- 16 Nisan 2009
- 480
- 6
Bende vitiligo ve HaSimato var. Size özel mesaj atamadim. Bu konuda konuşmak isterim.karbonat hakkında ne düşünüyorsunuz? birçok hastalığa iyi geldiği söyleniyor. haşimato için kullanan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende vitiligo ve HaSimato var. Size özel mesaj atamadim. Bu konuda konuşmak isterim.karbonat hakkında ne düşünüyorsunuz? birçok hastalığa iyi geldiği söyleniyor. haşimato için kullanan var mı?
Bilgi ve deneyimleriniz varsa bu konuda bizlerde duymak isteriz.Bende vitiligo ve HaSimato var. Size özel mesaj atamadim. Bu konuda konuşmak isterim.
HaSimato için ilaç alıyorum. Normal seviyedeyim ama ben temelli kurtulmak istiyorum. Bitkisel tedavi, doğru beslenme yollarını ogrenmeye çalışıyorum. Çünkü yakın zamanda vitiligo ya yakalandım. Cilt hastalığı ama ben içerden geldiğini düşünüyorumBilgi ve deneyimleriniz varsa bu konuda bizlerde duymak isteriz.
200 mg gr 70 tl solgar şimdi baktımBen solgar' da görmüştüm hem de uzun süre önce. Fiyatı da solgar olmasına rağmen(pahalıdır) alınamayacak kadar abartı değildi.
Canım bazı doktorlar tedavisi yok diyor bazıları da selenyumun etkisi olduğunu söylüyor.arkadaşlar bu selenyum olayını ben ilk defa burda duydum. o kadar doktora gidiyorum bir çok doktor değiştirdim ama bu konuda kimse bişey demedi bende kurtulmak istiyorum artık bu hastalıktan benim psikolojimi mahvetti ruhsal olarak beni çok etkiliyor.
Başka bir topikte zencefil kürü uygulayan bir grup var. Siz de deneyin isterseniz sonuçta zencefil çok faydalı bir antioksidan ve iltihap atıcı.arkadaşlar bu selenyum olayını ben ilk defa burda duydum. o kadar doktora gidiyorum bir çok doktor değiştirdim ama bu konuda kimse bişey demedi bende kurtulmak istiyorum artık bu hastalıktan benim psikolojimi mahvetti ruhsal olarak beni çok etkiliyor.
Özellikle zencefil suyu yanında dereotunu kür şeklinde uygulamadım, yalnızca besin olarak aldım ara sıra, B12 vitamin iğnemi yaptırmadım, D vit ampul almadım, fazla ceviz yemedim, içinde beklettiğim suyunu içmedim etkilemesin diye. Ocak ayının ilk haftası yenilemek istiyorum tahlillerimi, sonucu paylaşırım İnşallah.Zencefil suyu için paylaşımları ben de okumak isterim.
1 ay önce TSH ım 4,1 olmuştu bu sayede 1 nodülümün olduğunu öğrendim. TPO normal ama TG üst sınırdan yüksek.
Bu durumda tam 1 aydır sabah akşam zencefil yiyorum. Suyunu sıkacak vaktim yok.
Sabah aç karna ama akşam yemekten ancak 5 dk önce yiyebiliyorum. Bazen de gece yatmadan önce yiyip üstüne başka bir şey yemiyorum. TSH ım bu ay 2,5 and antikor düşmemiş. Artık zencefil mi iyi geldi dereotu mu bilelemedim.
Ttoıd hastalarında b12 eksıklıgı mı oluyor? Boylrle bır sey okumustum da dr den b12 duzeyıme de bakmasını ıstedım gecen hafta.normal sınırlarda cıktı.bır tek d vıtamını sevıyemı bılmıyorum ona da gecen yıl eklem agrılarımdan yıllarca kendımı romatızma sanıp meger d vıt eksıklıgı cektıgım ıcn olan agrılarımla tanıstım.ıkı ampulluk tedavıden sonra normale donmustu.baktırmam laım.ama pratıkte zencefılın posasının atılması bana sacma gelıyor kı tamamen yedım ben.yararlı olan seyın neden sadece suyu ıcılsın kı.devam edelım paylasımlara.Özellikle zencefil suyu yanında dereotunu kür şeklinde uygulamadım, yalnızca besin olarak aldım ara sıra, B12 vitamin iğnemi yaptırmadım, D vit ampul almadım, fazla ceviz yemedim, içinde beklettiğim suyunu içmedim etkilemesin diye. Ocak ayının ilk haftası yenilemek istiyorum tahlillerimi, sonucu paylaşırım İnşallah.
Evet bende haşimato hastasıyım b12 çok düşmüştü unutkanlık aşırı derecede vardı üstelik kansızlık d vitamini eksikliğimde çıktı troid kaynaklıymış.Ttoıd hastalarında b12 eksıklıgı mı oluyor? Boylrle bır sey okumustum da dr den b12 duzeyıme de bakmasını ıstedım gecen hafta.normal sınırlarda cıktı.bır tek d vıtamını sevıyemı bılmıyorum ona da gecen yıl eklem agrılarımdan yıllarca kendımı romatızma sanıp meger d vıt eksıklıgı cektıgım ıcn olan agrılarımla tanıstım.ıkı ampulluk tedavıden sonra normale donmustu.baktırmam laım.ama pratıkte zencefılın posasının atılması bana sacma gelıyor kı tamamen yedım ben.yararlı olan seyın neden sadece suyu ıcılsın kı.devam edelım paylasımlara.
