Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HASTALIK HASTASI KAYINPEDERIM
- Konu Sahibi ezolinde
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bir derdim var evlilik kayınpederim kayınvalidem
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Babam belinde sıkıntı var diye merkezi yerdeki evinden taşınıp daha uzakta ev aldı asansörlü diye
Kp de bunu deneyebilir
Bu arada hasta bakılır vs de Kv sağ salim ayakta iken benim evimde kp bakılacaksa bile Kv de gelmeli
Getirsin annesini madem titiz evini de temizlet derler toplar çok iş ver bunalt gitsinler evlerine
Kp de bunu deneyebilir
Bu arada hasta bakılır vs de Kv sağ salim ayakta iken benim evimde kp bakılacaksa bile Kv de gelmeli
Getirsin annesini madem titiz evini de temizlet derler toplar çok iş ver bunalt gitsinler evlerine
- 30 Haziran 2014
- 3.916
- 4.814
- 248
- 7 Kasım 2018
- 209
- 211
- 53
Sürekli temizlik yap sende çok havasız kalmış diye pencere aç dur misafirlerini çekinme çağır TV izliyosa kur kumandasıni telefona zirt pırt kapat biksin aç müzik dinle yemek tarifi aç son ses onunla ugrasiyomus gibi yap gecenin bı vakti mutfağı topla gürültü yap neyden kaciyosa aynısını yasat . Sen böyle el pençe durursan daha çok konu açarsın buraya.
- 7 Kasım 2018
- 209
- 211
- 53
- 28 Aralık 2016
- 1.840
- 4.600
- 133
- 40
Ne kadar acımasız insanlarmış, el kızısın ya aman rahat oturma beyefendi seni gelini olarak görmüyo hizmetçi olarak görüyo bu o kadar net ki.Vallahi senin yerinde olsam kaynanaya derim ki anne bu böyle olmaz adamcağaza yazık asansörlü bir eve taşının bizde böyle rahat edemiyo salonun ortasında yatmak zorunda kalıyo ay insanlara açıklama yapmaktan yoruldum niçin evinde kalmıyo kayınvaliden ne yapıyo nasıl rahat ediyo böyle diye millet sorular soruyo falan filan diyerek kadına aptal olmadığını güzell güzelll imalı yollarla anlat.Asla kavga edici konusma işte millete açıklama yapmaktan yoruldum diyerek vicdan yaptır evine yolla beyefendiyi.
- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.721
- 108
Allah yardımcın olsun. Bazı kpler kvdeden beyer oluyorlar. Benimkide öyle. Eşinle bi süre birlikte olma çocuk da istemediğini bu şartlar altında strese girdiğini filan söyle. Eşinde annesiyle konuşsun muhakkak oda abarttığının farkındadır siz direk baba ile konuşursanız zoruna gidip küsebilir anne ikna eder hiç değilse. Eşin ailesi ile konuşsun yaşlandıysalar 4.katta değil 1.katta otursunlar yada asansörlü binaya taşınsınlar. Baktın olmuyor. Kiracıysan sen evini değiştir asansörsüz bi yer tut bahane kalmaz bu şekilde gelmesine. Ayrıca kv dende amma rahatmış adamı öyle yollayıp gelinin üstüne sorumluluğunu satmak nedir anlayamıyorum. Hem oğluna hem kocasına bak iyimiş valla.
- 28 Aralık 2016
- 1.840
- 4.600
- 133
- 40
- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.261
- 73
Kiradayım kuzum ne evi almasıBurada kp fena ancak kaynana ondan fena.Ohh ne güzel gelin baksın işi ne moduna girmişler.Bence yaptıkları kabul edilir bir şey değil yani o asansörlü evi size muhtemelen onlar almışlardır ki böyle kendi evi gibi rahat rahat gelip kalma hakkına sahip hissediyo kendini!
Konuştum eşimle bu böyle giderse olmaz kusura bakma dedim demekki evlilikler böyle sebeplerle bitiyomus dedim ben rahat edemiyorum artık kendi evim gibi hissetmiyorum. Ağladı çok üzüldü bende rahatsizim bu durumdan ama bişey diyemiyorum dedi bende diyemezsen sen bilirsin dedim. Ignesi bitsin goturucem evine dedi. Benim annem senin annen gibi yapsa ben kızarım be münasebet sen dururken derim dedim tamam haklısın dedi bakalım. Düzelsin götürsün evine iyice otel zannettiler.
