- 17 Şubat 2019
- 272
- 222
- 53
Benim bi ayda baya dustu duzenli ayni saatte ilac alirsaniz cabuk sonuc alirsinben de hashimoto hastasıyım tedavi görüyorum. değerler ne kadar zamanda kendini toparlar acaba benim allak bullak olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bi ayda baya dustu duzenli ayni saatte ilac alirsaniz cabuk sonuc alirsinben de hashimoto hastasıyım tedavi görüyorum. değerler ne kadar zamanda kendini toparlar acaba benim allak bullak olmuş
Düzenli ilaç kullanımında değerin çok kısa sürede duzeldigi hastaligim ilk gebeliğimde doğuma yakın tsh düştü 1 lere Dr ilacı bıraktıktan sonra 3 yıldır bir kere kapısindan gecmedim değerim ne bilmiyorum salı ogrenicem... Bu ay ilk defa denedik ve hamileyim . Merak etme değerin düzelecektir düzenli kullanırsan ilaclarini
Peki ilaclar sende hic adet gecikmesi yapti mi canimDüzenli ilaç kullanımında değerin çok kısa sürede duzeldigi hastaligim ilk gebeliğimde doğuma yakın tsh düştü 1 lere Dr ilacı bıraktıktan sonra 3 yıldır bir kere kapısindan gecmedim değerim ne bilmiyorum salı ogrenicem... Bu ay ilk defa denedik ve hamileyim . Merak etme değerin düzelecektir düzenli kullanırsan ilaclarini
Cok saol canim vala bana da bu yorumlar umut oluyo ilk gebeligim bu yuzden dusuk oldu bu hastaliktan haberim yoktu simdi tedavi oliyrm ins en yakin zamanda bebeşim olurKuzum benim ablam haşimato ile 2. Bebeğini dünyaya getirdi. Bu rahatsızlık nedeni ile bebeğin tutunması zor oluyor, düşük olma riski çoğalıyor ama ilaçlarını düzenli kullanırsan gayet de oluyor![]()
Canım bende pcos ta var yani ilk gebeliğim olduğu zaman bazen 40 bazen 50 günde bir adet oluyordum tam bilemiyorum o yüzden ilaç yuzundende olabilirmi diye doğum sonrası adetim duzenegirdi ve 30 günü hiç gecikmedi bu ay ilk kez denedik ve ilk aydan hamile kaldım canımPeki ilaclar sende hic adet gecikmesi yapti mi canim
Benimde adetim baya gecikti bu ay acaba ilaclardan mi dedim gebelikte yok cunku adetim normalde pek gecikmezdiCanım bende pcos ta var yani ilk gebeliğim olduğu zaman bazen 40 bazen 50 günde bir adet oluyordum tam bilemiyorum o yüzden ilaç yuzundende olabilirmi diye doğum sonrası adetim duzenegirdi ve 30 günü hiç gecikmedi bu ay ilk kez denedik ve ilk aydan hamile kaldım canım
Sorma canim cok can sıkan bi hastalik yumurtalarda gelismiyo bu yuzden gebelik biraz gec oluyo bi yillik evliyim halen ne gelen var ne giden iki bucuk aydir ogrendm senin degerler cok yuksek olmadigi icin ilac dozu dusuk vermis sana bn simdi 75 lik kullaniyorumMerhaba bende haşimato kervanına yen katıldım yani aslında ocak ayında tsh 2.99 du ana ben hiç dikkat etmedim tsh a muhtemelen 6 aydır haşimatoluyum çarşamba günü a hastanesinde değerim 3.164 çıktı perşembe günü b hastanesinde 3.78 bir günde farka bakın... Neyse işte gebelik istiyorum diye doktor ilaç başlattı levotiron 25 lik... Demir eksikliği vardı onun için de ilaç yazdı 1 ay sonrasına kontrolüm var yine test vereceğim. Rabbim başka dert vermesin ne diyim çok şanssız bir hastalık ömür boyu ilaç kullanma fikri beni üzüyor ama yapacak bir şey yok gigi Hadid bile haşimato hastasıymış![]()
