- 11 Eylül 2020
- 2.204
- 562
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Lütfen destek al. Kendin için.İnanın bazen dayanamıcak gibi oluyorum. 8 ay önce dış gebelik ameliyatı oldum günden beri ne enerjim kaldı, ne eski neşem. Kaç kez doktora gittim kaç kez kan tahlili yaptırdım bilmiyorum. Hergün biryerime takılıyorum. Bir ara akciğerlerime, karnıma,ağzıma,göğüslerime taktım. Kalp krizi geçirim diye korkuyordum.
Kendim geçince çocuğuma takıyorum. Onu inceliyorum. O bitince kendime takıyorum. Ağzımın içinde yirmilik dişimin yanında şişlik vardı diş doktoruna gittim. Bunda birşey yok ki dedi.
Şimdi de sağ koltuk altım şiş ve sert. Daha önce göğsümde kist vardı onun için gitmiştim ultrason çekildi birşey çıkmadı çok şükür, şimdide sağ koltuk altımda şişlik var
Genel cerraha gittim bana antibiyotik verdi, ve ultrason istedi endişe edilicek birşey yok dedi ama ben ultrason istediği için ağladım, korktum. 4 sene önce de sağ göğsüm için genel cerraha gitmiştim o zamanda ultrason istemişti ama ben hiç ağlamadım etkilenmedim. Şimdi ya antibiyotik şişliği geçirmezse, ya ultrason da kötü birşey çıkarsa diye düşünmekten inanın uyku uyuyamıyorum.belki bende bu şişlik daha önce de oldu ama inanın vücudumu hiç incelemediğim için farkında bile değildim.
Covid geçirdim hiç korkmadım mesela
Eski hallerimi özledim, eski neşemi. Giyinip kuşanıp gezerdim. Hep gülerdim şimdi canım oje bile sürmek istemiyor. Mutlu olduğum bir anda arkasından kötü birşey bekliyorum.kötü bir hastalık çıkıcak diye korkuyorum
Psikoloğa gidiyorum 2. Seansım. Bana emdr terapisi uyguluyor ama yine aynıyım. Birşey varsa erken öğreneyim diye kendimi incelemekten günümü yaşayamıyorum. Çok zor bir durummuş, hep duyardım ama bu kadar olduğunu bilmezdim
Zaten alıyorum psikoloğa gidiyorum, 2. Seansım bana emdr tedavisi uyguluyor ama daha etki etmedi hatta baya kafama takıyorumLütfen destek al. Kendin için.
Hobi edin ve internetten uzak dur.Zaten alıyorum psikoloğa gidiyorum, 2. Seansım bana emdr tedavisi uyguluyor ama daha etki etmedi hatta baya kafama takıyorum
İnanın bazen dayanamıcak gibi oluyorum. 8 ay önce dış gebelik ameliyatı oldum günden beri ne enerjim kaldı, ne eski neşem. Kaç kez doktora gittim kaç kez kan tahlili yaptırdım bilmiyorum. Hergün biryerime takılıyorum. Bir ara akciğerlerime, karnıma,ağzıma,göğüslerime taktım. Kalp krizi geçirim diye korkuyordum.
Kendim geçince çocuğuma takıyorum. Onu inceliyorum. O bitince kendime takıyorum. Ağzımın içinde yirmilik dişimin yanında şişlik vardı diş doktoruna gittim. Bunda birşey yok ki dedi.
Şimdi de sağ koltuk altım şiş ve sert. Daha önce göğsümde kist vardı onun için gitmiştim ultrason çekildi birşey çıkmadı çok şükür, şimdide sağ koltuk altımda şişlik var
Genel cerraha gittim bana antibiyotik verdi, ve ultrason istedi endişe edilicek birşey yok dedi ama ben ultrason istediği için ağladım, korktum. 4 sene önce de sağ göğsüm için genel cerraha gitmiştim o zamanda ultrason istemişti ama ben hiç ağlamadım etkilenmedim. Şimdi ya antibiyotik şişliği geçirmezse, ya ultrason da kötü birşey çıkarsa diye düşünmekten inanın uyku uyuyamıyorum.belki bende bu şişlik daha önce de oldu ama inanın vücudumu hiç incelemediğim için farkında bile değildim.
Covid geçirdim hiç korkmadım mesela
Eski hallerimi özledim, eski neşemi. Giyinip kuşanıp gezerdim. Hep gülerdim şimdi canım oje bile sürmek istemiyor. Mutlu olduğum bir anda arkasından kötü birşey bekliyorum.kötü bir hastalık çıkıcak diye korkuyorum
Psikoloğa gidiyorum 2. Seansım. Bana emdr terapisi uyguluyor ama yine aynıyım. Birşey varsa erken öğreneyim diye kendimi incelemekten günümü yaşayamıyorum. Çok zor bir durummuş, hep duyardım ama bu kadar olduğunu bilmezdim
Psikolog emdr terapisi ile 4-5 seansta eski haline dönersin dedi bu yüzdenKonu sahibi böyle dışarıya vurduğun tepkiler, kendi içinde kapatamadığın, ifade edemediğin sorunlarınla kaygılarınla ilgili. Zihnindeki bu takıntıları düşünceler için ilk olarak psikiyatriye gidip, kısa süreli düşük doz ilaç kullansan senin için daha iyi olur. Sadece pikolog ile çok zor ilerlersin. İlaç en azından o düşüncelerini yavaşlatır, zamanla takıntılı şekilde düşünmezsin.
