• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastalığım ve insanların anlayışsızlığı

Eşim sadece üzülüyor. Ona söylüyorlsr şöyle yaptı böyle yaptı şunu görmedi diye. O da üzülüyor. Diyor ev işini falan iyi yap. Göster onlara bir şeyin eksikse başka bir yanın daha iyi olsun diğer insanlardan da komuşmasınlar öyle gibi. Eksik tarafımı başka bir alanda iyi olarak ödünlememi ve başardığımı göstermemi istıyor. Bir de işte sen hastalığını açık açık söylemediğin zaman onlar seni bilgisiz sanıyor diyor. Ama söylesem de ki biliyorlar çoğu şeyi anlayamıyorlar sadece git tedavi ol diyip duruyolar yani benim psikolojik sorunlarım mı var yarı şeyi görmeyerek yalamaya çalışayım tedavisi olsa.
Ya eşin neye üzülüyor. Ev işi beceremiyosun bilmem ne diye hamile oldugun halde seni döven kendisi değil mi?
Eşin sütten çıkmış ak kaşık mı oldu? Sen o eve geri dönerek zaten bunları kabul ettin.

Ya eşin neye üzülüyor. Ev işi beceremiyosun bilmem ne diye hamile oldugun halde seni döven kendisi değil mi?
Eşin sütten çıkmış ak kaşık mı oldu? Sen o eve geri dönerek zaten bunları kabul ettin.
Öyle değil tabii ki. Bazen çok kötü biri oluyor. Ama bazen de melek gibi. Onu savunmuyprum tamamen. Ama onu anlayabiliyorum. Üstüne de geliyorlar anne babası işi zaten sıkıntı. Ne diyeyim ikimiz de zor süreçten geçiyoruz.

Öyle değil tabii ki. Bazen çok kötü biri oluyor. Ama bazen de melek gibi. Onu savunmuyprum tamamen. Ama onu anlayabiliyorum. Üstüne de geliyorlar anne babası işi zaten sıkıntı. Ne diyeyim ikimiz de zor süreçten geçiyoruz.
Birazdan seni döverken elleri acımıstır diye adamdan özür dileyeceksin diye korkuyorum. Nasıl bir kafadasın acaba? :KK12:

Her şeyde haklısın ama lütfen doğuma 2 ay kalmışken 10 kilo eşyayı sen taşıma
Kimse aferin demez kendin yorulduğun ile kalırsın
Onlara muhtaç olmak istemiyorum. Bir şekilde taşıdım. Bir iyilik yaptıkları zaman insanın yüzüne vuruyolar. Allah'a şükür iyiyim. Bebeğim şu an çok sağlıklı. Sürekli tekme atıyor dönüyor. Gelişimi iki üç hafta ilerden gidiyor. Allah'tan bir sıkıntı çıkmadı kendi üzüntüm yetmez bir de onlarla uğraşırdım beni suçlarlardı bir de kesin.

Birazdan seni döverken elleri acımıstır diye adamdan özür dileyeceksin diye korkuyorum. Nasıl bir kafadasın acaba? :KK12:
O olayı zaten unutamıyorum. Benim için çok kötü bir anı. Aklımdan hiç çıkmıyor. Ben bu kadar yapabiliyorum git başkasıyla evlen dediğim için kızmış ben senin yanındayım niye mücadele etmiyorsun diyordu. O anı hatırlamak istemiyorum. Eşim çok pişman olmuş ve utanmış sanırım baya melek oldu. Namazlarını düzenli kılmaya başladı. Akşamları uykusundan uyanıp uyanıp gelip beni karnımı öpüyor. O tarz bir olay bir daha yaşanırsa zaten sonu boşanma. Daha geri dönüşü yok. Umarım herşey düzelir. Bebeğimin kötü bir zamanda dünyaya gelmesini istemiyorum.

madem yiğitlik yapacaksınız tekerli pazar arabası alin da elinizden yukleri biri alana kadar tasimak zorunda kalmayın.

ayrıca basiniza kaksinlar nolcak ki ciddiye almayin. esiniz de biraz sacmalamis. ne demek bı yanın eksikse diğer yaninin iyi olduğunu göster. kimse dört dörtlük değil ki. eksik olduğunuz kısmı da başka seylerle doldurmak zorunda degilsiniz.

Bebeğim Şu an sağlıklı diyosunuz da o sütü kaldırdığımızda neler olabilirdi dusunemuyi musunuz. Bunlar anlık olaylar lütfen yardım istemekten gocunmayin. Yardım etneselerde yardıma gittik diyecekler. Gittikte gelin marketi halletti tam 12 kutuyu birden kaldırdı maşallah mi diyecekler saniyosunuz.

Bebeğim Şu an sağlıklı diyosunuz da o sütü kaldırdığımızda neler olabilirdi dusunemuyi musunuz. Bunlar anlık olaylar lütfen yardım istemekten gocunmayin. Yardım etneselerde yardıma gittik diyecekler. Gittikte gelin marketi halletti tam 12 kutuyu birden kaldırdı maşallah mi diyecekler saniyosunuz.
Yo öyle bişey demeyeceklerinin farkındayım. Zaten geç kalkıyorum diye tribe girmişler. Onlar laf söylemek için birşey buluyorlar.

Cok gecmis olsun allah sifa versin dengesizlerle muhattap olma canini sıkma kendilerinde yok diye basina gelmezmi saniyormus
Öyle sanıyorlar sanırım ya da hala anlamak istemiyorlar hastalığımın ne olduğunu. Birkaç küçğk tedavi denemesi var sadece. Bunlar hala dra gidince düzelecek sanıyor. Sanki grip oldum da ilaç alcam geçecek.

Yanına boşuna mı gelmişler?
Bırak her işi yapsınlar.
Yoksa ne lazımlardı.
Boşa huzursuzluk..
Yat keyfine bak.
Temizlik yemek kvde de, dışarı işleri kpde.
Dolu olunca fesatlığa zamanları kalmaz hem.
Yemeği kv yapıyor ev işleri de sürekli çamaşır yıkıyor. Kp bir ekmek almaya gidiyor. Geçen hafta cam sildim. İki haftadır burdalar. İki kere süpürge yaptım iki kere Vileda. Bomboş da oturmuyorum. Gerçi bugün pek muhabbet etmedim. Kahve koydum içti su getirmiş bana da. Sonra da ordan oraya gezdim bişeylerle oyalandım. Konuşmak istemediğim için şimdi banyoya gircem sonra eşim gelir sonra da uyurum onlar da gidecek zaten yarın öğlene doğru.

Öyle sanıyorlar sanırım ya da hala anlamak istemiyorlar hastalığımın ne olduğunu. Birkaç küçğk tedavi denemesi var sadece. Bunlar hala dra gidince düzelecek sanıyor. Sanki grip oldum da ilaç alcam geçecek.
Sizene benim hastaligimdan cok konusmayinda basiniza gelmesin deseydiniz boyle insanlar karsisinda susmayin lutfen hatta gorusmeyin. Ins bi tedavisi cikar canim.

Back