Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızdım daha ama hamileydim, ölede sezryenle doğum yaptım bebeğim oldı ama hala kızdım öle böyle 2. yıl geçti..bir forum buldum nette, orda arkadaşlarla birbirimize morala vererek yönlendirerek başardım..oğlum 1.5 yaşındaydı, ve ben yeni kadın olmuştum...2 yıldır sorunumuz yoktu, allaha şükür, şimidede bu çıktı..allahım beterinden saklasın, dediğiniz gibi moral ve kendine güven çok ama çok önemli...şunu unutmayın allahım istedikten sonra olmıcak bişi yok, yeterki moralinizi yüksek tutun, inanın...umarım sizi üzecek bişeyler yazmamışımdır, ne kadar hassas olduğunuz anlayabiliyorum...allahım hepimizin yardımıcısı olsun....dualarım sizinle...
ben de hashimoto hastasiyim. su an hamileyim, tup bebekle. prolaktinim de yuksekti, hamile kalinca onun ilaclarini biraktim, hipotiroid ilaclarina devam ediyorum, gecen hafta dozu arttirdik.
benim( tsh 2.98 )(free t3 5.01)(free t4 18.41)lütfen yorum yapın tüp bebek tedavisindeyim doktorum sorun olduğunu söylemedi ama okuduğum kadarıyla sorun var gibi lütfen yardım edinnnnnnnnnnnnnnCADIARZU
ya bilmiyorum ama burda okuduğum kadarıyla tsh enfazla 2.50 olması gerekiyomuş kafam allak bullak oldu1 hafta kaldı transfere yaaaaaaaaaaaatsh normal gözüküyor
ama t3 ve t4 yüksek gibi bendeki sınırlar t3 2.3-4.2
t4 0.89-1.76
ama doktorun bi sorun yok demiş :sm_confused:
yokmu beni rahatlatıcak kimse tüp bebekte bu şekilde hamile kalan varmı ilaç kullanmadan.....