Hasret size neyi öğretti?

yazsam o kadar uzun bir liste olurdu ki..
ama en önemlisi sabretmeyi öğretti
deli gibi özlesem de, günlerce ağlasam da, ona çok ihtiyacım olsa daaa hiç bişey yapamayıp sadece sabretmeyi öğretti

beklemeyi hatta bazen vazgeçmeyi onu çok isterken yanımda olamadığını yani kısaca sabrı öğreti..

Mutluluğun ne olduğunu..
Pişmanlığın derin sancısını...
Kıymet bilmeyi..
Kıymetinin bilinmemesini..
Hayatın karmaşasını..

sabretmeyi
kıymet bilmeyi
değer vermeyi
sımsıkı sarılmayı ve kaybetme korkusunu

sabretmeyi
kıymetbilmeyi
pişmanlığı
kaybetmeyi
gerektiğinde alttan almayı
herkese karşı güçlü durmayı
vazgeçmeyi

hasret bana ardından gelecek vuslatın güzelliğini derinliğini yüceliğini öğretti..

Son düzenleme:
hasret bana cok şey öğretti sabırlı olmayı ağlamamayı öğretti sabrettim kavuşdum canıma sonunda .

sabretmeyi öğrettii gelicekk kii oo biliyorumm Allah gerçekletirmeyeceği bir şeyi hayal etttirmezmiş gelicekk:))))))))))))

hatalarimi,sabri,guvenmemeyi ve hic bi seyin sonsuza kadar surmeyecegini ogretti..sacma bi sekilde umut etmeyi ogretti. erkeklerin ne kadar degisken ve hep ayni tarz laflar ettigini ogretti. sabretmeyi de ogreniyorum tek istedgim unutmayi da ogretmesi..

Birbirimizle geçen her dakikanın aslında ne kadar kıymetli olduğunu öğretti.
sabretmeyi aşkı öğretti...
Şimdi seninle geçen her saniyeye şükrediyorum.

O yokken ne kadar da yanlızmışım onu öğretti.. Onu hep yanımda hayatımda hissettiğimi, onsuzluğun çok zor olduğunu öğretti..

Kıskanmayı...
Ben bu kadar kıskanç değildim yav!

hasrett banaa valla şükretmeyi öğretti biryerlerde nefes aldığını bilmenin bilee ne kadar kıymetli olduğunu ve onsuz asla nefes alamayacağımı onu çok sevdiğimi ve sadece onun olmak istediğimiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…