Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.forum çok bilgilendirici ..sizlerinde paylaşımı ve sıcakkanlılığınız için teşekkürler.Allah hepimize sağlık sıhhat versin.bende
4 ay önce kansızlık tahlilleri için gittiğimde troid hastası olduğunmu öğrendim..ultrasan vb. tahlillerde hipotroid çıktı...
en son tahlillerimde de tsh :8.22
anti troglobulin: 56.63
anti TPO : 508.5
rapor sonucundada:troidit yazıyor.4 aydır levotiron kullanıyorum. 1 ay sonra tekrar dr. gidecem.fakat doktor haşimoto gibi bir terim kullanmadı.bu yazılarınızı okunyunca sanırım bende bu rahatsızlık var gibi geliyor...üstelik sürekli yllardır kansızlık ve talesemi taşıyıcısıyım..iki hastalık ve beraberindeki ilacın yan etkisi çok fazla...şimdide çocuk olurmu olmaz mı kaygısı ((
hülya emzirsende hamile olsanda bu ilacı kullanmak zorundasın...
bende bebek istiyorum hamile kalırsam ilacı 2 katına cıkarıcaz...
haşimatoyu küçümseme...
inan insanın bütün dengesi alt-üst oluyo..
hülya emzirsende hamile olsanda bu ilacı kullanmak zorundasın...
bende bebek istiyorum hamile kalırsam ilacı 2 katına cıkarıcaz...
haşimatoyu küçümseme...
inan insanın bütün dengesi alt-üst oluyo..
selam
bende haşimatoluyum ve 8,5 aylık bebeğim var hamileliğim boyunca tshımı hep düzenli kontrol ettirdim hiçbir oynama olmadı ve hep aynı düzeyde ilaç kullandım ilacı 2 katına çıkarıcaz diye birşey yok inan tsh ın düşer ya da çıkarsa ona göre ayarlanacak ilacın.:sm_confused:
Merhaba ben yeni ögrendim haşimato hastalıgımın oldunu bebegim var 5 aylık emzirdigim icin ilacı kullanmak istemiyorum sen emzirirken ilaç kullandınmı ilacının adı ne mafoldumbenmafoldumben
arkadaşlar kan tahlili sonuçlarınızda Anti tpo ve anti tg si yüksek olupta bebek dünyaya getiren var mı? sanırım yüksek olunca hamile kalmaya enegelmiş ( bu sorunun çaresi yokmu ? bir de vücudumun bazı yerlerinde morluklar var acaba haşimoto rahatsızlığımdan mı bilemiyorum... fisfisfis sizde de böyle birşey oluyor mu? doktor kansızlıktan dedi ama bir diğer doktorda değil dedi...üff şaştım kaldım bu haşimoto daha neler açacak başımıza
selam
benimde anti tpo ve tg yüksekti hemde çok yüksekti hamile kaldım bu hastalıkta bu değerler hiç düşmüyor ne yazıkki!!!
morluk olması hiç hoş değil bence üzerine düş
merhaba benim anti tpo ve tg tahlili yapılmadı galiba yapılması gerekiyormu bana sadece hormon tahlili ve ultrason yapıldı ve tsh 15 cıktı :1no2:
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.forum çok bilgilendirici ..sizlerinde paylaşımı ve sıcakkanlılığınız için teşekkürler.Allah hepimize sağlık sıhhat versin.bende
4 ay önce kansızlık tahlilleri için gittiğimde troid hastası olduğunmu öğrendim..ultrasan vb. tahlillerde hipotroid çıktı...
en son tahlillerimde de tsh :8.22
anti troglobulin: 56.63
anti TPO : 508.5
rapor sonucundada:troidit yazıyor.4 aydır levotiron kullanıyorum. 1 ay sonra tekrar dr. gidecem.fakat doktor haşimoto gibi bir terim kullanmadı.bu yazılarınızı okunyunca sanırım bende bu rahatsızlık var gibi geliyor...üstelik sürekli yllardır kansızlık ve talesemi taşıyıcısıyım..iki hastalık ve beraberindeki ilacın yan etkisi çok fazla...şimdide çocuk olurmu olmaz mı kaygısı ((
canım öncelikle aramıza hoşgeldin..alkisalkisalkis
haşimato bebek sahibi olmamıza engel değil tedavi olduğumuz sürece yok tedavi olmuyorsak engel teşkil ediyo yada diyelimki hamiş kaldık düşüklere sebep oluyo..
hamileykende bu ilaç içiliyo emzirirkende o konuda sıkıntı yok içmemiz gerekiyo ömür boyu bende levatiron kullanıyorum.
zaten tefor eutrox gibide birkaç çeşit muadili var farketmiyo...
ben aşılama oldum değerlerim normale dönünce anti tpolarım bile eskisi gibi çok yüksek değil düzenli kontrol gerekiyor başarılar canım.
haşimato teşhisi nasıl konuldu anti tpo ve tg yüksek çıkınca haşimato olduğunu söylüyor doktorlar. ultrasonda da belli olur haşimato olduğun ama anti tpo ve tg ne de bi baktır istersen.
canım sen baya bi bilgilisin bu konuda.
sana sorum benim sadece tsh yüksekti. diğer tüm değerler normal aralığındaydı. ultrason da normal çıktı ama doktorum haşimatosun dedi. sence ben haşimatomuyum:))