Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabretmeyi ögretti.... Cok sabrettik.. Bekledik birbirimizi... 4 Yil sonra insallah bu ekim evleniyoruzzzz :) hasret bitiyor...
Ben bu kadar sabırlı bi insan değildim, her isteğim anında olmalıydı, 4,5 aydır onu istiyorum ama olmuyo:) sabırlı olmayı öğretti...
Çok sinirliyimdir, tartışmaktan çekinmem, ama zaten özlemişim bide küsüp sesine bile hasret kalmayı göze alamam... tahammülü öğretti...
Hep kadınlar daha ilgilidir erkeklere göre derler, ben de yok öyle bişey seviyosa iki tarafta ilgilenir derdim, öle deilmiş... erkeklerin gerçekten daha duygusuz olduklarını, işleriyle daha çok ilgilendiklerini,ilk zamandaki ilgilerinin kesinlikle zamanla azaldığını öğretti...
Eskiden aşk meşk bi yere kadar, önemli olan insanın kendisi, hiçbişeye değmez derdim... öle deilmiş... kendimden daha çok önem verdiğim biri var ve bi yerlerde nefes aldığını bilmek bile mutlu ediyo ve onu beklemeye değer... gerçek manada aşkı öğretti...
Çok kolay ağlayan biriyimdir, saçma sapan şeylere bile ağlarım... gerçekten değecek bişey için ağlamayı öğretti...
Çok karamsarımdır, her şeyin en kötüsünü düşünürüm... kötü düşünmek istememenin nasıl bişey olduğunu öğretti, pollyannacılığı öğretti, hep umutlu olmayı öğretti...
Beklemeyi hiç sevmem, otobüs beklerken bile söylenir dururum, Beklemeyi öğretti...
Bekliyorum ve beklemeye değeceğini bilerek...
size neyi öğretti hasret?:asigim: