Haşimoto hastalığına tutuldum...Paylaşım alanı

evet bende burnumdan zor nefes alırım,bu yüzden ağızdan alıyorum genelde
ama ağızdan aldığımdada boğazım bi garip oluyor,sanki bişi varmış gibi orda :bbo:
arada bende üşürüm,içime üşüme gelir :sinifsinif:

bi kere burnum tıkalı olduğunda,tuzlu su ile gargara yapmıştım
hemen açtı
denize girdiğimizde burnumuzdan nasıl sıvılar çıkıyor hemen
açıyor tuzlu su

kızlar gecen hafta kan tahlili yaptırmıstım antikolarlarım 1000 cıkmıs. ama TSH egerimi etkilememiş. bi ara 600 civarına üşmüştü yine yükselmiş. sizin kac?

sizden son bir şey daha öğrenebilirmiyim doktor kontrolleri ne sıklıkta yapıyor ve her gitiğinde vizite ücretini alıyormu teşekkür ederim

içinde bulunduğun duruma göre değişebilir,hatırladığım kadarıyla ilk gidişlerimde ayda bir gitmiştim,en son değerler normaldi ve yaklaşık 3 ay sonra gel dedi.
sonuçlar için ayrıca gidildiğinde ücret ödenmiyor,belirli bir aradan sonra yeni bir kontrol için gidildiğinde ödeniyor.ayrıca ödeme yapıldığında yanlış hatırlamıyorsam 3 hafta geçerliymiş.mesela gittiniz ama sonraki hafta da gitme gereği hissettiniz o zaman tekrar ücret ödemiyorsunuz şeklinde.benim hiç bu şekilde olmadı ama en son gördüğüm ücret tarifesinde böyle yazıyordu.
aklınıza takılan bişey olursa gene sorabilirsiniz

sun,samatyada gittiğin yer sülük tedavisi için mi ? başladın mı ? peki ikinci gittiğin yer ne tedavisi yapıyor ? sanırım ben karıştırdım

***arkadaşlar yeni yılda tek derdimiz krem markası olsun inşallah :) herkese sağlık dolu günler diliyorum.

Teşekkür ederim

arkadaşlar bende multinodüller guatr var ve nodüller çok büyük. ameliyat olmam gerekiyor fakat istanbulda ne bildiğim bir hastane ne de bir endokrin-tiroid cerrahi yada genel cerrahide olabilir. kısa zamanda ameliyat olmam gerekiyor . lütfen yardım :uhm:

kızlar çok merak ettiğim bır soru var agızınızda kuruluk oluyor mu ilacı kullanmadığınız zamnalara gidin

nasılsınız kızlar tshım normale döndü şükürki
antikorlarımı doktora tekrar sordum ama yine umursamadı
bizim için kaç oldugu değil olup olmadıgı önemli dedi
bu doktorların bu lafları beni çıldırtıyo yemin ederim=)

kujum benim sürekli kuruluk oluyo canım

diğer arkadaşlar sizin azınızda kuruluk oluyor mu bu tiroitten kaynaklanıyo olabılır mı

evet dr. lar antikorlarla ilgilenmiyorlar..önemli olan tsh diyor...antikorlar bir günü diğer günü tutmuyor ..yapacak bişey yok yani...beni de en sinir eden antikorları düşürecek bişey yok demeleri..bir defa brazilya cevizinden bahsetmiştim..o da bana sinir oldu sonunda..hep biz mi sinir olacaz demi yani :)

ben brezilya cevizi buldum ama 300 gr.kadar yeni başladım günde 2 tane yiyorum bakalım bir işe yarayacakmı sonucu buradan yazarım.

canım hoşgeldin özlettin valla
tsh için gözünaydın,inşallah hep aynı değerde kalır
doktorların hiç biri bakmıyor anladığım kadarıyla,benim doktorum da bakmıyor

-----

kızlar bu arada bişey sorucam,bilgisi olan varsa
benim 31 aralıktan düne kadar vücudumda karıncalanmalar oldu,aşırı güçsüzlük vardı,ara ara çok hızlı ve zor nefes alıyordum,sonra nefesim biraz düzelince de titreme geliyodu
ama güçsüzlük hep devam etti,nefesim de ara ara düzeldi bozuldu,böyle kafama doğru bişeyler inip çıkıyordu sanki
doktorumu aradım,bende gizli şeker de var,şekerden değil dedi,gizli bi enfeksiyon olabilir ya da panik atak olabilir dedi
hastaneye gittim,nörolojiye gidicem yarın kan tahlili sonuçları için,sonra da psikiyatriye gidebilirmişim,doktor bana direkt guatr var mı sende dedi
tiroid bu kadar ağır yapar mı insanı,çünkü acile gittim o kadar kötüydüm
bir de depresyon ilacı kullanıyorum diyenleriniz olmuştu,panik atak böyle bişey mi
ilaçlar gerçekten işe yarıyor mu,hamile iken de içiliyor mu bu ilaçlar ?

arkadaşlar bende son zamanlarda sesimin kalınlaştığını hissediyorum. ve sabahleyin sesim çatallı çatallı çıkıyo. sesim kendine gelene kadar 1-2 saat geçiyo. bu sizdede oluyomu. sigarada kullanıyorum fakat bu aniden ortaya çıktı gibi bişey. yardımcı olur fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. şimdiden saolun

kızlar bu arada bişey sorucam,bilgisi olan varsa
benim 31 aralıktan düne kadar vücudumda karıncalanmalar oldu,aşırı güçsüzlük vardı,ara ara çok hızlı ve zor nefes alıyordum,sonra nefesim biraz düzelince de titreme geliyodu
ama güçsüzlük hep devam etti,nefesim de ara ara düzeldi bozuldu,böyle kafama doğru bişeyler inip çıkıyordu sanki
doktorumu aradım,bende gizli şeker de var,şekerden değil dedi,gizli bi enfeksiyon olabilir ya da panik atak olabilir dedi

Evet panik atak olabilir bende oluyor mesela antideprasan alıyorum.
Haşimoto panik atağı tetikliyormuş.Endişe etmene gerek yok hepimizde olan şeyler.:1rolleyes:
hastaneye gittim,nörolojiye gidicem yarın kan tahlili sonuçları için,sonra da psikiyatriye gidebilirmişim,doktor bana direkt guatr var mı sende dedi
tiroid bu kadar ağır yapar mı insanı,çünkü acile gittim o kadar kötüydüm
bir de depresyon ilacı kullanıyorum diyenleriniz olmuştu,panik atak böyle bişey mi
ilaçlar gerçekten işe yarıyor mu,hamile iken de içiliyor mu bu ilaçlar ?[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…