iyi geceler nayhan
sen nasıl hamile kaldın doğal yolla mı yoksa aşılama yada tüp bebek yötemiylemi.hamile kaldığında tsh ın kaçtı,ve ilk bu hastalığı öğrendiğinde tsh ın kaçtı.sürekli senin tsh ın inip çıkıyormuydu,prolaktinde tsh dan sonramı fırladı canım,ay hep ben seni meşgul ediyorum baktımda pek takılmıyorsun çocuk falan ve hep sabahları müsaitsin galiba.biz eşimle hep deniyoruz 9 aydır olmuyordu,2,5 senelik evliyiz,28 ocakta kadın doğum test istedi,LH,FSH,TSH falan tsh 3.58 çıktı,bütün testler normaldi,daha sonra boğazımda ağrı,kulağımda çınlama başladı,hemen kbb ye gittim tsh da istedi,4.26 istedi,sonra doktorum 15 gün sonra tekrar istedi 6 küsür olmuş,sonra doktorlar şaşırdı,bu kısa zamanda durup dururken nasıl oluyor diye ve delicesine artık neden çocuğum olmuyor derken,doçente gittim kesin teşhisi haşimato olarak koydu,6 larda tsh ım olunca kesinlikle çocuğun olmaz dediler,yıkıldım,ben bunu nasıl stabil tutucam.ben birde 3 öğün dereotu yiyorum ve bu ot süt yapan hormonlara etki ederek süt oluşturuyor,sence prolaktini mi tsh ın düşmesine rağmen dereotu mu çıkarıyor:uhm:
Hayatim hic korkmana gerek yok bende hasimato hastasiyim.Banada hic cocugun olmaz dediler.Senelerdir korunmuyordum bile.Ama nasil olduysa birden bire hamile kaldim.Bizde inanamadik ama öyle.Düzenli olarak verilen guatr ilaclarini alirsan bir sey olmaz.Umarim isteklerin kisa zamanda gerceklesir.