• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HASTALIK HASTASI KAYINPEDERIM

Tek çocuk çok zor vallahi benim eşimde tek.Allah sabır versin.tavrını çizgilerini belli etceksin yoksa baş edemezsin.

Babam belinde sıkıntı var diye merkezi yerdeki evinden taşınıp daha uzakta ev aldı asansörlü diye

Kp de bunu deneyebilir

Bu arada hasta bakılır vs de Kv sağ salim ayakta iken benim evimde kp bakılacaksa bile Kv de gelmeli

Getirsin annesini madem titiz evini de temizlet derler toplar çok iş ver bunalt gitsinler evlerine

Sende hasta ol tatlım. Şöyle belini incit mesela yada tansiyonların düşsün yada zehirlen falan . İçerde odanda yat. Karısı gelsin alsın götürsün kocişini bir zahmet o baksın.

Sürekli temizlik yap sende çok havasız kalmış diye pencere aç dur misafirlerini çekinme çağır TV izliyosa kur kumandasıni telefona zirt pırt kapat biksin aç müzik dinle yemek tarifi aç son ses onunla ugrasiyomus gibi yap gecenin bı vakti mutfağı topla gürültü yap neyden kaciyosa aynısını yasat . Sen böyle el pençe durursan daha çok konu açarsın buraya.

Ayrıca ne hastalığı olursa olsun karısı varken senin bakman ne ayıp bı durum oğlu olsa neyse de akşama kadar evde o yatacak karısı kendi evinde keyif yapacak oğlu desen işte pardonda neresinden tutsan anormal bı durum gerekirse hirgur çıksın ama herkes mesafesini bilsin

Ne kadar acımasız insanlarmış, el kızısın ya aman rahat oturma beyefendi seni gelini olarak görmüyo hizmetçi olarak görüyo bu o kadar net ki.Vallahi senin yerinde olsam kaynanaya derim ki anne bu böyle olmaz adamcağaza yazık asansörlü bir eve taşının bizde böyle rahat edemiyo salonun ortasında yatmak zorunda kalıyo ay insanlara açıklama yapmaktan yoruldum niçin evinde kalmıyo kayınvaliden ne yapıyo nasıl rahat ediyo böyle diye millet sorular soruyo falan filan diyerek kadına aptal olmadığını güzell güzelll imalı yollarla anlat.Asla kavga edici konusma işte millete açıklama yapmaktan yoruldum diyerek vicdan yaptır evine yolla beyefendiyi.

Allah yardımcın olsun. Bazı kpler kvdeden beyer oluyorlar. Benimkide öyle. Eşinle bi süre birlikte olma çocuk da istemediğini bu şartlar altında strese girdiğini filan söyle. Eşinde annesiyle konuşsun muhakkak oda abarttığının farkındadır siz direk baba ile konuşursanız zoruna gidip küsebilir anne ikna eder hiç değilse. Eşin ailesi ile konuşsun yaşlandıysalar 4.katta değil 1.katta otursunlar yada asansörlü binaya taşınsınlar. Baktın olmuyor. Kiracıysan sen evini değiştir asansörsüz bi yer tut bahane kalmaz bu şekilde gelmesine. Ayrıca kv dende amma rahatmış adamı öyle yollayıp gelinin üstüne sorumluluğunu satmak nedir anlayamıyorum. Hem oğluna hem kocasına bak iyimiş valla.

Burada kp fena ancak kaynana ondan fena.Ohh ne güzel gelin baksın işi ne moduna girmişler.Bence yaptıkları kabul edilir bir şey değil yani o asansörlü evi size muhtemelen onlar almışlardır ki böyle kendi evi gibi rahat rahat gelip kalma hakkına sahip hissediyo kendini!

Alişmiş kudurmustan beterdir canım. Alıstırmıssın bır kere artık senın evden çıkmaz. Ciddi ciddi konus esınle ve artık istemiyorum rahat edemiyorum de.

aaa ne saçma şey. şimdi bende bi korktum bnm kvlerin evide asansörsüz ve 4. kat. bi görümcem var onunda evi asansörsüz 4. kat :) çalışıyor musun canım acaba ben çalışcam fln mı desen eşine.

