Hasret size neyi öğretti?

Beklemek güzeldir güzelim,, Dönecekse eger beklenen?. Özlemek güzeldir güzelim,, Özlüyorsa eger özlenen..

Sabretmeyi ... Umudunu hiç yitirmeden vuslatı beklemeyi ...

Ben diyorum ki: Vuslatı beklerim, Yâr, Gaffâr…
Âşk diyor ki: El-İntizar Eşeddü Mine’n-Nâr …*
*Beklemek, ateşten şiddetlidir.

ya SABR...

hasret AŞkın tüm duygulardan yüce oldugunu öğretti . sabır çekip vuslat günü gelene kadar direnmeyi ve vazgeçmemeyi..:123:

Bir soru sormak istiyorum. Bir erkeği hiç görmeden, sadece fotoğraflarını görerek ve kendi hislerinizle çok sevebilir misiniz? Güzel cevaplarınıza ihtiyacım var..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

onun yanında geçirdiğim zamanların aslında çok değerli olduğunu,triple kavgayla harcanamayacak kadar değerli olduğunu

Onunla geçirdiğin her bir saniyenin çok degerli kıymetli oldugunu , kavganın luzumsuz yere olduğunu, sabretmeyi , aşkı,özlemi , onun değerini ögretti..delice kavuşma arzusunu öğretti , onun kıymetini ogretti ..

Ne güzel söylemişsin çok haklısın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

HASRET HAYATI ÖGERTİYOR ..ÖNCE SEVDIGIM KISIDEN UZAGIM DIYE AGLARDIM EVLENDIK SIMDI ISE AİLEME UZAGIM DIYE AGLIYORUM ... HAYTATI BU SEKILDE YASAMAYI OGRETIYOR...

Hasret sabrı öğretti
Yıllardır birbirimize hasretiz mesela
Kavuşmanın ne denli muhteşem bir şey olduğunu öğretecek sanırım9o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…