- 29 Nisan 2018
- 284
- 131
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim bilgim yok canim doktora hic sormadm tsh cok yuksekti onu biliyorumHaşimatloarkadaşlar peki Anti nükleer antikor değeriniz de pozitif mi?
Benim kuzenimin eşi hamile kaldı ikizleri oldu ilaçlarınız yok mu hastalıkla ilgiliArkadaşlar ongun once haşimato teşhisi koyuldu bana bebek istiyorum ama sekiz aydir bebegim olmuyo doktor bu hastaliktan olmuyor dedi bu hastaliga yakalanip hamile kalan var mi aranizda
cnm benimde 14 aydır olmuyordu ne zaman düzene girdi o zamn gebe kaldım şuan 6haftalik hamileyim
Arkadaşlar ongun once haşimato teşhisi koyuldu bana bebek istiyorum ama sekiz aydir bebegim olmuyo doktor bu hastaliktan olmuyor dedi bu hastaliga yakalanip hamile kalan var mi aranizda
Haşimatloarkadaşlar peki Anti nükleer antikor değeriniz de pozitif mi?
bende haşimato hastasıyım ve senelerdir olmama rağmen doktorum bana yasak olan yiyecekleri hiçbir zaman söylemedi. Bi ara ilaç içmeyi kesftim ve 7 çıktı değerim sonra başka bir doktorla tanıstım ve yasak olan yiyecekleri o söyledi bana ve asla ömür boyu yememelisin dedi. Ama hepsi en sevdiğim şeyler. Şu anda hamile olduğum için canımın çektiğini yiyorum ama ilacımıda aşırı düzenli kullanıyorumm ve hiçbir sıkıntı yok çok şükür. Ve saçlarım çok fazla döküldüğü için selenyum takviyeside alıyorum saç dökülmemde baya azaldı. yani arkadaşlar hashimato olup hamile kalamazsınız diye birşey yok kalırsınız ama ilk 3 ay bebeğiniz tiroidini kendi üretemediği için sizden alıyor bu yüzden 2,5 altında olması gerekiyor mutlaka buna dikkat etmelisiniz
brokoli lahana patlıcan siyah çay karnıbahar . Bunların hepsinin içinde ortak bişey var ama ne bilmiyorum.yasak olan yiyecekler nelerdir ilk kez sizden duyuyorum paylaşırmısınız?
Canim benim ilac dozum fazla geldi galiba bu hamile kalmaya engel olur muMerhaba yıllardır haşimato hastasıyım 6 yaşında kızım var ve şuan yeni 2. bebeğime haileyim korkma, dr ihmal etme haplarını düzenli kullan
Canim benim ilac dozum fazla geldi galiba bu hamile kalmaya engel olur mu
Suan sifirlarda benim dozum 75 lik verdi bna fazla geldi galibatsh değerin kaç aşırı düşük olmadığı taktirde sanmıyorum, ama mesela bana ilaç fazla geldiği zamanlar çok çarpıntı yapıyordu dr ile görüş doğru tozu bulana kadar takipte kal
Suan sifirlarda benim dozum 75 lik verdi bna fazla geldi galiba
Benim de oyle sifir kusurlu bisey canimsıfırlarda derken benim mesela 0,85 ama sorun teşkil etmiyor
1.9tshKaca indiginde gebe kaldiniz?