kızlar ben bugun yanlışlıkla 2 kere hap kullandım
birini sabah aç karnına diğerini de az evvel tok karnına
üstelik yeni hamileyim
geçen hafta dr. dozumu arttırmıştı
günde 1 defa atmam gereken ilacı 2 tane atmış oldum
bebeğe bişey olur diye korkuyorum
yarın tekrar ilaç kullanmam gerek mi?
dr. ulaşamıyorum..hafta sonu itibariyle..
bu durumu başka yaşayanlar n yaptılar acaba?
bayanlarr bende de hipotiroid var.haşimato diger adıyla.5 yıl kadar oldu 26 yasımdayım.bu 5 yıl ıcınde 10 kıloya yakın kılo aldım.dıet yapıorum kılo veremıorum.çok sıkıcı bır durum hıc bır kıyafetım olmuyor. ne gıysem yakıstırmıyorum artık.etrox ıcıyorum 50 lık her sabah 1 tane.ankarda tedavı ettırmek ıcın cok ıyı bır doktor ıstıyorum menun kaldıgınız yada cevrenızden duydugunuz.bana bılgı verırsenız sevınırımm.
ben de seninle aynı durumdayım ankarada güvenebileceğim ve tecrübeli bir doktor arıyorum.Günler öncesinden sormuştum ama ne yazık ki bir cevap alamadım....
kızlar benim de anti tpo 970 olmuş, tsh değeri de 0.03'e kadar düşmüş ama doktorlar ilaç vermiyor yaa neden acaba. tam düzene girsin sonra veririz diyorlar saçma geldi bana. üstelik nödüller de 8 mm olmuş
çok zorr bi durumm.ben istanbulda bir hastane duymus hatemı dıye bır doktor var ya onun cok ıyı oldugunu soyledıler.yalan olmasın ama amerıkan hastanesı olabılır.hatemı bey ünlü oldugu için sanrım yerınıde rahatlıkla bulabılırsın.ankarada nere bılmıorum arayıyorumm bulamıorum.kılo almak ıstemıyorum.sen evlisin ben bu gıdısle evde kalcam:)
canım ben istanbulda değilim profilimi oluştururken oradaydım.sonra da değiştirmedim....Ankaradayım şimdi.
zaten iki doktora gittim ikisi de ilaç vermedi, o yüzden 3. ye gitmek istemiyorum. artık 1.5 ay sonra kontrole giderim bakalım neler değişmiş[/QU
benim ilac kullanarak tsh 0,02 ye düşmüştü dr ilacı bırakmamı söyledi ve 5 aydır ilac almıyorum 2 ayda kontrolüm var en son tsh 3,26 olmuştu..
ben ilaç kullanmadığım halde 0.03 oldu ve ilaç vermiyorlar. demekki senin de düşük olduğu için ilacı bıraktırmış doktor yani durumumuz aynı gibi canımzaten iki doktora gittim ikisi de ilaç vermedi, o yüzden 3. ye gitmek istemiyorum. artık 1.5 ay sonra kontrole giderim bakalım neler değişmiş[/QU
benim ilac kullanarak tsh 0,02 ye düşmüştü dr ilacı bırakmamı söyledi ve 5 aydır ilac almıyorum 2 ayda kontrolüm var en son tsh 3,26 olmuştu..
Arkadaşlar haşimato hastalığı şüphesiyle tahliller istedi doktorum..sonuçları aldım fakat doktorum dışarı çıkmış ulaşamadım...
Anti tpo : 6.71(sınırlar şöyle o-35)
anti tg : <10 yazıyor...
Yardımcı olurmusunuz....acaba bu değerler normalmi?acaba haşimato varmı?
bence haşimato yoktur. benim anti tpo 970akannehir
kızlar benim de anti tpo 970 olmuş, tsh değeri de 0.03'e kadar düşmüş ama doktorlar ilaç vermiyor yaa neden acaba. tam düzene girsin sonra veririz diyorlar saçma geldi bana. üstelik nödüller de 8 mm olmuş
ŞİMDİYE KADAR HİÇ İLAÇ TEDAVİSİ OLMADINMI SEN CANIM YAA?BENİM İLK ANTİ TPO:4800 İDİ BİR YILDIR İLAÇLA 330 OLMIŞ .BİDE ULTRASON YAPILMADIMI?ENDOKRİNE GİTMEDİNMİ SEN?BENİM NODÜL 1 CM.BEN İLK ÖNCELERİ ENDOKRİNE DEĞİL G.CERRAHİYE GİTTİĞİM İÇİN ÇOK OYALANILDI ÇÜNKÜ ONLAR DÜZELİR BİŞEY YOK DEMİŞLERDİ.ENDOKRİNE GİDESİYE SAĞLAM TROİD DOKUSU KALMAMIŞTI.SENDE DE BÖYLE OLMASIN CANIM.SEN İHMAL ETME HEMEN BİR ENDOKRİNE GİT:teselli:
Arkadaşlar haşimato hastalığı şüphesiyle tahliller istedi doktorum..sonuçları aldım fakat doktorum dışarı çıkmış ulaşamadım...
Anti tpo : 6.71(sınırlar şöyle o-35)
anti tg : <10 yazıyor...
Yardımcı olurmusunuz....acaba bu değerler normalmi?acaba haşimato varmı?
hayır canım daha hiç ilaç kullanmadım. 3 defa ultrason çektiler üçünde de yavaş yavaş büyüdü ve şu an 8 mm. 2 ayrı endokrin doktoruna gittim canım ama ikisi de ilaca gerek yok dedi. ben de 3. ye gitmedim, zaten şu aralar düğün hazırlığı stresi var. düğünden sonra giderim yani 1.5 ay sonra. nödül 1 cm olmadan biyopsi yapamayız dediler. ilgilendiğin için teşekkür ederim canım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?