Belediyeyi, sabimi, asm yi vs hepsini aradım.
İlgililer gidip yardımcı oldular, bilgilendirdiler.
Yanıma gelin diyorum, oğlumu yalnız bırakamam diyor.
Beni karıştırmayın uğraşamam diyor.Kardeşiniz annenize yardim etmiyor mu evrak işlerinde felan?
Eşim izin alsa bile en fazla 3 gün.
Kızlar asla bensiz durmaz.
karar sizin.daygı duyuyorumİmkanlar elverse 3-5 ay da kalırdım ama çok zor.
Beni karıştırmayın uğraşamam diyor.
Kardeşim olmasa neyse.Siz hic vicdan yapmayin el kadar bebeyi birakip sabahtan aksama kimse hastanede kosturamaz.ayrica sunu da soyliyeyim biz medikalciyiz malzeme almak icin ne hastalar yaslilar geliyor her gun onlar nasil yapiyorlar?
Amin.Dede bir haftadır yatalakmış, hemen mi bunalmışlar?
B Began allah size sabır versin burada tane tane anlattığınız halde hala anlamayanlar var. Biri de demiş ki "anneniz haklı galiba." Benim kalkıp size yardım edesim gelmişken vicdansız ilan edilmeniz... Tabii kardeşiniz "erkek" ya o koşturmasın yorulmasın incileri dökülmesin. 35 yaşında eli ayağı tutan bir erkek dedesine paşalar gibi bakar valla.
Korkuyormuş.Çocuklarını bırakıp gitsen sensiz durmayabilirler.Yanına alsan gittiğin yere faydan dokunmaz.Hastanın kafası bide çocuk sesinden şişebilir.Iki kişiler sonucta bir şekilde bakabilirler.Üç çocuklu halinle neden senden yardım bekliyolar anlamıyorum.
Adamcağız yatak bağımlı olalı daha 1 hafta olmuş ve kardeşinin uğraşmak işine gelmiyormuşanneniz kardeşiniz yıpranmışlar ve insani olarak gidilmesi gerekli yardıma
ben adam açısından bakıyorum.kötü bir durum.Adamcağız yatak bağımlı olalı daha 1 hafta olmuş ve kardeşinin uğraşmak işine gelmiyormuş
Kızlar 5, 3, 2 yaşları.O zaman zaten anneniz eşinizi eve almasa bile sizin gitme durumunuz söz konusu degil.
Uçakla gidecek maddi imkanlara sahip değilsiniz, o yola eşiniz git gel yapsa 3 günde sadece siz bırakmış olur.
Orada da çocuklar zaten sorun...
annenizin söylediklerini kulak ardı etmekten başka şansınız Yok. Elinizden geleni yapmışsınız. Abiniz de varmış, idare etmek zorundalar.
Konu dışında olacak, sadece bir tavsiye olarak düşünebilirsiniz,
Kızlar kaç yaşında bilmiyorum ve Bugününüz için söylemiyorum ama ihtiyaç olur bir şey olur mutlaka baba ile vakit geçirsinler. Onla da kalabiliyor olmalılar.
Gitmek isterdim ama çok zor.O zaman sizde gitmeyin. Anneniz ogulusuna kıyamıyor, ama sizin küçük çocuklara bal gibi de kıyar. Kimse kusura bakmasin küçük cocuklar hariç herkes elin tasin altına koymali. Bu orda olan erkek kardesinize de gecerli. Anneniz size vicdansiz demeden önce ona laf söylesin. Ama hep öyle. Lafa gelince "oglum oglum oglum", bakıma ve işe gelince hatırlanır kızlar. Gitmeyin net
Dedemin ve annemin maaşı var.Dedenin mali maasi varsa "anne ben bakamam bakmak istemiyorsan ,ararim sosysl hizmetleri maasiyla maliyla cok guzel bakarlar "Yeter artik diyebilirsiniz .
Dedeye de yazik sosyal hizmetler cok guzel bakar ne var bunda .
Kızlar 5, 3, 2 yaşları.
Babaları işten gelir gelmez tepesindeler ama sadece yarım saat.
Çok sabırsız, hemen sinirleniyor.
Onların isteklerine tahammüllü değil.
Sanırım o yüzden.
Bu durumda kim vicdansız ? Bence anneniz bunalmış ve size catiyor , nazi size geçiyorsaBakım dediği şu;
Hastaneye getirip götürme, evrak işlerini takip etme vs.
Kardeşim bekar 35 yaşında ve beraber yaşıyorlar.
Ben onlara 12 saat uzaklıkta başka şehirdeyim.
Çocuklarımın yaşları da küçük. Biri hala emiyor.
En fazla 1 hafta kalabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?