• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasret size neyi öğretti?

Mesafelerin aşkı öldürmeyeceğini...
Her geçen yaşla beraber hasret çekmenin daha da zorlaştığını... :5:

kendimden baska kimsenin ebedıyyen benımle olmayacagini,kaybetmeyi ogrendim. hayatimin merkezi yapmamayi ogrendim kimseyi..ogrendiklerimi Rabbim hic unutturmasin.

aşkı azaltmadığını aksine artırdığını,bağı kuvvetlendirdiğini öğrendim...ve beklemenin anlamını...:16::16:

Tam dört yıl ayrı kaldık, hasretlik çektik.

Biz birlikte büyürken önce ben gittim. Ben gelmeden o gitti çokkk uzaklara..

Üniversitemiz bitti askerliğimiz bitti. Ve bizim aşkımız hiç bitmedi. Öyle bir güçle kavuştu ki ellerimiz.. Allah'ım, O'nu tanımasaydım aşkın bu kadar güçlü bir duygu olabileceğini düşünemezdim.

Sabretmeyi, anlayışı öğretti bana. Ellerinde büyüdüm ben onun. Alışkanlık değil bu, ya da bağımlılık. Çok başka bir duygu. Dinlemeyi ve yorumlamayı öğrendim. Aşkımızın büyüklüğünü ve nelere göğüs gerebileceğimizi öğrendim. O'nu beklemenin bile bir güzelliği olduğunu öğrendim.

"Ömrümden öteye taşıdığım çocuk.. Ya seni hiç tanımamış olsaydım? Ya ben aşkı herkes gibi bilseydim".. demek geldi içimden şu an :)

Allah bizi birbirimize yazsın. Her seveni de.. (Amin..)

onsuz olamayacağımı o'na çok aşık olduğumu benim bir parçam olduğunu öğretti :69:

birlikte aynı yolda yürümeyi,yere düşmeyi,vazgeçince elinden tutup ayağa kalkmayı,güçlü olmayı,her geçen gün olgunlaşmayı,sevmeyi,daha çok hep daha çok sevmeyi,gözlerinin kıymetini.aslında kaderime yazıldığı günden beri ona hasret kaldığımı ve birgün mutlaka geleceğini,zaman yada mekan farketmez,yaşam yada ölüm farketmez,mutlaka geleceğini .......

4Ay1Haftadır askerde... Hasret bana, onu düşündüğümden daha çok sevdiğimi öğretti.

Ve o olmazsa benim bir hiç olduğumu. :26:

Sabretmeyi ögretti.... Cok sabrettik.. Bekledik birbirimizi... 4 Yil sonra insallah bu ekim evleniyoruzzzz :) hasret bitiyor...

Sabretmeyi öğretti , beklemeyi öğretti , susmayı öğretti , günlerce gecelerce özlemden ağlasam da yapılacak hiçbir şey olmadğı için boş hayal kurduğum zamanlarda daha fazla hayal kurmamam gerektiğini öğretti evliliğe daha 2 sene var ama çıldırcam artık özlemekten sıkıldım yoruldum ve ben şimdiden yatak odası takımı işte koltuk takımı bunlara bakar oldum ama kafama dank ettiği anlarda ne kendi kendime konuşup ne salaksın kızım anca boş hayaller bunlar deyip o siteden çıkmamı sağlayarak bana yardımcı olduu o siteden çıkabilmeyi öğretti ..

Hasret kelimesi başlı başına bi ders zaten bi ögrenme süreci ama

HASRET BİZE arada mesafelerde olsa km lerce uzakta olsak TEK YÜREKTE ATMAYI ÖGRETTİ....

10 ay 24 gün'dür asker nişanlım. Ve ben onu görmeyeli 50. Gün bugün! :ssz:

Vuslatı tadana denk hasret kelimesi hep sürecek gibi..
Hasret bana ;
''Özledim'' dediğim de, yanımda biten adamın..
''Özledim'' dediğim de, ''sabret'' kelimesini duymaya alışmayı öğretti..

vazgeçmeyi ..:40:
Ben bu kadar sabırlı bi insan değildim, her isteğim anında olmalıydı, 4,5 aydır onu istiyorum ama olmuyo:) sabırlı olmayı öğretti...
Çok sinirliyimdir, tartışmaktan çekinmem, ama zaten özlemişim bide küsüp sesine bile hasret kalmayı göze alamam... tahammülü öğretti...
Hep kadınlar daha ilgilidir erkeklere göre derler, ben de yok öyle bişey seviyosa iki tarafta ilgilenir derdim, öle deilmiş... erkeklerin gerçekten daha duygusuz olduklarını, işleriyle daha çok ilgilendiklerini,ilk zamandaki ilgilerinin kesinlikle zamanla azaldığını öğretti;)...
Eskiden aşk meşk bi yere kadar, önemli olan insanın kendisi, hiçbişeye değmez derdim... öle deilmiş... kendimden daha çok önem verdiğim biri var ve bi yerlerde nefes aldığını bilmek bile mutlu ediyo ve onu beklemeye değer... gerçek manada aşkı öğretti...
Çok kolay ağlayan biriyimdir, saçma sapan şeylere bile ağlarım... gerçekten değecek bişey için ağlamayı öğretti...
Çok karamsarımdır, her şeyin en kötüsünü düşünürüm... kötü düşünmek istememenin nasıl bişey olduğunu öğretti, pollyannacılığı öğretti, hep umutlu olmayı öğretti...
Beklemeyi hiç sevmem, otobüs beklerken bile söylenir dururum, Beklemeyi öğretti...
Bekliyorum ve beklemeye değeceğini bilerek...
size neyi öğretti hasret?:asigim:

Sabır diye birşey varmış onu öğrendim beklemenin sabrı hayallerine kavusmak istemenin sabrı. İçimdeki küçük yaramaz kız çocugu yeri geldiğinde olgun bir kadın olmasını öğretti.
Beklemeyi
İstemeyi
Hayal etmeyi
Ve en önemliside o karşımda deniz gözleriyle bana bakarken dert ettiğim,sorun ettiğim herşeyin küçük şeyler oldugunu öğretti:17:

sabrı öğrendım .. uzaktanda sevılebılecegını karşındakı adamın adam oldugunu bılıpte km öteden sevgısını ılıklerınde hıssedebılmeyı.
o aklına esen ufak kızın uslu kadın olması gerektiğini,olgunlaşması gerektiğini,her ıstedıgını ıstedıgın anda alamayacak olmayı.
istemeyi,hayal etmeyı,hayal ettıklerını zamana yaymayı alacak olmayı ummayı.
sevmeyı yanındayken bıle özlerken özlemlere katlanmayı..
arada bınlerce km mesafe bıle olsa o mesafelere ınat koca bır dünya kurmayı öğrendim..

Back