Haşimoto hastalığına tutuldum...Paylaşım alanı

Kızlar daha cok yeni biraz önce test yaptım adetim 6 gün gecikmişti test pozitif cıktı. haşimatonuz oldugu halde hamile kalabilirsiniz. morelinizi yüksek tutmaya calısın. dün verdiğim kanlar yetmemiş ( 5tüp nasıl yetmiyorsa) tekrar kan verecem. umarım degerlerim iyi cıkar. birde guatır için cekilen ultrason bebege zarar verir mi?

merhabalar dk. Erdal Dumanın vizite ücreti ne kadar söyleyebilirmisiniz

geçen hafta arkadaşımı götürdüm,160 idi.
özel sağlık sigortası geçmiyor,fatura veriyorlar,o faturayı sigorta şirketine verip parayı sonra geri alıyorsunuz.kredi kartı geçiyor.bunun dışında ssk,bağkur filan da yok tabi.

inanmıyorummmmmm süper,hamilesin yani :) canım çok sevindim,Allah nazardan saklasın,maşallah diyelim :) sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum canım.
ultrason olayını sormak lazım yaaa

canım çok sevindim adına.tebrikler.inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına aldığın günleri de görürsün.ben zaten haşimotonun gebeliğe engel olduğuna inanmıyorum sadece gebelik sürecini etkilemesinden korkuyorum.iyi örnekleri gördükçe tabi bize moral oluyor.darısı başımıza artık a.s.

Alarahan canım sana da çok geçmiş olsun. Psikokoji çok önemli bu rahatsızlıkta evet. bende zaten yoğun bi üzüntü dönemi geçirirken yakalandım bu hastalığa. Ama ne güzel ki sen takmamayı başarmışsın. Bende öyle olmaya çabalıyorum. Çocuğun yok sanırım. Umarım olur. Aldığın kiloları verebildin mi bari?

kızlar bunu kesin kesin kesin izleyin

googleda "the secret online izle " diye aratarak çıkan ilk linkten izleyebilirsiniz

belki izleyen vardır,izlemeyen varsa ki ben yeni izliyorum mutlaka izleyin

tam bizlik kızlar yaaa

1 saat 20 dk sürüyor,ona göre zaman ayırın

ama lütfen hatta yalvarıyorum izleyin tamam mı :)

bir de kağıt kalem olsun yanınızda belki not almak istersiniz

tesekkürler kızlar insallah Allah bu duyguyu bütün isteyenlere tattırır. su önümüzdeki 3 ay benim için cok önemli. sürekli gözetim altına almam gerek. ankarada iyi dir guatır doktoru buldum. onun özel muayenehanesine gidecem. birde kendime iyi bir kadın dogum doktru bulmam gerek. bundan sonra baya para gidecek

morel cok önemli üzmeyin kendinizi kızlar. yoksa bu hastalık sımarıp bize zarar veriyor

begonya simdi izledim. cok mantıklı. birseyi istemek basarmanın yarısıdır derler. bosuna söylenmemiş.

tebrikler
hayırlı olsun inş.
dr. sormuştum bir defa ultrason hamleliğe zarar vermiyor demişti...

sizden son bir şey daha öğrenebilirmiyim doktor kontrolleri ne sıklıkta yapıyor ve her gitiğinde vizite ücretini alıyormu teşekkür ederim

canım bende hamile kalabilecekmiyim acaba çok merak ediyorum allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın az öncede bi arakdaşımız hamile haberi verdi ne güzel 209 dan hatıra sizlere canlarım iyi bakın kendinize :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Vera, maalesefki çocuğum yok. Kilolarımı da hala veremedim.

butterfly, tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Bende ankara'da yaşıyorum. Endokrinde hangi dr.a gideceksin?

tskler kizlar onceden mesadan dr.sen ilgina gidyordum ama artik prof. dr. metin ozataya gitmeyi dusunuyorum. arkadasim metin hocaya gidiyor ve cok ovdu

Kehribar taşı herkese uygun değil.Uzmanına danışın lütfen.Ben 2 senedir taş kullanıyorum.Çok faydasını gördüm.Ama taşlarım arasında kehribar yok.Çünkü ya hızlandırıyordur ya yavaşlatıyordur bu taş bilemeyiz.Bunu kafanıza göre yapmayın.Bir tanıdığım kullanmıştı daha çok hasta oldu.

Bu arada samatyada tedavime başladım bakalım hayırlısı...Tedaviden çıktıktan sonra başka bir yere gittim eşimle.O da haşimatodan tamamen kurtulacağımı söyleyen ve tedavi eden birini yakından görmek istediğim bir yerdi.İkna oldum.Açıklamaları saçma sapan değil.Üst solunum yollarımda seneler öncebir sıkıntı yaşamışolabileceğimi söyledi.Evetttt :O yaşadımmm.10 sene önce burnumdan deviasyon yüzünden ameliyat oldum.7-8 ay sonrada guatr hastasıydım maalesef.Arkadaşlar siz de üst solunumyolu ileilgili bir rahatsızlık oldu mu? Bunu acilen öğrenmemlazım.Sinuzit,deviasyon,nefes alamama gibi...

Son düzenleme:
evet sun,ben üst solunum yollarından sürekli rahatsız olurum,kronik faranjit var,bazen çok ağır geçirebiliyorum.
tabi senin dediklerine dahil midir bilmiyorum
şimdi çıkıyorum gelicem

arkadaşlar ben kat kat giyinsemde çok üşüyorum içim titriyor resmen sizinde öyle mi?:uhm:

bende kronik faranjit mevcut..ayrıca burnumda da problem var..nefs alamıyorum
daha evvel bende araştırdım.üst solunum yolu rahatsızlıklarının haşimatoyla ilgisi olabilirmiş..ama daha çok ani üzüntü ve stress. yüzünden...burun çok önemli bir organ ağız daha genş olmasına rağmen burundan nefes almak daha sağlıklı ...burundan ameliyat olmayı düşündüm ama sonra vazgeçtim...bi çok burun ameliyatı olan kişilerde nefes problemi olabiliyor..çok ii bir uzman tarafından yapılması gerek...durduk yere burnunu ameliyat yapan kişilere şaşırıyoum doğrusu...dış yüzeyi değiştireyim derken iç yüzey sağlıksızlaşıyor...
sağlıklı günler herkese a.s.

kızlar bende burnumdan zor nefes alıyorum özellikle stres olunca hatta geçenlerde eczaneden burun açıcı sprey almayı düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…