Keşke öyle olsa ama yapamıyoruz abimde zorla götüremem ikna etmemiz lazım diyor. Keşke yapsak ama daha kötü olur öyle yaparsak morali da iyice bozulur kendi isteğiyle gitse keşkePsikolojik yardim alicak, baska yolu yok. He isteyerek gitmiyor mu? O zaman istemeyerek gidecek. Tutun kolundan götürün
Kısa bir süre önce yanıt yazmıştım ama az önce aradı beni eve gelmeyecek misin dedi. Özür diledim. Biraz daha sakin sanırım babam gidince duruldu. Yarın geleyim mi dedim gel dedi geri dönerim bende eveNe durumdasınız ?
Kendinize dikkat edin siz yine de . Eğer gerçekten şizofreni gibiyse ne yapacağını kendi de bilemez çünkü. Uyurken felan kapınızı kitleyinKısa bir süre önce yanıt yazmıştım ama az önce aradı beni eve gelmeyecek misin dedi. Özür diledim. Biraz daha sakin sanırım babam gidince duruldu. Yarın geleyim mi dedim gel dedi geri dönerim bende eve
Korkuttu bu yorum biraz. Dönmeyeyim mi sizce? Şizofreni gibi değil bilmiyorumKendinize dikkat edin siz yine de . Eğer gerçekten şizofreni gibiyse ne yapacağını kendi de bilemez çünkü. Uyurken felan kapınızı kitleyin
Merhaba nörolojik problemi tedavi edildi. sıvı alındı iyileşti sonrasında da nöroloji dahil tüm değerler kontrol edildi gerekli kontroller yapıldı sorun yok nörolojik olarak.Bu yazdiklarim karakter değişimi yapıyor kendi zekasinda eskiden beri bir problem varsa oda yaş ile artar iyi bir uzmana götürülmeli
Dönem dönem oluyor her sene belli aylar. Bir depresif öfkeli ve saldırgan dönem, bir dönem güler çok konuşur vs. Ben doğmadan bu kadar olmasa da annem biraz fevri bir kadınmış. Dayımda şizofreni, bende de her sene belli dönemlerde ve erken yaşta tekrarlayan depresyon olduğu için biz genetik bir psikolojik sorun olarak düşündük. Her ne var bilmiyorum ama artık korkuyorum gitmeye eve. Gel dedi en son iyi gibiydi ama aklından ne geçiyor ya da gerçekten iyi mi bilmiyorum ama korkuyorum artık. Çözümü birimiz şehir dışına bende yurda gitmekte buldum. Çünki zorla götürüp duygusal olarak daha da zarar vermek istemiyoruzYani birden değişmez karakter onun elinde olmayabilir bu davranışlar benim annem demans yani biz doktora gitmesek kadın çıldırdı derdik ama öyle değil işte kendi gitmez sağlıklı düşünemez siz bir yolunu bulacaksiniz
Evet dedemin yanına gidince sen bana çocukken bunu yaptın babalık yapamadın vs diyordu sorunlu aile zaten eski aile köyde yaşıyorlarmış. Annem 9 kardeşler zaten. 2 dayım 30lu yaşlarda kalp hastalığı olmamasına rağmen kalp krizinden vefat etti. Vefat eden babannemi de sevmiyordu evet. Halamı falan da sevmez ama yedi bitirdi kendini sanki geçmişte yaşıyor gel birlikte gidelim konuşalım anne bende geleyim dedim hatta bir ara istemediKendi ne diyor anneniz baba ile problemlimi ilişkisi kaynanadanmi çekmiş kendi cocujlugumu sorunlu psikolojik olarak doktora gitse terapi vs olmazmi
Haklısınız ama benim elimden ne gelir bilmiyorum. Ben bu süre içinde eve döneyim mi sizce? Çağırdı ama sizce ne yapmalıyım?Eminim annenizde korkuyordur ben böyle düşündüm kolay bir durum değil çaresizlik çok bilinçli şekilde tedaviye ihtiyacı var bence öyle devlet hastanelerinin saatlik doktoru ile olmaz fikrim bu
Onun istemesine kalırsanız hayatta gitmez.İfade etmek değil gerçekten dayımda da şizofreni var ben artık genetik olduğunu düşünüyorum annem bildim bileli böyle önceden de aşırı neşeli susmayan patavatsız her şeyi söyleyen bir kadındı. Şimdi çok öfkeli duymadığım küfürler ediyor babama bu evde morslimizi alt üst ediyor ikna edemiyoruz tedaviye asla ikna edemiyoruz. Bende kötüyüm depresif hissediyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?