• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El hasır bebek sepetimiz ve playdoh dondurma makinamız

elvan_byz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
918
3
118
Denizli
Merhaba oğluşum için sadece 2 ay kullandığımız hasır sepetimizi 50 TL' ye çok uygun fiyatla ihtiyacı olan bir başka arkadaşa satmak istiyorum. Kız bebek yada oğlan bebek için tekrar zevkinize göre süsleyebilirsiniz. Ben sepetimizi kendim süslemiştim. İsteyen olursa yardımcı olurum. Ayrıca büyük kızım için aldığımız 50 Tl tutarındaki playdoh dondurma fabrikası oyuncağımızı 35 TL satmak istiyorum inanın sadece 2 defa oynadı. Yepyeni

Resimlerinide ekliyorum sepetin resmi küçük ama büyüterek inceleyebilirsiniz. Kız içinde pembe tüllerle süslenebilir.

Eklentiler

• $284028_s.jpg
    $284028_s.jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 68
  • $z-play-doh-dondurma-dukkani-3288-1.jpg
    $z-play-doh-dondurma-dukkani-3288-1.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 83
dondurma setine indirim yok mu

Canım piyasada fiyatı en düşük 50 TL, ben gayet uygun yazdım 35 TL. ister inan ister inanma kızım çok ısrar ettiği için aldık ama sadece ilk aldığımız 2 gün oynadı yep yeni duruyor verdiğim paraya içim gitti, çok sıkılgan bi çocuk

kargo size mi ait.kargoyla zaten piyasadaki fiata denk gelecek dondurma seti.bişeyler yaparsanız almak istiyorum kızıma

Back