teşekkür ederim allah sizede şifa versin.herbiri ayrı bişey söylüyor.cerrahi doktoru anne sütü gitmemiş olabilir dedi bu arada ben 4 sene önce doğum yaptım..dahiliyeci ve kadın doğum öyleşey olurmu prolaktin yükselmiş dedimişti.troid hormonların yükseltmiş olabilir dedi.anlaşılan benim gibi troid hastası olupta göğsünden süt gelen kimse yok.işte böyle benim durumum.
arkadaşlar bende haşimato hastasıyım merak ettiğim bir şey var benim adet günümde azalma oldu eskıden 6 ıken şuan ıkı gun oluyorum sizde de böyle bir durum varmı.adet günlerim hep aynı zamanda oluyor düzenli bir şekilde
bana biri cevap versin lütfen.
canım sanırım durumun normal. çünkü benim göğsümden önce sıvı sonra kan gelmişti ve dr.un baktığı tek şey troit ve prolaktindi.. bir de prolaktin stres yüzünden çok yükseliyor malesef.
bana biri cevap versin lütfen.[/QU geçmiş olsun canım bende hashimoto hipotroid hastasıyım.sende kana geçtimi ilaç kullanıyormusun?birde benim adet dönemim uzadı ve kanamamda çoğaldı.
dün kan tahlili yaptırmıştım bugün sonuçlarını almaya gittim..tsh 7.23 çıktıkilo falan yapıyomuş hipotroid ama aksine bana hiç yapmadı zayıfım yani bi kaç kilo eksiğim var,seninki çok yüksek değil ondan dedi doktor pazartesi için kan tahlili ve ultrason istedi..
annemde de vardır benim bu,ömür boyu ilaç kullanıyo,ben daha 22 yaşındayım ben de mi hep ilaç kullanıcam yaa ooffff!!
merhaba arkadaşlar bende de haşimato çıktı.levotarin kullanıyorum.bu hastalık için neler önerirsiniz.malum doktorlar siz soru sormadan anlatmıyorlar.iyotlu mu iyotsuz mu tuz kullanmak gerekiyor.birde hamile kalmaya etkisi çok mu.sanırım bu hastalıgın düzelme imkanıda yok[/QUOcanım bendede hashimoto çıktı kana geçmiş yani hipotroid dedei doktor. bana söylediği iyotsuz tuz kullanman gerekiyor dedi ben deiz tuzu kullanıyorum.en son kontrolümde ultrasyona girdim.hasmoto iyileşmiş bende yani bant kalmış kalıcı hasar bırakmış hipotroid yani tembellik var.bazen iyileşebiliyormuş sanada çok geçmiş olsun.
arkadaşlar bende haşimoto hastayım hipotroid ilacı kullanıyorum.bende kilo problemi yok.birde göğsümden süt geldi prolaktin hormonu sınırda çok üzülüyorum.prolaktinin neyin yükselttiğini pek bilinmiyor .acaba benim gibi hipotroid hastası olupta göğsünden süt gelen arkadaşlar varmı?
merhaba arkadaşlar bende de haşimato çıktı.levotarin kullanıyorum.bu hastalık için neler önerirsiniz.malum doktorlar siz soru sormadan anlatmıyorlar.iyotlu mu iyotsuz mu tuz kullanmak gerekiyor.birde hamile kalmaya etkisi çok mu.sanırım bu hastalıgın düzelme imkanıda yok
canım doktor bana iyotsuz kullanmanda fayda var demişti...
canım doktor bana iyotsuz kullanmanda fayda var demişti...
merhaba arkadaşlar bende de haşimato çıktı.levotarin kullanıyorum.bu hastalık için neler önerirsiniz.malum doktorlar siz soru sormadan anlatmıyorlar.iyotlu mu iyotsuz mu tuz kullanmak gerekiyor.birde hamile kalmaya etkisi çok mu.sanırım bu hastalıgın düzelme imkanıda yok
canım bendede hashimoto çıktı kana geçmiş yani hipotroid dedei doktor. bana söylediği iyotsuz tuz kullanman gerekiyor dedi ben deiz tuzu kullanıyorum.en son kontrolümde ultrasyona girdim.hasmoto iyileşmiş bende yani bant kalmış kalıcı hasar bırakmış hipotroid yani tembellik var.bazen iyileşebiliyormuş sanada çok geçmiş olsun.
Merhaba ben 4 yıldır hipotiroid hastasıyım.Sık sıkta kontrole gidiyorum.İlacını hergün aynı saatte içip ardından en az yarım saat hiçbirşey yememelisin.Saatini birkaç gün kaçırırsan değerler hemen yükseliyor.Şahsen denedim öyle oldu.Ayrıca ben ilk öğrendiğimde günde 200mg ilaç kullanıyordum.Sonra zamanla 25 mg ma kadar düştü.Ancak bu yıl çok dalgalanma oldu ve şimdi 75 mg kullanıyorum.Arada pek çok etkenden bu olabiliyyor.Canını sıkma ve kontrollerine gitmeyi ihmal etme.Tiroid hormonunu sabit tutabildiğimiz sürece hiçbir sorun yok.bende yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ilaç.benim degerlerim ilaç kulandıgım halde birden 9 çıkmış.ilacım 2 katına çıktı.sizde de olabiliyor mu böylee