Ya korkma sadece ilaçlarını vaktinde iç gıda takviyesi al kilo kontrolünü iyi sağla. Kardeşimde bende haşimatoyoz kardeşimin kızı 6 yaşında maşallah sağlıklı. Kadın doğuma git adetinin 2. Günü hormon ver alttan ultrason baksınlar polikistik varmı diye. Üzülme ve korkma. Bende haşimatoyum ama hamile kaldımArkadaşlar ongun once haşimato teşhisi koyuldu bana bebek istiyorum ama sekiz aydir bebegim olmuyo doktor bu hastaliktan olmuyor dedi bu hastaliga yakalanip hamile kalan var mi aranizda
Gittim canim bu ay ilk defa yumurtalarim gelisti adetimi bekliyorum ki insallah gelmez bebegim gelir diger aylar gelismiyordu canim bu yuzdn dusukte yasadm bakalm kismet bu isler anlasilan allah bagislasin cocuklarinizi darisi olmuyanlarn basina insallah canimYa korkma sadece ilaçlarını vaktinde iç gıda takviyesi al kilo kontrolünü iyi sağla. Kardeşimde bende haşimatoyoz kardeşimin kızı 6 yaşında maşallah sağlıklı. Kadın doğuma git adetinin 2. Günü hormon ver alttan ultrason baksınlar polikistik varmı diye. Üzülme ve korkma. Bende haşimatoyum ama hamile kaldım
Neden gelişmiyor yumurtaların? İlacın yetersiz mi kalıyor yoksa tsh düşük olsa bile yumurtalar yinede gelişmiyor mu bu hastalıkta? Ay ben ağlarım şimdi...Gittim canim bu ay ilk defa yumurtalarim gelisti adetimi bekliyorum ki insallah gelmez bebegim gelir diger aylar gelismiyordu canim bu yuzdn dusukte yasadm bakalm kismet bu isler anlasilan allah bagislasin cocuklarinizi darisi olmuyanlarn basina insallah canim
Tedaviye baslayali cok olmadi onceki aylar gelismiyodu yeteri kdr dusmedigi icin doktor ondandr dediNeden gelişmiyor yumurtaların? İlacın yetersiz mi kalıyor yoksa tsh düşük olsa bile yumurtalar yinede gelişmiyor mu bu hastalıkta? Ay ben ağlarım şimdi...
Sevindim canım ama ilaç kullanmaj ömür boyu sıkıntı .... Haşimatoya önümüzdeki yıllarda inşallah kesin bir çözüm bulurlar...Hasimato değil ama nodüllerim vardı ameliyat oldugumda doktor troid bezlerimide aldı o yüzden ölünceye kadar ilaç kullanicam troid hormonların düzende olması lazim hamile kalman için ve hamile kaldığında her ay tahlil yaptirmalisin zira düşüğe sebep olabilir ben hamileligimde her ay yaptırdım ilacımı ona gore düzenledi doktor ve hıc sıkıntı yaşamadım canım içini ferah tut
tip ilerliyo canım inşallah bulunurSevindim canım ama ilaç kullanmaj ömür boyu sıkıntı .... Haşimatoya önümüzdeki yıllarda inşallah kesin bir çözüm bulurlar...![]()
Canm hamile kalmakta zorlandn mi hicHasimato değil ama nodüllerim vardı ameliyat oldugumda doktor troid bezlerimide aldı o yüzden ölünceye kadar ilaç kullanicam troid hormonların düzende olması lazim hamile kalman için ve hamile kaldığında her ay tahlil yaptirmalisin zira düşüğe sebep olabilir ben hamileligimde her ay yaptırdım ilacımı ona gore düzenledi doktor ve hıc sıkıntı yaşamadım canım içini ferah tut
Cok saol canim biraz stres yaptim bebek gelmeyene kadar da bu stres devam eder . ya olmazsa diye kendimi yiyip bitiriyormTsh t3 t4 hormonlarım düzene girdiği ay hamile kaldım canım önemli olan düzene girmesi onun dışında bi sıkıntı yaşamadım canim