- 28 Aralık 2016
- 1.840
- 4.600
- 133
- 40
Kızz bi de kiradaymışsın ben de dedim heralde adam diyo ki gelini güzel eve oturttum tabii bakacak bana valla senin yerinde olsam merdivenli beşinci katta daireye taşınır kp in hizmetçisi olmazdımKiradayım kuzum ne evi alması
- 7 Haziran 2015
- 1.184
- 2.168
- 133
- 39
kayınvalide ve kayınpeder sendeyken açıyorsun malum satılık kiralık ev sitesini, onların muhitinden birkaç evi gösterip 'anne baba bak bu nasılll, bu nasıl? bak bunun mutfağı da genişmiş' diyip evler gösteriyorsun. hayırdır kızım deyince de 'babam sizin evinize çıkamıyor ya, daha rahat edebileceğiniz bir ev bakalım oraya taşının diye konuştuk eşimle' diyin.
- 3 Şubat 2018
- 25.507
- 109.877
- 598
Benim rahmetli amcam akciger hatasıydı. Bizim eve bir gelmek istiyordu. Ama üçüncü kat olduğu için "gelemem sanırım" demişti. Bende dedim "hem taksi yolluyorum. Gerekirse o 3 katı sırtımda taşırım ama muhakkak gel" . O ağır hasta olan adam geldi, bizim yardimimizla yavas yavas ara vererek bütün merdivenleri çıktı. Kp dere de ayni söylersiniz " sen merak etme. Merdivenleri yavas yavas ara vererek çıkartıriz" diye. Zira benim hasta amcam ciktiysa o da cikar. Ama adama eşi bakmıyor gibi geldi. Oda tüm nazını size çektiriyor. Ek not: psikolojik de olabilir. Bir tanıdığımi ölüm korkusu sarmıştı eşi ölünce. Devamli yeni hastalıklar görürdü kendinde
- 25 Haziran 2016
- 7.127
- 12.510
- 248
ne guzel valla bide oda gelsin tam olsun burdan fenalik basti bana.daha simdiden boyle yapiyorlarsa ilerisini dusunmek bile istemiyorumEşim "napayım yuruyemiyor annemi buraya getiriyim o zaman "offf
Çok şükür arkadaşlar sonunda eşim konuştu annesiyle de babasiylada. Bu böyle olmaz iyileşince getircem eve artık dikkat etsin kendine demiş. Tamam demisler eşime de söyledim bi daha böyle istemiyorum çıkamıyorsa başka eve taşınsınlar dedim. Surda 2 haftada kv de kpde soğudum. Bugün akşam yemeği hazırladıktan sonra annemlere gittim. Oturdum çay içtim gece yarısı kardeşim getirdi. Geçtim odama yattım. Inşallah bi daha böyle olmaz. Lütfen beni yanlış anlamayın kötü bi insan değilim hastanelerde peşinde koştum en sevdiği yemekleri yaptım ama artık naz olduğunun farkına varınca rahatsız oldum. Benim babam bu durumda olsa annem kimseye muhtaç etmez. Zaten babam hastalıktan kirilsada çok şükür bu halime de der. Kp öyle değil hep mız mız ölüyorum der. Yoruldum vallahi. Herkesten Allah razı olsun sagolun destek oldunuz
Kuzum kayinpeder yaşlı değil ki daha 50 yaşında 2 dk rahat durmaz hep hareket halinde yaşlı olsa tamam diyicemBenim rahmetli amcam akciger hatasıydı. Bizim eve bir gelmek istiyordu. Ama üçüncü kat olduğu için "gelemem sanırım" demişti. Bende dedim "hem taksi yolluyorum. Gerekirse o 3 katı sırtımda taşırım ama muhakkak gel" . O ağır hasta olan adam geldi, bizim yardimimizla yavas yavas ara vererek bütün merdivenleri çıktı. Kp dere de ayni söylersiniz " sen merak etme. Merdivenleri yavas yavas ara vererek çıkartıriz" diye. Zira benim hasta amcam ciktiysa o da cikar. Ama adama eşi bakmıyor gibi geldi. Oda tüm nazını size çektiriyor. Ek not: psikolojik de olabilir. Bir tanıdığımi ölüm korkusu sarmıştı eşi ölünce. Devamli yeni hastalıklar görürdü kendinde