Hasret size neyi öğretti?

affetmeyi öğretti şimdi de, ben bile şaşırıyorum artık kendime... ayrılmayı göze alamadım, hep aklıma gelen şey ilerde başka biriyle evlenip, yuva kurması fikri buna tahammül edemediğim için affettim, çünkü bunlar benim hayallerim, benim doyasıyla ellerini bile tutamadığım, yanında olamadığım aşkımı başkasıyla düşünmek bile saatlerce ağlattı beni, her şeye rağmen affedebilmeyi öğretti...

erkeklerin her zaman bi bahanesi olduğunu öğretti, uzaklığı çok da güzel bahane olarak kullanıyolar...

Hiçbirşeyin aslında göründüğü gibi olmadığını ve seni çok seviyorum diyen bir erkeğin nasıl bir günde değişebildiğini öğretti.

Küçük şeylere anlam yükleyip mutlu olmayı öğretti. Sabretmeyi, ılımlı olmayı, pozitif olmayı, zaman zaman sessiz uslu bi kız olmayıkaydirigubbakcemile3

ne kadar dayanırım dersen de, bi müddet sonra artık hasrete dayanamaz hale gelindiğini öğretti, 8 ay oldu, aşkım, bitanem, çokkk özledim senisenağlama

hasret umut etmektir umudu yeşertip büyütüp beslemek içinde bu umutla onu beklemektir tıpkı bi annenin 9ay sonra yavrusuna kavuşmayı beklediği gibi bekliyorum ben aşkıma kavuşmayı aşkım seni çok seviyorum özlüyorum ben bunu öğrendim

Hasret bana sabretmeyi ve ufak anların değerini daha iyi bilmeyi öğretiyordu ama yarım kaldı ...

yalnizligi...
sevdiklerimizle gecirilen her anin degerini...

anne yemeklerinin tadini hicbiryerde bulamayacagimi...

kiymet bilmeyi...

özlemenin de güyel oldugunu...

özlenmenin ne kadar degerli oldugunu...

........
.........

sabretmeyi, ozlemeyi,olgunlasmayi,hayata baska bir pencereden bakabilmeyi, herseye ragmen dimdik ve onurla ayakta durabilmeyi...

sabretmeyi, daha çok sevmeyi daha fazla bağlı olmayı, daha fazla değer vermeyi, incitmemeyi,üzmemeyi,anlayışlı olmayı en önemliside hayatın sevdiklerim olmadan yaşamaya değer bir tarafı olmadığını öğretti.

hasreti ilk tatttıgımda sevmeyi ögretmişti..
sonraki tattıgımda özlemeyi ve sabretmeyi ögretmişti.
ve yine tattıgımda beklemeyi ögretmişti..
ve yine tattıgımda ağlamayı ögretmişti..
yine tattıgımda acı çekmeyi ögretmişti...
yine tattıgımda hayal kurmayı ögretmişti..
yine tattıgımda onu başkalarına benzetmeyi ögretmişti..
ve yine tattıgımda bana pes etmediği ögretti..
beklenen gelemediği için..
ve yine tattıgımda vazgecmeyi ve bitirmeyi ögretti..
yine tattıgımda hayata yeni bir ilişki ile yeni bir aşka başlatmayı ögretti..
ve sonra yüzleşmeyi ögretti....

hasret bana bunları yaşatmışken ben mi haklıyımdım.yoksa hasretini çekip bekledigim insanmı haklıydı..

ve bekle bekleye gelmeyen insan beklediğini başkasına yar etmişti...
burda kim haklı..kim suçluydu...:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…