İstemiyorsanız yazmayın zorla değil yaSürekli bu konuyu açıyorsunuz yüzlerce yorum geldiği halde tekrar ediyorsunuz . Bizden ne dememizi istiyosunuz zaten ne desek tatmin olmuyosunuz en iyisi bir piskolaga anlatmak demek ki
İnan sürekli kafamı dağıtıyorum, geziyorum ama eve geldiğim an yada vücudumda birşey fark ettiğim an bütün neşem gidiyor. İştahım kaçıyor, uyku uyuyamıyorumHobi edin ve internetten uzak dur.
Yanlış anlamayın ama evladım dünya kadar hastalık geçirdi aylarca yoğun bakımın önünde bekledim kendimde bir zaman önce trafik kazası geçirdim kaburgalarim çok hasar gördü çok ağrılar yaşadım şuan da da özel eğitimli bir evladm var ve çok sıkıntı yaşıyorum ama kimseyi yormuyorum o yüzden yirmilik dişin yanında ki şişliği her ay konu açmanız bana çok tuhaf geliyor kusura bakmayınİstemiyorsanız yazmayın zorla değil ya
Psikoloğa gidiyorum zaten ama şuan dertleşmek istedim. Etrafımdaki insanlara anlatıyorum zaten
Haklısınız çok geçmiş olsun, bende kendime kızıyorum zaten. İnsanlar ne kadar sıkıntılar yaşıyor ben neden böyleyim diye ağlayıp duruyorum. Şuan ki düşündüğüm yirmilik dişimin ordaki şişlik değil koltuk altımdaki şişlik bunu kafama takıyorum. Etrafımdaki herkesi üzüyorumYanlış anlamayın ama evladım dünya kadar hastalık geçirdi aylarca yoğun bakımın önünde bekledim kendimde bir zaman önce trafik kazası geçirdim kaburgalarim çok hasar gördü çok ağrılar yaşadım şuan da da özel eğitimli bir evladm var ve çok sıkıntı yaşıyorum ama kimseyi yormuyorum o yüzden yirmilik dişin yanında ki şişliği her ay konu açmanız bana çok tuhaf geliyor kusura bakmayın
Vücudunuzu incelememizde sıkıntı yok aslinda tedbir şart ama doktorun dediklerine inanın yada baska bir doktora daha görününHaklısınız çok geçmiş olsun, bende kendime kızıyorum zaten. İnsanlar ne kadar sıkıntılar yaşıyor ben neden böyleyim diye ağlayıp duruyorum. Şuan ki düşündüğüm yirmilik dişimin ordaki şişlik değil koltuk altımdaki şişlik bunu kafama takıyorum. Etrafımdaki herkesi üzüyorum
Ama etrafımdaki kimse kendini incelemiyor.hatta yakınlarıma sordum, benimde koltuk altımda vardı ama hiç kafama takmadım kendi kendine geçti dedi. Ben hayatım boyunca hep doktora mı gidicem böyle. Sonu gelmedi ki 8 aydır hep böyleyim. Kendim bitse çocuğuma satıyorum onu inceliyorum. Babamın da koltuk altında bir şişlik vardı 1 ay önce aldırdı patolojiye gitti o hiç stres yapmadı ben yaptım onun yerine her gün sordum, çok şükür birşey çıkmadı. Ben yakınlarım içinde endişeleniyorum.Vücudunuzu incelememizde sıkıntı yok aslinda tedbir şart ama doktorun dediklerine inanın yada baska bir doktora daha görünün
Sizin nasıl peki durumunuz, vücudunuzu inceliyor musunuzBir illettir saglik anksiyetesi.Bende fazlasiyla mevcut.
Açıkçası bende kendimi hiç incelemem belki şuan her yerimde şişlik olabilirAma etrafımdaki kimse kendini incelemiyor.hatta yakınlarıma sordum, benimde koltuk altımda vardı ama hiç kafama takmadım kendi kendine geçti dedi. Ben hayatım boyunca hep doktora mı gidicem böyle. Sonu gelmedi ki 8 aydır hep böyleyim. Kendim bitse çocuğuma satıyorum onu inceliyorum. Babamın da koltuk altında bir şişlik vardı 1 ay önce aldırdı patolojiye gitti o hiç stres yapmadı ben yaptım onun yerine her gün sordum, çok şükür birşey çıkmadı. Ben yakınlarım içinde endişeleniyorum.
Yanlış anlamayın ne dertlet var benimki basit geliyor ama inanın uyku uyuyamıyorum eşimde değil kendimden nefret etmeye başladım. Terapiye de gidiyorum düzelmiyor bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?