Haşimoto hastalığına tutuldum...Paylaşım alanı

Canım benim geçmiş olsun.Benim kuzenimde haşimoto hastası.Her sabah ilaç kullanıyor.Günde 1 kere.Düzenli kan tahliline gidiyor.Ömür boyu ilaca devam edecek.Ama olsun tedavisi var ya önemli olan bu.Allah daha beterlerinden korusun.Üzülme canım..

Canım bende de hipotiroidi var. Bir ara inanılmaz kilo almıştım, diyetisyene başladım. Sanıyorum 3 yıl kadar önceydi, diyetisyen çok sayıda tahlil istedi. TSH ve prolaktinimin yüksek olduğunu, tedavi olmam gerektiğini söyledi. Önce evimizin yanındaki bi özel hastaneye gittim, doktor önemli bişiy değil, 3 ay sonra gel dedi( ünlü ama çok pahalı olmayan bi hastane) Bu arada ben 3 aya yakın hiç kilo veremedim, diyetisyene de boşuna gitmiş gibi oldum. 3 ay sonra tavsiye üzerine Prof. Dr. Hüsrev Hatemi'ye gittim. Hemen yarım levotironla tedaviye başladı, sonra bire çıkardı. Bu arada önceki doktor kilonu etkilemez demişti, Hatemi Bey tedavi olmazsan tabi ki kilo veremezsin dedi. Tedaviye başlayınca gayet güzel kilo vermiştim. Şu an günde bir levotiron, haftada yarım dostinex kullanıyorum. Canım diyeceğim o ki gittiğin doktor çok önemli. Umarım bu geçen sürede tahlillerin ve sağlığın düzene girmiştir. Doktor arayan arkadaşlar için de Hatemi Beyi tavsiye ederim, bi prof için fiyatı çok uygun, ben tahlilleri Numuneye bağlı küçük bi polikilinikte yaptırıp götürüyordum, hiç problem olmadı.

benım doktorumun bılgılerı asagıdakı gıbıdır arkadaşlar geçmiş olsun,

Prof. Dr. Çetin ÖNSEL
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
Nükleer Tıp Anabilim Dalı

Muayenehane:

Fındıkzade
Marmara Nükleer Tıp Merkezi
Millet Cad. No 90 Fındıkzade

Nişantaşı
Valikonağı Cd. Yapı Kredi Emekli Sandığı Vakfı
No: 173 Daire 11/2 800220

Randevu almak için telefon numaraları:

Fındıkzade
Tel 1: (0212) 525 55 90
Tel 2: (0212) 631 70 30
Faks: (0212) 631 85 45

Nişantaşı
Tel: (0212) 231 95 96
Faks: (0212) 231 76 77
Sekreter Cep: 0533 231 69 77
Canım yalnız ben konunun endokrinoloji ile ilgili olduğunu biliyorum. Nükleer tıp demişsin, eksik bi bilgiye mi sahibim? Aydınlatırsan sevinirim.

Sevgili forever bi bilgim olursa aktarıcam ama keşke kontrollerini aksatmasan. Düzenli tedavi olmayınca insanın hayatını çok etkiliyor sanki. Benim TSH ım düşünce kalp çarpıntılarım oluyor, yükselince de bitkin olup, çok yiyip kilo alıyorum. Kontrol altında tutmakta fayda var diye düşünüyorum. Sağlıklı günler...

sitarem öncelikle geçmiş olsun.
bende geçmiş yıllarda bir hipertroidi hastasıydım ve ilaçla tedavi gördüm.
daha sonra bulduğum bitkisel bir yöntem iyileşmeme sebep oldu tabi doktora danışarak! baharlı tere tohumu diye bir drog yedim ve testlerimi dr.un uygun gördüğü zamanlarda yaptırdım bir zaman sonra TS3 TS4 ve TSH sonuçları normale döndü. bence dr.a bir danış ve onayını alırsan bir dene. tekrar geçmiş olsun.
haa unutmadan her hastalığın tedavisi önce iyi olacağına inanmakla başlar.

forever cetin onsele ulasamadim marmara tip merkezinden ayrilmis sen cerrahpasayami gidiyosun yardimci olurmusun lutfen bekliyorum acil

fazla oldum ama 1 soru daha muayene ucreti ne kadar ultrason icin ayri ucretmi oduyoruz bnm dr da oyleydi mua:300 ultr:225 di biraz anlatirmisin?

nixcim ben izmirdeyim ama bu ücretler çok fazla canım ya ben cumartesi gittimdaha 110 ytl hem muayene hem ultrason içinde özel muayenehanesine gittim ssklıyımben testlerimi devlet hastanesinde yaptırdım izmire gelip gitsen daha ucuza gelecek gibi görünüyo biraz daha araştır bence canım sürekli kontrol isteyen bir hastalık çünkü yıkım olur bu fiyatlarla tekrar geçmiş olsun

nixcim ben izmirdeyim ama bu ücretler çok fazla canım ya ben cumartesi gittimdaha 110 ytl hem muayene hem ultrason içinde özel muayenehanesine gittim ssklıyımben testlerimi devlet hastanesinde yaptırdım izmire gelip gitsen daha ucuza gelecek gibi görünüyo biraz daha araştır bence canım sürekli kontrol isteyen bir hastalık çünkü yıkım olur bu fiyatlarla tekrar geçmiş olsun

