- Konu Sahibi delibirselvi
Bu nasıl bir seviye kaygı bozukluğu Allah şifa versinAynısını ben de söylüyorum. Günlerin hemen bitmesini istiyorum. Bir de hiç sabah olmasını, güneşi görmeyi istemiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu nasıl bir seviye kaygı bozukluğu Allah şifa versinAynısını ben de söylüyorum. Günlerin hemen bitmesini istiyorum. Bir de hiç sabah olmasını, güneşi görmeyi istemiyorum.
Sizin ne gibi korkularınız var? Benim en büyük problemim hastalık hastalığı mesela. Beni çıldırtıyor bu durum geçen hafta doktordaydım şimdi başka bir şeylere kafaya taktım yine doktora gitmek istiyorum ama beni rahatlatacak mı bilmiyorumAynısını ben de söylüyorum. Günlerin hemen bitmesini istiyorum. Bir de hiç sabah olmasını, güneşi görmeyi istemiyorum.
Evli misiniz merak ettim evetse eşinizin olaya bakışı nasılSizin ne gibi korkularınız var? Benim en büyük problemim hastalık hastalığı mesela. Beni çıldırtıyor bu durum geçen hafta doktordaydım şimdi başka bir şeylere kafaya taktım yine doktora gitmek istiyorum ama beni rahatlatacak mı bilmiyorum
Evli değilim ailemle yaşıyorum onlara durumu belli etmiyorum bilmiyorlar başka şeylere keyifsizim sanıyorlarEvli misiniz merak ettim evetse eşinizin olaya bakışı nasıl
Anladım umarım bu sıkıntıları atarsın zihnindenEvli değilim ailemle yaşıyorum onlara durumu belli etmiyorum bilmiyorlar başka şeylere keyifsizim sanıyorlar
Amin inşallah çok sağolunAnladım umarım bu sıkıntıları atarsın zihninden
Amin çok teşekkür ederim. Hepimize versin inşallahBu nasıl bir seviye kaygı bozukluğu Allah şifa versin
Amin derdi olan herkese inşallaahAmin çok teşekkür ederim. Hepimize versin inşallah
Benimki gelecek kaygısı ve yalnız kalmayı hiç sevmiyorum. İki gün teyzemde kaldım annemler de vardı. Kalabalıktı. Dün evime geldim tek kaldım yine muhtemelen bundan oldu benimki. Aslında alışkınım da niye kriz geçirecek kadar çok oluyor bilmiyorum. Sanki kötü bir şey olacakmış hissi oluyor. Halbuki her şey yolunda ama beynime anlatamıyorum.Sizin ne gibi korkularınız var? Benim en büyük problemim hastalık hastalığı mesela. Beni çıldırtıyor bu durum geçen hafta doktordaydım şimdi başka bir şeylere kafaya taktım yine doktora gitmek istiyorum ama beni rahatlatacak mı bilmiyorum
Beynimiz mantığımızın sesine sağır oluyor maalesef. Sizi benden daha iyi kimse anlayamaz. Korktuklarımızın olması için bir sebep yok, tabiki insanların başına kötü şeyler gelebilir ama ortada hiçbir şey yok. Biz en ufak şeylerden tetiklenip krizler geçiriyoruz. Kendimi bir türlü telkin edemiyorumBenimki gelecek kaygısı ve yalnız kalmayı hiç sevmiyorum. İki gün teyzemde kaldım annemler de vardı. Kalabalıktı. Dün evime geldim tek kaldım yine muhtemelen bundan oldu benimki. Aslında alışkınım da niye kriz geçirecek kadar çok oluyor bilmiyorum. Sanki kötü bir şey olacakmış hissi oluyor. Halbuki her şey yolunda ama beynime anlatamıyorum.
