Biliyorum biliyorum ama bir anda kendimi yerken buluyorum
bebek doğduğundan beri dışarı sayılı çıkmışımdır. Eşim şuraya gidelim diyor mesela. Ben direk orası olmaz orada bu eller. Burası olmaz burada bu eller… ay yok yani… sonra kendime kızıyorum fanusta mı büyüteceksin çocuğu salak salak davranma diyorum. Sonra alıp çıkartıyorum falan… dün alışverişe çıktık mesela ama akşama kadar ben, ellerler mi, ya ellerlerse vs diyerekten binbir kafam dolu şekilde gittim. Sonuç olarak ellediler de hatta tanımadığım insanlar öptüler de ama sakinlikle karşıladım. Ve eve gelip yıkamadım da
dünya için küçücük benim için koca bir adım aslında bu. Ay valla onu da kendim için değil, çocuk için yaptım. Alışmam lazım ve çocuğu asosyal olarak, anne baba bağımlısı olarak yetiştirmemem lazım
yavaştan kendimi frenlemeye çalışıyorum artık kızım 3 aylık oldu. Evden çıkmadan, kimse gelip gitmeden de hasta olduğunu gördüm. Bunu görmek benim için de iyi oldu. Şimdi kendime onu hatırlatıyorum bolca. Evden çıkmadın ne oldu, gene hasta olmadı mı ? Oldu. Atlattı mı, atlattı. Gene öyle olacak. Bırak izin ver hava alsın. İzin ver o da farklı insanlara dokunsun, bağ kursun… böyle böyle düzelteceğim inşallah