merhaba, banada haşimato teşhisi koydular. ağır üzüntü sonucu çıktığını söylüyorlar, çıkmasından yakız zaman önce erken denebilecek bi yaşta annemi kaybettim. şimdi tek korkum bebeğimin olmaması ve bu durumun evliliğime zarar vermesi((
kaç tsh değerin.benim de normal ben de aynı ilaçtan aynı mg olarak kullanıyorum. Günde kaç tane alıyorsun ?benım tsh t3 t4 normal ama antı tpo yüksek doktor ilaç başladı eutrox25mg
başınız sağolsun,mekanı cennet olsun inş :Saruboceq:
bu hastalıkla hamile kalan var,anket var başka bi konuda,kimisi hiç uğraşmadan kalmış,nasip işte...
bu hastalığın depresyonada neden olduğunu gördüğüm zaman eşimede gösteriyorum ki bilsin,ve asabiyete ve başka şeylere...mafoldumben
inş beklemeden tez zamanda bebeğine kavuşursun :Saruboceq:
kaç tsh değerin.benim de normal ben de aynı ilaçtan aynı mg olarak kullanıyorum. Günde kaç tane alıyorsun ?
Serbest T3 2.89
Serbest T4 0.77
TSH 2.594
kızlar dünki sonuçlarım...t3 ile t4 üm hep normal sınırlar içindeydi zaten..tsh ımda normal sayılır..usg de çektirdim değişen kötü bişey yok.
Serbest T3 2.89
Serbest T4 0.77
TSH 2.594
kızlar dünki sonuçlarım...t3 ile t4 üm hep normal sınırlar içindeydi zaten..tsh ımda normal sayılır..usg de çektirdim değişen kötü bişey yok.
sağol cevabın için
bu gün genel cerrahi doktoruna götürücem sonucu doktor çok iyi çok ilgileniyo kesin bu sorunumuzlada ilgilenir
burda endokrin uzmanı yok doktor eğer gönderirse
araştırıp bulurum artık
bide bendede tiroit varmıdır acaba bende yoksa eşimdede yok zaten oğlumda nasıl oluyo anlamadım daha 10 yaşında oğlum bu yaşta bu hastalık normalmi
inanın kafam çok karışık canım çok sıkkın bi sağlık sorunumuz bitmeden diğeri başlıyo
allahıma şükürler olsun dermensız dert vermesin yarabbim
ama neden bende değilde yavrumda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?