Haşimoto hastalığına tutuldum...Paylaşım alanı

Merhaba Euthyrox kullanıyordum bir aydan fazla bir süredir Levatron kullanıyorum ilaçların içeriği aynı doz değişince belirtiler Değişiyor sadece
TSK 44 tü şimdi normal üç Yıldır ilaç kullanıyorum ilk kez böyle bir değerle karşılaşıyorum ve Yorumları okuyunca çok gerildim .gebelik problem Süreci daha da problem iyi Örnekler varsa yazsalar da içimize su serpilse... Pozitif Olduğum her şeye gülebildiğim Zaman'ları özlüyorum hep bir matem halindeyim :KK43:
aynı durumdayım seninle canım eski günlerimi o kadar çok özlüyorum ki bazen kendimden nefret ediyorum, gebeliği etkilemediğini söylüyorlar doktorlar ama hiç belli olmuyor. ben 1,5-2 sene uğraştım ve şu an hamileyim. bende hep korkardım çocuğum olmayacak diye ama çok şükür kavuştum sakın umutsuzluğa kapılma sende zamanı gelince bebişine kavuşursun inşallah :)

Merhaba arkadaşlar bende 6 yıldır haşimato hastasıyım 6 yaşında bir oğlum var hamileliğimde öğrendim hastalığımı. 200 lük eutrox içmeme rağmen bugün yaptırdığım test sonuçlarım
anti TPO 520
TSH 5,97

Hamile kalmak istiyorum ama sanırım bunlardan dolayı kalamıyorum. Neler tavsiye edersiniz. Kendimi çok üzgün hissediyorum..

Merhaba arkadaşlar bende 6 yıldır haşimato hastasıyım 6 yaşında bir oğlum var hamileliğimde öğrendim hastalığımı. 200 lük eutrox içmeme rağmen bugün yaptırdığım test sonuçlarım
anti TPO 520
TSH 5,97

Hamile kalmak istiyorum ama sanırım bunlardan dolayı kalamıyorum. Neler tavsiye edersiniz. Kendimi çok üzgün hissediyorum..
Çok şükür ki bir evladınız var rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin tsh sınırda ilaç kullanıyorsunuzdur muhtemelen haşimatonun tedavisi yok diyorlar ama bazı doktorlar selenyum tedavisi önerebiliyor.
Haşimato ve troid adet düzensizliği ve yumurtalık rezervini etkilemiyorsa gebeliğe engel olmadığını söylediler bana ama görüştüğüm bir merkez haşimatonun engel olduğunu döllenen yumurtayı yabancı sanıp öldürdüğünü bu yüzden de gebelik gerçekleşmediğini söyledi mutlaka bunun için tedavisi gerekli denildi.

anti TPO 520
TSH 5,97

Şu konuya bir bak arkadaşım. Zencefil suyu içiyoruz ve olumlu sonuçlar alanlar oldu.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilinen-hasimato-troiditi-kesin-tedavi.639273/

Çok şükür ki bir evladınız var rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin tsh sınırda ilaç kullanıyorsunuzdur muhtemelen haşimatonun tedavisi yok diyorlar ama bazı doktorlar selenyum tedavisi önerebiliyor.
Haşimato ve troid adet düzensizliği ve yumurtalık rezervini etkilemiyorsa gebeliğe engel olmadığını söylediler bana ama görüştüğüm bir merkez haşimatonun engel olduğunu döllenen yumurtayı yabancı sanıp öldürdüğünü bu yüzden de gebelik gerçekleşmediğini söyledi mutlaka bunun için tedavisi gerekli denildi.
Peki ben korunmalımıyım tsh düşene kadar acaba. Doktorum tsh yüksekken hamile kalma diyor ancak tsh düşmüyor 200 lük eutrox içmeme rağmen

arkadaşlar nolur bana cevap verebilir misiniz hormonlarımla ilgili ? Hashimoto var mı bende

geçen ay : TSH: 3.56 SERBEST T4: 0.9

bu ay : TSH: 4.08 SERBEST T4: 09

Antitiroglobulin <0.9 Referans değerler: 0.00 - 115

Peki ben korunmalımıyım tsh düşene kadar acaba. Doktorum tsh yüksekken hamile kalma diyor ancak tsh düşmüyor 200 lük eutrox içmeme rağmen
Bana da doktor düşüne kadar korunmamı söylemişti ama ben korunmadım hala hamile de kalamadım sizin tek sorununuz buysa düşüne kadar korunmanızı tavsiye ederim bebekte sorun olabilir düşüğe neden olabilir en kısa zamanda folikül sayımı ve ölçümü yaptırın haşimato yumurtalık rezervini etkilemiş mi baktırın.

Arkadaşlar dün doktora gittim. Çocuk istediğimi söyledim FT4 değerim normal olduğu için çocukda sıkıntı olmaz hamile kalabilirsiniz dedi. Ama çok korkuyorsanız bir ay daha bekleyin dedi

aynı durumdayım seninle canım eski günlerimi o kadar çok özlüyorum ki bazen kendimden nefret ediyorum, gebeliği etkilemediğini söylüyorlar doktorlar ama hiç belli olmuyor. ben 1,5-2 sene uğraştım ve şu an hamileyim. bende hep korkardım çocuğum olmayacak diye ama çok şükür kavuştum sakın umutsuzluğa kapılma sende zamanı gelince bebişine kavuşursun inşallah :)
Teşekkür ederim . Bebeğine kavuştuğunu da paylaşırsan sevinirim .

Benimse fazla düşmüş tsh ım.. 0.08 bu düşüklük de gebeliğe engel oluyor olabilir mi?

Arkadaşlar bu ay aşılama deneyeceğim tutmazsa tüp bebeğe geçeceğim troid haşimato hastasıyım tsh 9du şuan 0,92 biraz fazla düşmüş ne yapsam bi kaç gün ilaç almasam mı?

Arkadaşlar bu ay aşılama deneyeceğim tutmazsa tüp bebeğe geçeceğim troid haşimato hastasıyım tsh 9du şuan 0,92 biraz fazla düşmüş ne yapsam bi kaç gün ilaç almasam mı?
Canım benimde öyle olduğu dönemler oldu ama sakın ilacı kesme. İlacın dozunu düşürecektir doktorun muhtemelen

Kızlar bende bir haşimato hastası olarak dün hamile olduğumu öğrendim sizlerede umut olsun diye yazıyorum. İlaçlarınızı düzenli kullanın özellikle sigara ve stresden uzak durun

X