- 13 Mayıs 2024
- 919
- 2.207
Yanlış anlaşılmışım ben diyorum ki her belirtiyi de kulak arkasına atmayalım. Kaygıya sürüklemek istemem ancak doktora görünmesinde bir sakınca yok sonuçta değil mi ? Lenfoma kısmını okumamıştım ben. Biraz okuyup sonrasında direkt sizin mesajınızı gördüm ve gerçekten çok sinirlendim çok genel ve üstten konuşup büyük laflar etmişsiniz. Bu dünyanın her türlü hali var ve biz de yaşadık dedim. Bahsettiğim yakınım da BABAM hanımefendi. Kendisine teşhiş konduğunda neler yaşadığımızı ben biliyorum ve hala da yaşıyoruz. Emin olun öncesinde birisi de bize dese ve hastaneye daha erken gitseydik daha mutlu olurduk.YAKININIZIN BAŞINA. Ben bildiğim bişeyi söyledim. Polemik yaratmaya çalışan sizsiniz. Herkeste farklı tepki gösterebilir buna bişey diyemem. Ama siz kaygı bozukluğu olan kişilerle bu şekilde konuşmaya devam ederseniz insanları daha da fazla kaygıya düşürmeye devam dersiniz. Hanımefendi Google da lenfomaya kadar gittim demiş siz gelmiş lenfoma atlatan birini anlatmışsınız. Belirti olmuyor falan diye insanları niye tedirgin ediyorsunuz. Bazen insanları yaşadıkları kaygı durumundan kurtarmak için rahatlatmak gerekir. Ayrıca doktorlar ne derse odur burdan belirti aranmaz tavsiye de edilmez.
Tedirgin etmek istemezdim ettiysem özür diliyorum sadece önerim bir kaç belirtiyi aynı anda görüyorsanız yapacağınız şey stres yapmak yerine hızlıca doktor randevusu alıp kontrol ettirmek olmalı. Sağlığımız ve huzurumuz her şeyden önemli ne stres yaparak huzurumuzu kaçıralım ne de umursamayarak sağlığımızdan olalım.
Son düzenleme: