Merhaba,
Sürekli bu konuyu açmak ilerlemekten ziyade gerilediğimin en büyük göstergesi zaten ama duyulmak anlaşılmak bir tane bile olsa destek mesajı görmek istiyorum. Senelerdir anksiyete ile yaşıyorum, ne onu düşman gibi görüp yok etmeye çalışmak ne de kabul edip bir parçammış gibi alışmaya çalışmak işe yaradı. Bedenimdeki en ufak en anlamsız en saçma değişiklikleri bile anında farkediyor, olmadık anlamlar yüklüyorum. Doktora gitmek rahatlatmıyor internette okuduğum her belirtiyi ayrı ayrı birer birer yaşıyorum. Zamanında ilaç kullanmayı denedim, sadık kalmadım. Terapiye gitmedim hiç belki maddi olanak sağlarsam onu denerim ama o zamana dek yalnız olmadığımı bilmeye çok ihtiyacım var. Var mı benim gibi insanlar? Nasıl baş ediyorsunuz? Rahat uyumak rahat nefes almak istiyorum. Olmamış şeylerin korkusunu üzüntüsünü hissetmek beni çok yoruyor. Allah beterinden korusun, insanlar nelerle uğraşıyor her daim şükrediyorum ama kalbimde sürekli korku ve endişeyle yaşıyorum. Hele ki vücuduma kafayı takarsam zaman geçmiyor çıldıracak gibi oluyorum
Merhaba,sana yazmak istedim çünkü aynı şeyler, kelimesi kelimesine yaşadım.Benim anksiyete üzerine birde depresyonum vardı.2022 yılında dış gebelik geçirdim o günden beri eskisi gibi olamadım.ailemi arkadaşlarımı bezdirmiş durumdaydım.
Şuan eskiye göre daha iyiyim çok şükür,sanırım saldım artık ne olursa olsun modundayım.
Evet şuan yine vücudumu incelediğim zamanlar oluyor ama çabuk unuttuğumu üzerinde durmadığımı fark ediyorum
her gün ağladım,vücudumda en ufak birşey görsem günlerim zehir olurdu,eşimin annemin babamın başının etini yerdim,uyku uyuyamaz yemek yiyemez hale geldim.Birde insanların haline şükret bak söyleye söyleye gerçek olur dedikçe iyice panik yapıyordum,internetten sürekli hastalık araştırıyordum
Ben az bir süre terapi aldım,enerji seansları aldım,antidepresan kullandım tabi bunlar uzun süreli olmadı.kendimi dinlememeye çalışıyorum,sürekli birşeylerle meşgul oluyorum,şuan mesela saçımı boyattım kendime bakıyorum,dualar ediyorum,sevdiğim bana gerçekten iyi gelen beni güldüren rahatlatan insanlarla bir araya geliyorum ki bence en önemli nokta bu.Hastalıkla ilgili araştırma yapmıyorum.Evet bazen korku geliyor,enerjimin düştüğü,endişemin arttığı zamanlar oluyor ama azaldığını fark ettikçe mutlu oluyorum.İnşallah sizinde en kısa zamanda azalır