Evet aynen öyle. Ortada hiç bir şey yokken oluyorBeynimiz mantığımızın sesine sağır oluyor maalesef. Sizi benden daha iyi kimse anlayamaz. Korktuklarımızın olması için bir sebep yok, tabiki insanların başına kötü şeyler gelebilir ama ortada hiçbir şey yok. Biz en ufak şeylerden tetiklenip krizler geçiriyoruz. Kendimi bir türlü telkin edemiyorum
İnşallah bu girdaptan çıkmanın bir yolunu buluruz. İyi ki işe gelmişim biraz kafam dağıldı ama yine de çalışamıyorumEvet aynen öyle. Ortada hiç bir şey yokken oluyor
İnşallah ya Rabbim beterini vermesin ama bunu da bizden bir an önce alsın. Sen ilaç için doktora git en kısa zamandaİnşallah bu girdaptan çıkmanın bir yolunu buluruz. İyi ki işe gelmişim biraz kafam dağıldı ama yine de çalışamıyorum
En yakın zamanda gidicem hatta bugün iş çıkışı için baktım ama en geç 16.30da bitiyor randevular. Yarına bakıyorumİnşallah ya Rabbim beterini vermesin ama bunu da bizden bir an önce alsın. Sen ilaç için doktora git en kısa zamanda
İlaç kullanmaktan başka çare yok. Kendimize bu işkenceyi yapmayalım. Ben psikiyatri randevusu aldım bugün. Ayrıca dideral kullanmaya başladım. Kendi başıma eczaneden aldım valla kalp çarpıntım için. Sizi uykudan uyandıracak kadar etkiliyorsa hiç beklemeyin. Ben de dalarken zorlanıyorum.Baş etmiyorum ya da edemiyorum yaptığım şey baş etmekten ziyade çıldırmadan zamanımı geçirmeye çalışmak. Bakın bu saatte uyandım ve yine aynı düşünceler var kafamda gerçekten ben uyanmadan önce anksiyetem uyanıyor. Bununla nasıl baş edilir ki
Hamile kalmadan önce ilaç kullanıyor muydunuzAllah hepimize şifa versin demek icin yazayim dedim. Bende hastalık hastalığı yok ama sanki yazıyı ben yazmışım gibi hissettim. Yıllardır anksiyetem var. Şimdi atak halindeyim. Evin içinde dolanıp duruyorum. Tir tir titriyorum. Kusuyorum.. bir de hamileyim böyle çok daha zor.
En kısa zamanda gidicem hatta bu yüzden yarın sırf evden çalışmayı düşünüyorum. Kızlarla oturduk sohbet ediyoruz ama ben kendimi sohbete dahil edemiyorum aklımda hep saçma düşüncelerİlaç kullanmaktan başka çare yok. Kendimize bu işkenceyi yapmayalım. Ben psikiyatri randevusu aldım bugün. Ayrıca dideral kullanmaya başladım. Kendi başıma eczaneden aldım valla kalp çarpıntım için. Sizi uykudan uyandıracak kadar etkiliyorsa hiç beklemeyin. Ben de dalarken zorlanıyorum.
Evet kullanıyordum. Hamile kalınca bıraktım ama 5. Ayımda tekrarladıHamile kalmadan önce ilaç kullanıyor muydunuz
Ayy aslında sohbet iyi gelmesi lazım ya kafanı oraya vermeye çalış biraz. Tabi ne kadar mümkün. Dile kolay aslında bize zorEn kısa zamanda gidicem hatta bu yüzden yarın sırf evden çalışmayı düşünüyorum. Kızlarla oturduk sohbet ediyoruz ama ben kendimi sohbete dahil edemiyorum aklımda hep saçma düşünceler
Ya bugün zaten evde olsam kafayı yerdim, işte olmak iyi hissettiriyor ama bazen kafam yine doluyor engel olamıyorumAyy aslında sohbet iyi gelmesi lazım ya kafanı oraya vermeye çalış biraz. Tabi ne kadar mümkün. Dile kolay aslında bize zor