Kiradayım kuzum ne evi almasıBurada kp fena ancak kaynana ondan fena.Ohh ne güzel gelin baksın işi ne moduna girmişler.Bence yaptıkları kabul edilir bir şey değil yani o asansörlü evi size muhtemelen onlar almışlardır ki böyle kendi evi gibi rahat rahat gelip kalma hakkına sahip hissediyo kendini!
Kızz bi de kiradaymışsın ben de dedim heralde adam diyo ki gelini güzel eve oturttum tabii bakacak bana valla senin yerinde olsam merdivenli beşinci katta daireye taşınır kp in hizmetçisi olmazdımKiradayım kuzum ne evi alması
ne guzel valla bide oda gelsin tam olsun burdan fenalik basti bana.daha simdiden boyle yapiyorlarsa ilerisini dusunmek bile istemiyorumEşim "napayım yuruyemiyor annemi buraya getiriyim o zaman "offf
Kuzum kayinpeder yaşlı değil ki daha 50 yaşında 2 dk rahat durmaz hep hareket halinde yaşlı olsa tamam diyicemBenim rahmetli amcam akciger hatasıydı. Bizim eve bir gelmek istiyordu. Ama üçüncü kat olduğu için "gelemem sanırım" demişti. Bende dedim "hem taksi yolluyorum. Gerekirse o 3 katı sırtımda taşırım ama muhakkak gel" . O ağır hasta olan adam geldi, bizim yardimimizla yavas yavas ara vererek bütün merdivenleri çıktı. Kp dere de ayni söylersiniz " sen merak etme. Merdivenleri yavas yavas ara vererek çıkartıriz" diye. Zira benim hasta amcam ciktiysa o da cikar. Ama adama eşi bakmıyor gibi geldi. Oda tüm nazını size çektiriyor. Ek not: psikolojik de olabilir. Bir tanıdığımi ölüm korkusu sarmıştı eşi ölünce. Devamli yeni hastalıklar görürdü kendinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?