ecza, hıfzıssıha'da da yapılıyor mu bu testler? Endokrinci var mı orada?
Sagol canim bilgiler icin.3000 de bayaa fazlaymis.Ben benim 1300 e üzülürken......Peki simdi cocugun varmi?
merhaba arkadaşlar ben geçen yıl mart ayında tsh degerımın7.89 olması nedenıyle düşük yaşadım. bugun tahlıl yaptırdım yenıden 1,44 olmuş. her gun 1 tane levotrion içiyorum. ve drum artırdı artık 1 çeyrek içecegım. normal degerlere çok yaklaştım artık. lutfen gebelık duşunen arkadaşlarım kontrollerını aksatmasınlar. ben çok uzuldum geçmışte,kımse uzulsun istemem. hepınıze sevgıler
canım=)kızlarrr hosimato hastalarının cocugunun olmama ve düşük olma olasılıgı var m? korktum simdi
canım=)
ben haşimotoyum var valla=((( sendemi haşimotoydun ya?
olumlu düşünmeye çalış arkadaşım
antikorları yüksek olduğu halde hamile kalan da var hiç canını sıkma
insallah canımm. senede 1 kez kontrole gidiyorum daha 1 sene dolmadı ama gidip tekrar görünsem iyi olacak
1 sene fazla değilmi canım ya? 3-4 ay arayla bakıyolar bence tekrar biyerden randavu al tahlil yaptır.
sıkma canını olur inşallah bebişin, bende evlenince olmamasından korkuyorum ama stresle bu antikor illeti daha çok tavan yapıyo
kaydirigubbakcemile3 bunalımlı, hasta bide şafak sayan süpürgesiz cadılar topici açalım:roflol:birde simdi ikimizde asker yolu beklerken sıkıntıdan tavan yapma riskide var
kaydirigubbakcemile3 bunalımlı, hasta bide şafak sayan süpürgesiz cadılar topici açalım:roflol:
gözünüzü seviyim meraktan çatlıcam haşimoto hastalıgı ne biri bana söylesin vallahi yeni duydum
gözünüzü seviyim meraktan çatlıcam haşimoto hastalıgı ne biri bana söylesin vallahi yeni duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?