Gebeliğe Hazırlık Haşimato hastası olup hamile kalanlar acil yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu hastalik varken mi hamile kaldin bnm bi kere oldu ama dusuk oldu doktor ondandr dedi
Evet cnm eğer nasibinde varsa Rabbim sana verir onun için sen içini ferah tut... bu tarz düşünceler psikolojik olarak seni etkiler...iyi düşün iyi olsun unutma... Kün fe yekün... :KK69:

Evet cnm eğer nasibinde varsa Rabbim sana verir onun için sen içini ferah tut... bu tarz düşünceler psikolojik olarak seni etkiler...iyi düşün iyi olsun unutma... Kün fe yekün... :KK69:
Ne guzel konustun ya allah razi olsun senden canimm 😊😍

Ben iki kez kaldım . Üstelik hamileymişim ve bana hşimato troiti teşhisi kondu. Gebelik istersen tedavi olmalısın hemen olmayabilir dendi. Bizde istemiyoruz dedik. Bir kaç gün sonra doktorun yanında aldık soluğu . 2 aylık hamileydim öğrendiğimde. Prolaktinim tavandı Bebek emziriyordum ve adet olmamıştım daha hiç. Tesadüfen öğrendik anlayacağın. Yani olacağı varsa oluyor.
İlaçlarını kullanırsan hiç bir engeli Yok. Zaten gebelik normal şartlarda hemen oluşmayabiliyor
Ne guzel ya ama bnm bu ay teshis koyuldu ondan oncede gebelik icin tedavi goruyordum olmuyodu hersey nasip kismet anlasiln rabbim ol deyince hic bisy engel olmuyo bnmde prolaktinim tsh yuksek ikiside otuzlarda senin kacti degerlerin

Birakmam ben o sorun degilde en azindan erken duzene girsin istiyorum gebelik icin
Canim bu hastalikta beslenme de cok onemli bi arastir netten nasil beslenmen gerektigini ilacini da kullan kafana takma cok kisa surede dusecektir emin ol

Eki Görüntüle 2252642
Merhaba;
Öncelikle beslenme de bu noktalara dikkat etmeliyiz. Mutlaka yukarıda ki noktalara dikkat etmek normalleşme sağlayacaktır. Mutlaka Dr takibi şart. Bu değerlerin bozul olması gebeliğe engel oluyor. Ama hemen çözümü var. 🙏🏻🙏🏻
Hangi gidalarda hangileri var tam bilmedigim icin zorlaniyorm bu beslenme olayinda ilac kullaniyorum suan herkes erkn duzene girer yazmis bakalm iki hafta sonra kontrolde gorecem insallah

Canim bu hastalikta beslenme de cok onemli bi arastir netten nasil beslenmen gerektigini ilacini da kullan kafana takma cok kisa surede dusecektir emin ol
Cok saol destegin icin kuzum ama arastrmaktan ayri strese giriyorum artk herkes ayri bisy yaziyor son bi kac ayda cok kiloda aldm

Ne guzel ya ama bnm bu ay teshis koyuldu ondan oncede gebelik icin tedavi goruyordum olmuyodu hersey nasip kismet anlasiln rabbim ol deyince hic bisy engel olmuyo bnmde prolaktinim tsh yuksek ikiside otuzlarda senin kacti degerlerin
Prolaktin çok yüksekti ama emziriyordum bebeğim sadece anne sütü ile besleniyordu. Değerlerimi unuttum geçen seneydi. Tiroit için ilaç kullanıyorum düzenli o zamandan beri. İlaç kullanırsan hemen düşüyor ve yükselmiyor.

Prolaktin çok yüksekti ama emziriyordum bebeğim sadece anne sütü ile besleniyordu. Değerlerimi unuttum geçen seneydi. Tiroit için ilaç kullanıyorum düzenli o zamandan beri. İlaç kullanırsan hemen düşüyor ve yükselmiyor.
Bakalm bu ay kontrole gidecm bi ayda ne kdr duseck gorecz

Bennn :KK24: ben 2 yil önce öğrendim hasimato olduğumu değerim 12 13 tu galiba ilacla doz ayarladik ayrica pco falanda var bende tüpümde tikaliydi ilacla düştü tiroid değerim kendigindn hamile kaldim

Bennn :KK24: ben 2 yil önce öğrendim hasimato olduğumu değerim 12 13 tu galiba ilacla doz ayarladik ayrica pco falanda var bende tüpümde tikaliydi ilacla düştü tiroid değerim kendigindn hamile kaldim
Bnmde 32 degerlerim ilacin dozu kacti canim bide ne kadar sure sonra hamile kaldin

Arkadaşlar ongun once haşimato teşhisi koyuldu bana bebek istiyorum ama sekiz aydir bebegim olmuyo doktor bu hastaliktan olmuyor dedi bu hastaliga yakalanip hamile kalan var mi aranizda

Merhaba,
ben de haşimoto hastası olduğumu öğrendim 2 gün önce. 3 negatif tüp bebek denemem var. Doktoruma sorduğumda haşimoto ile gebeliğin bir ilgisi olmadığını söyledi. Sadece TSH değeri önemli, 2,5 un altına indirmek gerekiyormuş gebelik için. Çok araştırdım ünlü doktorlara da danıştım. İçin rahat olsun, haşimoto gebeliğe engel değil. Sadece tshımıza dikkat etmemiz gerekiyor.

Merhaba,
ben de haşimoto hastası olduğumu öğrendim 2 gün önce. 3 negatif tüp bebek denemem var. Doktoruma sorduğumda haşimoto ile gebeliğin bir ilgisi olmadığını söyledi. Sadece TSH değeri önemli, 2,5 un altına indirmek gerekiyormuş gebelik için. Çok araştırdım ünlü doktorlara da danıştım. İçin rahat olsun, haşimoto gebeliğe engel değil. Sadece tshımıza dikkat etmemiz gerekiyor.
Iste tsh degerlerim duzene girmedi bi turlu bende tedaviye basladim suan 3.8 e dustu 33 ten daha bi ay aldu ins bu ay guzel haberler alirmda diger kadinlara umut olurum

ben de hashimoto hastasıyım tedavi görüyorum. değerler ne kadar zamanda kendini toparlar acaba benim allak bullak olmuş

Back