demekki yüksek olsada hamile kalınabiliyomus=)merhaba arkadaşlar benim hamileligimin 3. ayında antikorum 460 dı dr ilac kullanmama gerek olmadıgını 3 ayda kontrol ettirmem gerektigini söyledi 3 ay sonra tekrar kontrolümde antikorum 100 düşmüştü o zamam tabi haşimato oldugumu bilmiyordum dogumdan sonra tekrar kontrol ettirdimki 811 olmuş. şimdi ilac kullanıyorum bakalım ne olacak
demekki yüksek olsada hamile kalınabiliyomus=)
sizlerden duyunca böyle şeyleri rahatlıyorum, nişanlımla buüzden evlenmeye korkuyorum.sanki çocugum olmazsa bunu bildiğim halde ona haksızlık edicekmişim gibi geliyo... saçma belki ama napıyım böyle düşünüyorum
inşallah canım, allah analı babalı büyütsünben haşimatolu oldugumu bilmeden hamile kaldım yani kafamda öyle bir korku yoktu belkide ondan zor olmadı 9 ay bekledim hamile kalmayı kafaya takmamak lazım şimdi bendede stres oluştu belki bir daha cocugum olmayacak diye ama vermek isteyen rabbim engel tanımaz verir inşallah Allahım herkese anneligi tattırır inşallah :CüvCüv::ecrin_bebek:
antikor anti tpo zaten canım. benimde 500lerde filan. bakalım aralıkta tahlilim var nolcak...Antikor ne anlayamadim ben.Burada hep bahsediliyor.
Ama Anti-Tpo olarak herhalde en yükseginiz benim.Doktor bile siz cok agir hastasiniz dedi bana.:a015::a015üsünsenize en yüksegi 60 olmasi gerekirken 1318 cikti yaa.Inanilmaz.
:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?