merhaba arkadaşlar,
ben de haşimato hastası olduğun yeni öğrenenlerdenim 6 ay önce doğum yaptım sağlıklı tatlı bir kızım var
hamilelikte yapılan tsh testinde tsh 8,5 t3 t4 normal çıktı hamilelik süresince euthrox 25 kullandım doğumdan sonra bıraktım 5 ay sonra halsizlik uykusuzluk kilo alma kabızlık gibi şikayetler üzerine sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım tsh sonuç yok >100 t4 0,3, kollestrol 350 gibi değişik sonuçlar çıktı ben de özel bir hastaneye gittim doktor sonuçlar yanlıştır dedi yine test yaptık tine tsh 100'den büyük t4 0,05 anti tpo 996 dan büyük çıktı
(( ultrasonda da troid iltihabı varmış... vucut hiç çalışmıyormuş yani.. hafta hafta arttırarak 25,50,75 ve geçen hafta euthrox 100 kullanmaya başladım 1 haftadır daha iyiyim sanki 2 ayda 4 kilo almıştım ona ay kilo almadım 500 gr da vermişim:) birde ilaç içmezsem sürekli kabızlık yaşarken 3 gündür normal herşey.. zor bir süreç biliyorum ama ümitlenmeye başladım
tsh 100'den büyük t4 0,05 anti tpo 996 biraz araştırdım internetten ama bu kadar yüksek sonuç görmedim
var mı sizin bildiğiniz duyduğunuz böyle sonuç olup normale dönem moral arıyorum:) 2 hafta sonr tahlilim var inşallah düşmüştür biraz...