35 yasinda kazik kadar adam ugrasamiyor da, siz taaa nerelerden 3 cocukla gelip siz mi yardim edecek missiniz? Kusura bakmayin ama baslarim oyle kardese. 3 cocugunuz var ya birisi de emiyormus hey Allah'im ya. Benim ablaminda 4 cocugu var. 2si kucuk. Ablam evinden cikamiyor, misafirliklere bile gitmez cocuklar rahat durmuyor diye. Siz 12 saatlik yolu 3 kucuk cocukla tek basiniza nasil gideceksiniz sizi dusunen yok. Anneniz ile kardesinizin tutumu asiri yanlis ve acimasizca.Beni karıştırmayın uğraşamam diyor.
Çocuğun çok ufakmış daha belliki annenler çok bunalmış yada onlar bencillik yapıyor. Bebekle birde 3 çocukla 12 saatlik yola nasıl gidiceksin.Bakım dediği şu;
Hastaneye getirip götürme, evrak işlerini takip etme vs.
Kardeşim bekar 35 yaşında ve beraber yaşıyorlar.
Ben onlara 12 saat uzaklıkta başka şehirdeyim.
Çocuklarımın yaşları da küçük. Biri hala emiyor.
En fazla 1 hafta kalabilirim.
Şu an mümkün değil zatenÇocuğun çok ufakmış daha belliki annenler çok bunalmış yada onlar bencillik yapıyor. Bebekle birde 3 çocukla 12 saatlik yola nasıl gidiceksin.
Ben de ablanız gibi kimseye gitmiyorum.35 yasinda kazik kadar adam ugrasamiyor da, siz taaa nerelerden 3 cocukla gelip siz mi yardim edecek missiniz? Kusura bakmayin ama baslarim oyle kardese. 3 cocugunuz var ya birisi de emiyormus hey Allah'im ya. Benim ablaminda 4 cocugu var. 2si kucuk. Ablam evinden cikamiyor, misafirliklere bile gitmez cocuklar rahat durmuyor diye. Siz 12 saatlik yolu 3 kucuk cocukla tek basiniza nasil gideceksiniz sizi dusunen yok. Anneniz ile kardesinizin tutumu asiri yanlis ve acimasizca.
Emen bebekle ne yapacaksınız acaba, bu annelere bir tuhaflık bastı cidden de, bekar güçlü kuvvetli erkek kardeş ne işe yarıyormuş ona laf geçiremeyip sizin vicdanınıza oynuyor belli kiBakım dediği şu;
Hastaneye getirip götürme, evrak işlerini takip etme vs.
Kardeşim bekar 35 yaşında ve beraber yaşıyorlar.
Ben onlara 12 saat uzaklıkta başka şehirdeyim.
Çocuklarımın yaşları da küçük. Biri hala emiyor.
En fazla 1 hafta kalabilirim.
Laf geçiremiyor değil kıyamıyor.Emen bebekle ne yapacaksınız acaba, bu annelere bir tuhaflık bastı cidden de, bekar güçlü kuvvetli erkek kardeş ne işe yarıyormuş ona laf geçiremeyip sizin vicdanınıza oynuyor belli ki
Anlayabiliyorum,ben olsam "anca çocuklarına bakar,bana ne yardımı olabilir ki" der,çağırmazdım.Aynen.
2-3 ay önce gittiğimde çocukların evi çok dağıtıyor, gelme dedi.
Sonra ben aramayınca şakaydı dedi
Bir an evvel çözülür inşallah...Aynı.
Hiçbir gelişme yok.
Onu kendi yaşlılığına ayırıyor desem,o zaman da kıyamaz...Laf geçiremiyor değil kıyamıyor.
Yaşlı adamı kaldırırken kolu, beli incinmesinmiş.
AminAnlayabiliyorum,ben olsam "anca çocuklarına bakar,bana ne yardımı olabilir ki" der,çağırmazdım.
Bir an evvel çözülür inşallah...
Muhtemelen.Onu kendi yaşlılığına ayırıyor desem,o zaman da kıyamaz...
AminMuhtemelen.
Gerçi o kocan varken sana gelmem diyor.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Selam hanımlar
Dedem yani annemin babası 87 yaşında ve maalesef yatalak hasta.
Annem ve erkek kardeşim bakıyorlar.
Annem beni çağırıyor ısrarla gel bak diye. Hastane vb işlerle uğraşmak zor geliyor çünkü.
Üç çocuk ve okul açılma zamanı gelemem diyorum.
Bana vicdansız diyor.
AminÜç küçük çocukla çok zor. Ablam üç çocuğu ile bazen anneme geliyor. İnan annem bile bunalıyor. Ev savaş alanı gibi oluyor. Gürültü de cabası. Yani senin bakman imkansız. Annenize bakmak zor gelmiş sanırım. En iyisi bir bakıcı.
Allah kimseyi evladına dahi muhtaç etmesin. Yaşlı bakımı çok zor.
Allah korusun dedenize birşey olur da tek başına panik olur yardımcı olamaz diye korkuyordur, benim rahmetli babam akciğer kanseriydi, inanın hasta olan bir evde moraller de çok düşük oluyor,psikolojiler iyi olmuyor, biraz yanlarında olursanız onlara çok iyi gelecektirAnnem ve kardeşim bakıyorlar.
Evde 3 kişiler zaten.
Annem korkuyormuş tek başına gündüz nedense.
İlk yazdığınız cümle öyle büyük bir cümle ki aslında. Kocan varken gelmem. Neyse inşallah bununla sınav olmaz kendisi.Muhtemelen.
Gerçi o kocan varken sana gelmem diyor.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?