benim ilk ölçümümde anti tpo değerim 450 çıkmıştı, 1 hafta sonra aynı hastanedeki ölçümde 600 çıktı, bu değerlerin üst sınırı 35'ti. daha sonra başka bir laboratuvarda ölçtürdüm 1300 çıktı , bu laboratuvarın üst sınırı 60 'tı.çok pimpiriklendiğimden sonuçlarımı 3 ayrı doktora gösterdim. üçü de şimdilik ilaca gerek olmadığını, düzenli ölçüm yaptırmamı,tsh ım 4 ün üzerine çıkarsa o zaman düşük dozda ilaç başlanacağını söylediler. çocuk sahibi olmak konusunda da endişelenmememi öğütlediler, t3 t4 ve tsh ım hala normal sınırlar içinde
benim ilk ölçümümde anti tpo değerim 450 çıkmıştı, 1 hafta sonra aynı hastanedeki ölçümde 600 çıktı, bu değerlerin üst sınırı 35'ti. daha sonra başka bir laboratuvarda ölçtürdüm 1300 çıktı , bu laboratuvarın üst sınırı 60 'tı.çok pimpiriklendiğimden sonuçlarımı 3 ayrı doktora gösterdim. üçü de şimdilik ilaca gerek olmadığını, düzenli ölçüm yaptırmamı,tsh ım 4 ün üzerine çıkarsa o zaman düşük dozda ilaç başlanacağını söylediler. çocuk sahibi olmak konusunda da endişelenmememi öğütlediler, t3 t4 ve tsh ım hala normal sınırlar içinde
antikor anti tpo zaten canım. benimde 500lerde filan. bakalım aralıkta tahlilim var nolcak...
azeri kızı benimde 1000 in üzerinde..
aynen azeri zaten en tipik özelliği halsizlik... evde olduğum günlerde 15-17 saat uyuyorum yine de yorgunum yine uykum var ....
bende üşüme değilde terleme var. sıcağa hiiç dyanmıyorum ıyy=)
arkadaşim ankarada hangi hastaneye gittin ben numuneye gitmiştim
Antikor ne anlayamadim ben.Burada hep bahsediliyor.
Ama Anti-Tpo olarak herhalde en yükseginiz benim.Doktor bile siz cok agir hastasiniz dedi bana.:a015::a015üsünsenize en yüksegi 60 olmasi gerekirken 1318 cikti yaa.Inanilmaz.
:1shok:
bende çok üşüyorum ama aşırı terlemede başladı bence ... anlamadım valla.
azeri senin çocugun varmı?.
Azeri kızı, antikorlar vücudumuzun savaşçıları. Dışarıdan gelen virüslere, bakterilere karşı bizleri koruyorlar ama bizim antikorlar bizimle savaşıyor.
Benim bir yıl önce anti-tpo değerim 3000'in üzerindeydi, laboratuvar daha üstünü ölçemediği için 3000'den büyük işaretiyle göstermişti, hacettepe'deki sonucumda. O dönemde tüp bebek tedavisi geçirdim, tabi ki başarısız oldum. Tedaviden 3 ay sonra ne olduysa anti-tpo 40 kusürlere düşmüştü ve o ay yıllardan beri ilk kez kendiliğimden hamile kaldım. Demekki hamile kalabilmek için bu antikor düşük olmalı, ama nasıl düştüğünü hala çözemedim. Düşükten sonra yine 300'lere yükselmişti.
bilmiyorum canım, ben hatta terleme ve saç dökülmesi için gitmiştim doktora, öyle çıktı hipotiroid oldugum. tshım 6.6larda gezıyodu... herkeste aynı belirtileri göstermiyodur belkide
Ama Burcu'cum,hasimoto da terlenmez ki sürekli donulur.Seninki niye böyle degisik?
allah bağışlasınevet canim iki cocugum var.
Oglum 9 kizim 7 yasinda.ellerinizden öperler...gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
ever down sendromu olma ihtimali yüksekmiş ilaç almazsak...Benimki 1000 ken hamile kaldım hemde hiç beklemediğimiz bir zamanda süpriz bi şekilde...Aklınızda olsun hamilelikte tiroid ilacı bebek için çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?