- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Aynen canım benim :)) nasıl olsa zamanla geçecek çok yormuyorum ben var'lıklarıyla mutluyum :))
Sen de rahatsın süreci yedin bitirdinyaz geldi açıl saçıl bu güzellikler kapatılmamalı :)) :92::92::92:
Selam papatya :))
Kesi yerini meme altından tercih etme sebebi ameliyat yöntemiylede alakalı. Kas zarı altı uygulamayı tercih ediyor. Bu yöntem koltuk altından olmuyor. Geriye meme ucu ve meme altı kalıyor. Meme ucunu da süt bezlerinin zarar görmemesi ve his kaybı (olası) yaşanmaması adına tercih etmiyor olabilir. Ben meme başı düşünmediğim için sormamıştım ama neden bu olabilir :))
Benim yaralarım kolay iyileşmiyor bazı sağlık sorunlarından ötürü..
Çamaşırlı veya bikiniliyken (ikisinde de kesinlikle görünmüyor). Çıplakken çamaşırın sıkarda pembemsi bir iz yaparya ona benzer bir renkte. Aslında yara yerim beyaz ama etrafı pembemsi renkte. Ne luzumsuz bir durum :)) Bena bu renkle ilgili doktorum krem önermişti ama ne o kremi ne iz için önerdiği jeli kullanmıyorum. Kullanmak lazım ama benim kafama takacağım bir durumda değil o da benim rahatlığım diyeyim :))
Kızlar bununla ilgili bir şey sormak istiyorum
Yorumlarınızı okudum ama tatmin olmadığım bir nokta var,iç çamaşırını çıkardığınızda ki duruşunu merak ediyorum çünkü top top duran göğüslerim olsun istemiyorum şimdiden teşekkür ederim.
teşekkür ederimm oraletcimm :))
ne kadarr güzell rahatsın artık sen..darısı başımıza o zamn:)
iz konusunu biraz takıntı yapıyorum açıkcası ama sen böyle anlatınca olabilir diye de düşünmüyor değilim..sanırım bir an önce benimde gidip görüşmem gerekk artıkkk
Arkadaslar Hepinize cok gecmis olsun :). Bende forumda bir sendir arastirma iicerisindeydim ve baris beye olmaya karar verdim. 5 ay icinde baris beye hem burun hemde gögüs oluyorum. Ikisi bir arada cokmu zor olur sizce
Merhaba NelaDora,
Öncelikle teşekkür ederim darısı başına :)
Burun ve göğüs ikisi bir arada onu doktora sorman lazım. Çünkü eğer ikiside uğraştıracak ameliyatlarsa uzun süre narkoz altında kalacağın için senin için çok iyi olmayacaktır. Ama bunun karar mercii doktorlardır. Bence ikisi bir arada olup kurtulursun diyeceğim ama kişisine göre ağrı eşiği değişiyor, belki rahat atlatırsın belki zor. En iyisi bunu doktora sormak. Kolaylıklar dilerim..
Arkadaslar baska bir sorun olacak. Ben baris beyle bunu tam olarak görüsmedim daha. Sizce turkiyede kac gun kalmam yeterli olur benim icin ?
Merhaba kızlar. Cücüklüler kervanında yer almama son 27 gün:) bu c.tesi anlayışlı ve yakışıklı dr.'um barış çakır'la görüşmem vardı. öyle heycanlandım ki anlatamam, bi ara asistanı sevin hanım önceden ameliyat olmuş hastaların fotolarını gösterirken, aklımdan bir an "vazgeçsem mi acaba?" sorusu geçmedi değil! Neyse,randevu saatim geldiğinde barış bey kapıda gözüktü ve güler yüzüyle "buyrun" dedi. önce tanıştık,ardından şikayetimi anlattım. Ve... Başladı kontrol aşaması. Göğüs ölçülerim alındı, meme dokum kontrol edildi, fotoğraflarım çekildi. Ardından özel südyeni giydim ve silikon boyutlarından aklıma yatan 5-6 tane denedim. Kuzenim,ben ve barış bey sonunda "natrelle marka,320 cc,yüksek profil,damla silikona" karar verdik. . Barış bey cc ye karar verirken "senin zaten 50-60 cc lik göğüs dokun var " dedi. Bu arada kızlar boyum 1.80 cm kilom 67 kg. Ameliyatım 16 temmuz cumartesi günü. Herşey dahil 6.500 tl'ye acıbadem hastanesinde olucam. Sürecimi, ameliyat olmak isteyip bilgi almak isteyen arkadaşlarım için ayrıntılı anlatıcam. şimdilik bu kadar. Sevgilerle...:)))
Bu arada canım arkadaşım oraletime, bana verdiği desteklerden dolayı sonsuz teşekkürler...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?