ben de yarın tahlil yaptırıcam ve cumartesi doktora gidicem bakalım
şimdilik bazı gelişmeler var ama en son doktorla konuştuktan sonra size yazmak istiyorum net bilgiyi :)
evet stre o kadar çok sıkıntı yaşadımki hala da yaşıyorum
kimseyle pek konuşmam dertleşmem hep içime atarım atmak zorundayım ama yapacak bişey yok ben bu stresi asla yenenmem imkansız
oğlum evet sinirli bi yapıya sahip hatreketli
o da çok sıkıntı çekti çok stres yaşadı
ben ne kadar onu bu sıkıntıların dışında tutmaya çalışsamda olmadı sonuçta herşey evde yaşanıyo
ama bundan sonra oğlumu sıkacak üzecek her şeyi engellemeye çalışcam
oğlumu üzen beni karşısında bulucak
tabiki bunu ona belli etmeden yapıcam sonuçta çocuk hastalığını kullanabilir
mecbur bu dengeyi oğlum için sağlamam lazım
begonya senin sıkıntını bilmiyorum canım umarım değerlerin çok art mamıştır iyi haberlerini bekliyorum
canım nasılsın görüşmeyeli? ben buaralar ilaçta almayı unuttum birazda stresli bi dönemdeyim baya hırpalandım sanki uykusuzluk halsizlik tavan yaptı!
benimde randevum vardı ma kaçırdım, seninkiler inşallah güzel çıkar canımzemuszemus
ben de yarın tahlil yaptırıcam ve cumartesi doktora gidicem bakalım
şimdilik bazı gelişmeler var ama en son doktorla konuştuktan sonra size yazmak istiyorum net bilgiyi :)
bebişim ya görüşemedik :)
iyiyim diyelim iyi olalım canım.
iyi olmaya çalışıyorum :)
bayadır yazmıyorum,bazı çalışmalarım var sağlık konusunda bakalım,net sonuçlarla çıkacam karşınıza :)))) belgelerle konuşcam :)))))
canım çok önemli değil ilacı aksatman yaa,hemen toparlarsın bişey olmaz,son doktoruma gittiğimde de bana bir hafta ilacı kes demişti mesela.bi riski olsa kes demezdi.hemen başla düzenli içmeye bişey olmaz.
o halsizlikler,uykusuzluklar psikolojik ben anladım artık.stres yaşadıysan eğer onların etkisidir.hemen o stresi atıyosun kafandan.kimin ne hali varsa görsün.
artık ben şuna inanıyorum,yaşadığımız herşeyin bir nedeni var ve o durumdan bişeyler öğrenip yolumuza devam etmemiz gerekiyor,aynı noktada takılı kalmamak gerekiyor.neyse bakalım istediğim sonuçları alınca detaylara gireceğim :) şimdilik boş konuşmak istemiyorum :)
cevabın içim cok tesekkur ederim eutrox kullanıyorum dr dediki antikorlar düşmez bende bunu anlamadım tedaviye başladığımda yüksek çıkanlar 300 idi şimfi 800 oldu nasıl olıyır kşi
vayy çalışma ha helal sana canikomalkisalkisalkis
merak ettim valla bekliyorum seniolumunekankayizsmile
doğru söylüyosun çok stresliyim bu aralar , insan kendi kendisini hasta ediyo valla
begonya yaşadıklarımın bir kısmını anlatim yazim burda dedim ama baktım ki yazmakla bitmiyo geri sildim
malesef sıkıntımı ortadan kaldırma gibi bi durumum yok zaten benim elimde olan bişey yok
ben mecbur böyle yaşamaya devam edicem
ama oğlum daha yolun çook başında onun için ne gerekiyosa yapıcam
3 ay sonra tekrar test istedi doktor oğlumdan inşallah bu sefer iyi sonuç alırım diye umut ediyorum
banda ilaç verdi ama almadım ilacı almıcam belki sonra alirım bi oğlumun durumu belli olsun sonra bakarım artık
kızlar burnumdan bazen rahat nefes alamıyorum gb geliyor.eczaneye gittim burun spreyi alayım bari dedim şimdi sıktım inş iyi gelir.keşke dedim boğazım için de alsaydım.Eczacıda meğer haşimotoluymuş.Tiroid değerlerini bi türlü dengeleyememiş.Çocuğu olmuyormuş henüz.Hatta içeri o an bir bayan girdi oda gebelik testi aldı meğer oda tiroidliymiş.Ben daha bekar ım ama inşallah ALLAH isteyen herkeze verir bebek.Napalım hayat ne gösterirse onu yaşıcaz ALLAH daha beter hastalıklardan korusun bizi.Bu arada doktor bana senin henüz hipotiroid e çevirmemiş dedi.Ne zaman çevireceği belli olmazmış.Ama boğaz kısmım şiş ödem varmış.sanırım ondanda bazen nefes alamıcam gb geliyor.
Kendinize ii bakın..
allah analı babalı büyütsün kızını allah kucağına almayıda nasib etsin
hamilelikten kilo almışsındır
kızlar benim kızım olacakmıs. hiç kilo lmazken ilaca basladgımdan beri hamilelikten mi anlamadım ama 4 kilo aldım./QUOTE]
butterfly öncelikle sağlıkla gelir bebeğin inşallah. ben de bir anda 4 kilo aldım Hormonumdaki dengesizlikten oldu eminim. sürekli uykuya meyilim var :bbo:metabolizmam çok yavaşladı, az yemek veya egzersizde bi işe yaramadı. bu hormon dengeye girmeden çok zor veririm herhalde. bir 0 a iniyo bi 16 ya çıkıyo nasıl dengeleyeceksem artık. senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?