Burada kp fena ancak kaynana ondan fena.Ohh ne güzel gelin baksın işi ne moduna girmişler.Bence yaptıkları kabul edilir bir şey değil yani o asansörlü evi size muhtemelen onlar almışlardır ki böyle kendi evi gibi rahat rahat gelip kalma hakkına sahip hissediyo kendini!
Kiradayım kuzum ne evi alması

Konuştum eşimle bu böyle giderse olmaz kusura bakma dedim demekki evlilikler böyle sebeplerle bitiyomus dedim ben rahat edemiyorum artık kendi evim gibi hissetmiyorum. Ağladı çok üzüldü bende rahatsizim bu durumdan ama bişey diyemiyorum dedi bende diyemezsen sen bilirsin dedim. Ignesi bitsin goturucem evine dedi. Benim annem senin annen gibi yapsa ben kızarım be münasebet sen dururken derim dedim tamam haklısın dedi bakalım. Düzelsin götürsün evine iyice otel zannettiler.

kayınvalide ve kayınpeder sendeyken açıyorsun malum satılık kiralık ev sitesini, onların muhitinden birkaç evi gösterip 'anne baba bak bu nasılll, bu nasıl? bak bunun mutfağı da genişmiş' diyip evler gösteriyorsun. hayırdır kızım deyince de 'babam sizin evinize çıkamıyor ya, daha rahat edebileceğiniz bir ev bakalım oraya taşının diye konuştuk eşimle' diyin.

Benim rahmetli amcam akciger hatasıydı. Bizim eve bir gelmek istiyordu. Ama üçüncü kat olduğu için "gelemem sanırım" demişti. Bende dedim "hem taksi yolluyorum. Gerekirse o 3 katı sırtımda taşırım ama muhakkak gel" . O ağır hasta olan adam geldi, bizim yardimimizla yavas yavas ara vererek bütün merdivenleri çıktı. Kp dere de ayni söylersiniz " sen merak etme. Merdivenleri yavas yavas ara vererek çıkartıriz" diye. Zira benim hasta amcam ciktiysa o da cikar. Ama adama eşi bakmıyor gibi geldi. Oda tüm nazını size çektiriyor. Ek not: psikolojik de olabilir. Bir tanıdığımi ölüm korkusu sarmıştı eşi ölünce. Devamli yeni hastalıklar görürdü kendinde

Çok şükür arkadaşlar sonunda eşim konuştu annesiyle de babasiylada. Bu böyle olmaz iyileşince getircem eve artık dikkat etsin kendine demiş. Tamam demisler eşime de söyledim bi daha böyle istemiyorum çıkamıyorsa başka eve taşınsınlar dedim. Surda 2 haftada kv de kpde soğudum. Bugün akşam yemeği hazırladıktan sonra annemlere gittim. Oturdum çay içtim gece yarısı kardeşim getirdi. Geçtim odama yattım. Inşallah bi daha böyle olmaz. Lütfen beni yanlış anlamayın kötü bi insan değilim hastanelerde peşinde koştum en sevdiği yemekleri yaptım ama artık naz olduğunun farkına varınca rahatsız oldum. Benim babam bu durumda olsa annem kimseye muhtaç etmez. Zaten babam hastalıktan kirilsada çok şükür bu halime de der. Kp öyle değil hep mız mız ölüyorum der. Yoruldum vallahi. Herkesten Allah razı olsun sagolun destek oldunuz

Benim rahmetli amcam akciger hatasıydı. Bizim eve bir gelmek istiyordu. Ama üçüncü kat olduğu için "gelemem sanırım" demişti. Bende dedim "hem taksi yolluyorum. Gerekirse o 3 katı sırtımda taşırım ama muhakkak gel" . O ağır hasta olan adam geldi, bizim yardimimizla yavas yavas ara vererek bütün merdivenleri çıktı. Kp dere de ayni söylersiniz " sen merak etme. Merdivenleri yavas yavas ara vererek çıkartıriz" diye. Zira benim hasta amcam ciktiysa o da cikar. Ama adama eşi bakmıyor gibi geldi. Oda tüm nazını size çektiriyor. Ek not: psikolojik de olabilir. Bir tanıdığımi ölüm korkusu sarmıştı eşi ölünce. Devamli yeni hastalıklar görürdü kendinde
Kuzum kayinpeder yaşlı değil ki daha 50 yaşında 2 dk rahat durmaz hep hareket halinde yaşlı olsa tamam diyicem

Back