Yanı hasımatonun genelınde b12 eksıklıgı oluyor gıbı genel bı durum var mı?Evet bende haşimato hastasıyım b12 çok düşmüştü unutkanlık aşırı derecede vardı üstelik kansızlık d vitamini eksikliğimde çıktı troid kaynaklıymış.
Normal derken benim de 210 çıkmıştı değerler 200 1000 arasıydı çok düşük dedi iğne yazdı.
Eklem ağrısını sormayın bile nedense yaz kış dizlerim ağrıyordu bükemiyordum bile d vitamini ampulü kırıp içmeye başladım demir ilacı kullandım yeni kendime geldim
Ben posayı kaynatıp limon sıkıp içiyorum
Evet haşimato da belirtiler bu yönde eklem ağrısı yorgunluk uyku hali uyanmada zorluk unutkanlık üşüme kansızlık kilo alımıYanı hasımatonun genelınde b12 eksıklıgı oluyor gıbı genel bı durum var mı?
Merhaba Euthyrox kullanıyordum bir aydan fazla bir süredir Levatron kullanıyorum ilaçların içeriği aynı doz değişince belirtiler Değişiyor sadecekızlar selam,
ben de 3 senedir bu hastalıkla boğuşuyorum. bütün hayat enerjimi söküp aldı resmen. öğrenmeden hemen önceki zamanlarıma göre çok daha iyiyim fakat daha önceki senelerime bakarak yerlerdeyim resmen. her şeyi ite kaka yapar oldum.
öğrendiğimden beri levotiron 100mg kullanıyorum. merak ettiğim aranızda hem levotiron hem de euthyrox deneyen var mı? değerlerim düzgün çıkıyor genelde ama halsizliğim bir türlü geçmiyor. euthyrox daha iyi gelebilir mi sizce?
Merhaba canım bende 1 hafta önce negatif tüp bebek sonucumu aldım yıkıldım. Herşey normal gidiyordu benim yumurta Rezervim çok az ilk defa 2 yumurtam oldu çok güzel dollendi ve cok kalitelilerdi.doktor çok umutluydu ama sonuç negatif. 1 haftadır araştırıyorum. Sebebin hasimato olduğuna inanıyorum. Ama doktor bunu kabul etmiyor benim anti tpo ve TG değerlerim çok yüksek. Doktorunuzun kim olduğunu öğrenebilir miyim benim için çok önemliBana tup bebek doktorum klomen kullanmamami soyledi yumurtaliklara zarar verir dedi
Hasimato hastasi olup normal yollada tup bebeklede hamile kalan hastalarim var dedi
Haşimatoyu dikkate alan doktor çok az maalesef ama umut tüp bebek merkezi haşimato için kortizon tedavisi uyguluyormuş bizdeki antikorların folikülü yabancı sanıp öldürdüğünü söylüyorlar istanbuldaysanız görüşebilirsinizMerhaba canım bende 1 hafta önce negatif tüp bebek sonucumu aldım yıkıldım. Herşey normal gidiyordu benim yumurta Rezervim çok az ilk defa 2 yumurtam oldu çok güzel dollendi ve cok kalitelilerdi.doktor çok umutluydu ama sonuç negatif. 1 haftadır araştırıyorum. Sebebin hasimato olduğuna inanıyorum. Ama doktor bunu kabul etmiyor benim anti tpo ve TG değerlerim çok yüksek. Doktorunuzun kim olduğunu öğrenebilir miyim benim için çok önemli
bunları okuyunca resmen kendimi gördüm bende senelerdir haşimato hastasıyım, hiç bir şeyden mutlu olmuyorum hep bir eksiklik hep bir sorun zaten nerde sıkıntılı adam insan var gelir beni bulur bide bu hastalık. kaygı bozukluğu bende de var hep anneme ve eşime yansıtıyorum sonrada çok üzülüyorum, bunun üzerine bide hamileyim 2 sene bekledim ama salak gibiyim niyeyse hiç sevinemiyorum içimde hep bir korku hep bir başka durumlar var, napıcaz biz böyle hayat mı geçerbende haşimatoyum 98 kiloya çıktım çok moralim bozuk, unutkanlık sinir stres odaklanamama zeka durgunluğu ödem depresyon kalp çarpıntısı tansiyon düşüklüğü kolesterol yüksekliği uyku bozukluğu bitkinlik kolay yorulma d vitamini düşüklüğü göz kuruluğu kabızlık daha aklıma gelmeyenler.. doktorların bu hastalığı ciddiye almadığını ve ezber bilgilerle devam edildiğini düşünüyorum. tedavisi yok ve hiç olmayacak gibi.. cidden levotiroksinle herşey düzeliyor mu hayır.. öldürmyor ama oldurmuyor da.. alternatif tıpıda sallayan yok.. çok mutsuzum etraftakilerde halsizliğimi anlamıyo çoğu zaman depresif koala edasında yaşıyorum hayatı.. bu ara çalışmıyorum en büyük korkularımdan biri işe girince nasıl istikrar sağlayacağım oluyor. kaygı bozukluğu yaşıyorum resmen. birde ibs çıktı başıma oda kesinleşmedi devlet hastanesinde diğer testim karşılanmadığı için 12 gün beklemem lazımmış...