tatlım merhaba sağlıkla yavruna kavusursun inşallah..sabah içmeyeceksin eğer kan vereceksen.kanını verdikten sonra içersin ilacını.Ben bunu birçok kere doktoruma sordum,doğrusunu yapıyorsun dedi..sevgiler..
Canım teşekkür ederim aydınlattığın için beni..
4 senedir hata yapıyormuşum senin sayende artık olması gerektiği gibi yaparım..Sağol hayatım tekrar
geçmiş olsun canım. haşimotoluların çoğu hipotiroid oluyo zaten canım bendede var ikiside=(selam kızlar bende çok çekiyorum o hastalıktan yeni bir doktora başladık o dedi haşimato olmuşsun dedi ama bende hamile kalamıyorum 4 sene bitti 5 döndü hala bir bebişim yok ama çok istiyorum ne yapmak gerekiyor bende levotiron kullanıyorm kızlar adetlerim çok düzensiz bide şimdi enson haziran 27 sinde olmuştu o günden beri olmuyorddu 3 yeni başladı kizlar kusura bakmyın kaç senedeir hipotiroit dediler gitmediğim doktor kalmadı şimdide böyle olduğunu öğrendim bende doktorum bebeğin olur dedid inşallah allahım tüm isteyenlere vversin
selam kızlar bende çok çekiyorum o hastalıktan yeni bir doktora başladık o dedi haşimato olmuşsun dedi ama bende hamile kalamıyorum 4 sene bitti 5 döndü hala bir bebişim yok ama çok istiyorum ne yapmak gerekiyor bende levotiron kullanıyorm kızlar adetlerim çok düzensiz bide şimdi enson haziran 27 sinde olmuştu o günden beri olmuyorddu 3 yeni başladı kizlar kusura bakmyın kaç senedeir hipotiroit dediler gitmediğim doktor kalmadı şimdide böyle olduğunu öğrendim bende doktorum bebeğin olur dedid inşallah allahım tüm isteyenlere vversin
hatırlıyorum canım, ama şikayetlerimden bıktım bide tahlillerim çok kötü çıktı...burcu bende solgarın selenyumunu kullanmıstım...bende bıraktıgı etkılerı yazmıstım ağızda metal tadı,mide bulantısı filan yaptı ve iğrenç kokuyor ben 2-3 ay kullandım hiçbir faydası olmadı canım..ama sende bi dene bakalım belki sende etki eder..
geçmiş olsun canım. haşimotoluların çoğu hipotiroid oluyo zaten canım bendede var ikiside=(
şu brezilya fındığına taktık kafayı yogun mıktarda selenyum varmış içinde, haşimotoya iyi geliyomus ama daha bulan olmadı türkiyede.
bi bak istersen sende
gecmiş olsun. bende de haşimato var ve cocugumun olmamamasından korktugum için korunmuyorum. 1 haftaya kadar adetim gelecek insallah hamileyimdir. ve insallah sende hamile kalırsın
arkadaşlar brezilya fıstıgını bulan var mı? bulan varsa bizleride unutmasın
inşalah gelmiştir minigin neyse hayırlısı olsun canım elbet birgün gelecekler ama ne zaman onu bilmiyorum işte bende kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
canım gönderme zaten yerini bulalım yeter yurtdışından getirmek çok zor olcak çünkü...inşallah bulurum canım ya ama size nasıl gönderirm onu bilemem valla neyse bulursam haber verrim sağolun kızlar yorumlarınız için neden bizi buluyor bu hastalık bilmem:1no2::1no2::1no2:
bakalım canım saol.İnternet adresi var ama buradan yazmak yasak sanırım yazamadım onun için..
Bende şans eseri brezilya cevizi resmi yazdım arama motoruna görsellede ki resmine tıklayınca çıktı karşıma..
Kuruyemişçilerde kuruyemiş çeşidi olarak var sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?