selam kızlar bende çok çekiyorum o hastalıktan yeni bir doktora başladık o dedi haşimato olmuşsun dedi ama bende hamile kalamıyorum 4 sene bitti 5 döndü hala bir bebişim yok ama çok istiyorum ne yapmak gerekiyor bende levotiron kullanıyorm kızlar adetlerim çok düzensiz bide şimdi enson haziran 27 sinde olmuştu o günden beri olmuyorddu 3 yeni başladı kizlar kusura bakmyın kaç senedeir hipotiroit dediler gitmediğim doktor kalmadı şimdide böyle olduğunu öğrendim bende doktorum bebeğin olur dedid inşallah allahım tüm isteyenlere vversin
Paşa ‘nın ürün portföyünde ithal olan ürünleri mevcut..Özellikle badem ,kaju fıstığı,makadamya cevizi,pikan cevizi,brezilya cevizi ve yerfıstığı ithal ettiğimiz ürünler. Bademi Amerika California dan ithal ediyoruz..Bademdeki gümrük oranı %42.5 .Kaju fıstığını ise Hindistan ve Vietnam dan ithal ediyoruz ,üzerindeki gümrük oranı ise %30.5 . Yerfıstığını Amerika ve Güney Afrika dan ithal ediyoruz ve gümrüğü %30.5 ..Karışık çerezde yer alan pikan cevizini Amerika dan ,makadamya cevizini Avustralya dan ,brezilya cevizini ise Brezilyadan ithal ediyoruz,bu ürünlerde ki gümrük oranı ise % 47…
vallada bulduk!
ama satış noktaları filan yamzıyo ya, adreste bulamadım nerden mail attın sen nix?
canım bende hamile değilmişim
azerikızı canım buluruz gibime geliyo çok saol yinede tatlım ilgin içinopuyorumnanaktan
begonyacım özlettin valla, ben buhranlara girmiştim tam selenyum hapı alcaktım ama bulduk sanırım oh be=)
Ben Brezilya findigini bir haftadir yiyorum.Tadi cok güzel.
Hasimoto icin iyi bisey yaptimi henüz bilmiyorum ama bisey dikkatimi cok cekti.
Su an Almanya'da herkes grip.Benim cocuklarim ve esimde oldu.Ben normalde herkesten önce grip olan biriyimdir veya hemen cocuklardan kapan.Ama bana hicbirsey olmadi.Sadece öksürük.
Dün brezilya findigi üzerine birseyler okurken gördüm ki gribe karsi yüksek derecede koruma özelligi varmis.Demek ki bir haftadir yedigim icin bagisiklik sistemim güclendi.Süper bisey bu.Cok sevindim.
Cünkü benim griplerim yada üsütmem 8 gün sürer her defasinda ve yataklarda geciririm.
Arkadaslar Almanya'da her yerde var bu findik.Yok mu Almanya'da bir akrabaniz?Hemde fiyatida cok uygun.Soyulmus sekilde 200 gramini 2,90 Euro ya aldim ben.
Ama hic bulamazsaniz ben size göndersemmi diye düsünüyorum.Ama nasil oolacak bilemiyorum.Türkiye'ye hic paket göndermedim.Bir bakin bakalim,hic olmazsa böyle yapalim.
ya canım işyerinden giriyorum ben bulamadım niyeyse özelden banada atarmısın maili bide tlnu. körmüyüm ne :1shok:burcu istek ve öneriler kısmından mail attım..cevap gelmedi henüz..
ama nerelerde satıldıgını buldm sitede duyurlar kısmı var paşa çerez carrefoursa,real,metro, marketlerde satılıyomuş...ama karışık kaju,badem,brezilya cevizi,antep fıstıgı filan karısıkmış..ben sadece brezilya cevizini fabrıkadan alabılırmıyız dıye sordum? ve işlenmemiş tuzsuz istediğimi söyledim bakalım cevap gelmezse ararım teli var..
azerikızı canım buluruz gibime geliyo çok saol yinede tatlım ilgin içinopuyorumnanaktan
begonyacım özlettin valla, ben buhranlara girmiştim tam selenyum hapı alcaktım ama bulduk sanırım oh be=)
bende yolladım mail şimdi.
hadı hayırlısı=) solgarın seleyumunu sipariş etmiştim iyiki almamışım ya=)
sakın canını sıkma antikorları tetiklemeyelim
aahhhhhhhhh gerçi benim antikorlar da artı sonsuz olmuştur bugünlerde,yani tonla brezilya cevizi yesem anca paklar heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?