Canım ben de sana katılıyorum. İstanbul'da da Türk Diabet Cemiyeti Hastanesi var. Başkanı çok ünlü bi endokrinolog, orda bile muayana 125. Tahliller özel hastanelere göre çok uygun. Çok sakin ve güzel bi hastane. Şeker-tiroit-haşimoto vb konularda Türkiye'de en ünlü isimlerden biri Prof Hüsrev Hatemi'dir. Alman Hastanesi'nde şu an, en son 135 vermiştim galiba. Diabet Hastanesinde SSK'ya indirim var.Verdiğiniz rakamlar bana da biraz aşırı geldi. Ben de tahlillerimi SSK karnemle küçük bi poliklinikte yaptırıyorum, geçmiş olsun.

uranus cumali aktolun medyatik bi doktor akillandim ama artik.cetin beyin nisantasi muayenesinin telini buldum ultrason dahil 200 lira.alman hastanesinde ultrason dahilmi?

diabet hastanesi harbiyedeki mi goztepedeki mi? bi de dr un adi ne? ilginiz icin hepinize minnettarim sagolun canlarim

forever ucret pek ucuz degil ama memnunmusun? alman hast. aradim simdi ultrason haric 160 lira cetin beye gidimi sence ne dersin? ilgileniyomu ?guler yuzlumu ?cok kararsizim kafam karisti yardimci olurmusunuz lutfen

bende sariyerde oturuyorum ismi ne hangi hastane oldugunu sole belki tanirim bgn seni cok ugrastirdim arkadasim

ben istinyede oturuyorum ama burayi hic duymadim duymadigima gore fazla onemli biyer degil cetin onseli denicem . ya bide kacik dedinya ne anlamda? ya belki anlamsiz bisey soler kocam zaten sinirli bi adam bisey olur korkuyom saat 18 e kadar burdayim canim sariyerimiz cok guzel ya baska semtte yasayamam

uranus cumali aktolun medyatik bi doktor akillandim ama artik.cetin beyin nisantasi muayenesinin telini buldum ultrason dahil 200 lira.alman hastanesinde ultrason dahilmi?

Canım, medyatik derken Hatemi Hoca ya atıf yaptın galiba, ben de duyuyorum, senin doktor akşam yine tv deydi tarzında, anladığım kadarıyla çok çıkıyormuş.Yalnız teşhisi ve tedavisi çok iyidir ve tam bir beyefendidir, benim şikayetim de bu konuda; o kadar beyefendi ki bazen çok rahat olamıyorum. Daha önceki doktorum beni tedavi etme gereği duymamıştı, o yüzden tereddütünü ve titizliğini çok iyi anlıyorum. Hatemi Hoca eskiden Diabet Vakfındaydı, hastaneyi ordan biliyorum(Şişlideki) Daha sonra ordan Doç Dr Ali İpbüker'e gittim. Gerçekten çok iyi bir doktor, hem saygılı hem esprili ama çok yaşlı. Ben bu defa yine O na gidicem sanırım. Sana bahsettiğim diğer doktor ise yine Diabet Vakfından Prof Dr Nazif Bağrıaçık. Ben gitmedim ama gerçekten çok övüyorlar, aynı hastaneden başka doktora gitmemiş olsaydım kesinlikle O na geçerdim ama şimdi ayıp olur diye düşünüyorum. Eğer kararını vermediysen bu ismi araştır istersen. Canım bir de her gitmende ultrason çektiriyor musun? Ben yılda bir çektiriyorum, Kadıköyde bi özel hastanede 40 a çektiriyorum. Çok uzun oldu di mi? Umarım ne karar verirsen ver senin için en iyisi olur, gerçekten önemli bir konu çünkü. a.s.

yok uranuscum ben cumali beye dedim medyatik diye bana dediki seni tedavi edicem cocugun olunca tv ye cikaricam dedi.bende tamam dedim ama yarim kaldi. ya ben teshis den sonra ilk defa kontrole gidicem cekilcekmi bilmiyorum. 5 ay oldu yardimlariniz icin sagolun.ya bide dun raporlarima baktim bnm tsh 3.05 daha yuksek olanlar var ama ben daha fazla ilac iciyorum.anlamadimki kafam karisti vallahi eski dr. da yaptirdigim tes

uranus nazif bagriacik i arastirdim da sanki daha cok diabet uzerine profesyonel.cetin onsele mail atmistim cevap yazmis "muayene ucretim pek pahali degil 200 ytl tetkiklerle beraber 250 ytl " demis onun hayat sartlarindan haberi yok galiba

X