- 26 Ekim 2019
- 403
- 640
- 23
- 45
- Konu Sahibi cibicibicibi
-
Okey, mitokondria gençleştirme çabası iyi gelebilir belki.Yok gerek görmedi doktorum.yapmanın anlamı yok çünkü bir ilacı yok beslenmene dikkat edeceksin dedi.Yumurta rezervin orta halli dedi.2 tüp bebek yaptırdım transfer bile olamadım.Ama normal yoldan 4 kere hamile kaldım ne yazık ki düşük oldu hep.en sonunkinin iki aylıkken kalbi durdu.Benim eşiminde problemleri var hızı ve morfolojisi düşük.
O da Türkiye de yok ne yazık ki.Okey, mitokondria gençleştirme çabası iyi gelebilir belki.
Amin teşekkürler güzel dilekleriniz içinMerhaba kızlar bende hashimoto hastasıyım. 1. Bebeğim 2018 doğumlu şimdi 2. Bebeğimi bekliyorum ilkinde biraz bekletti bizi ama 2. Korunmaya bıraktığımız ay nasip oldu. Rabbim her isteyene hayırlısıyla bebisler nasip etsin
Aslında bana da endokrinologum selenyumu besinlerden almamı tavsiye ediyor ek olarak almam taraftari değil fakat ben kullanıyorum..çünkü besinlerde çok az miktarda bulunuyor bizim durumumuz için yetersiz bence..en azından bir ay kullanılıp bir ay ara verilebilir vücut ne kadarını depolayip ne kadarını kaybediyor gözlemlenebilir diye dusunuyorum..kortizon konusunu Dr banada bahsetmişti kortizon gerekebilir diye fakat onunda çok taraftarı değildi bekliyelim biraz demişti..benim nodulum büyümüyor çok küçük ve bu nedenle biyopsiye ihtiyaç duymuyor Dr..tuz bende kullanıyorum sadece vitaminlerde ve deriye surulebilecek her türlü iyot içeren urunu kullanmıyorum..Dr özellikle belirttiği bir konu bu..tahlil sonuçlarını etkiliyormus..hsg filmimden sonra çeken Dr temizleme amaçlı iyotlu ilaç kullanmıştı bunu endokrinologum söyledim ve dosyaya sonuçların yanına bunu not almıştı..en ufak şeyler bile sasirtabiliyor..bazen çok cekiliskiye düşüyorum bende okuduklarimda selenyum,iyot konusunda..
Allah kucağına almayı nasip etsin inşaallah..değerlerin nasıldı? Biraz bahseder misin yaşın,neler kullandın ve ne kadar sürede ilk hamileligin gerçekleşti?Merhaba kızlar bende hashimoto hastasıyım. 1. Bebeğim 2018 doğumlu şimdi 2. Bebeğimi bekliyorum ilkinde biraz bekletti bizi ama 2. Korunmaya bıraktığımız ay nasip oldu. Rabbim her isteyene hayırlısıyla bebisler nasip etsin
Insan vucudu oyle karışık oyle kompleks bir sistem ki. Insan hem hayran oluyor hem korkuyor.Aslında bana da endokrinologum selenyumu besinlerden almamı tavsiye ediyor ek olarak almam taraftari değil fakat ben kullanıyorum..çünkü besinlerde çok az miktarda bulunuyor bizim durumumuz için yetersiz bence..en azından bir ay kullanılıp bir ay ara verilebilir vücut ne kadarını depolayip ne kadarını kaybediyor gözlemlenebilir diye dusunuyorum..kortizon konusunu Dr banada bahsetmişti kortizon gerekebilir diye fakat onunda çok taraftarı değildi bekliyelim biraz demişti..benim nodulum büyümüyor çok küçük ve bu nedenle biyopsiye ihtiyaç duymuyor Dr..tuz bende kullanıyorum sadece vitaminlerde ve deriye surulebilecek her türlü iyot içeren urunu kullanmıyorum..Dr özellikle belirttiği bir konu bu..tahlil sonuçlarını etkiliyormus..hsg filmimden sonra çeken Dr temizleme amaçlı iyotlu ilaç kullanmıştı bunu endokrinologum söyledim ve dosyaya sonuçların yanına bunu not almıştı..en ufak şeyler bile sasirtabiliyor..bazen çok cekiliskiye düşüyorum bende okuduklarimda selenyum,iyot konusunda..
Kessinlikle sana katılıyorum..bu arada selenyum c vitamini ile kullanılmamalı diye okudum..benim şu an kullandığım 200mg selenyum,400mg A,80mg C ve 24mg E vitamini bir arada..ne düşünüyorsun bu konuda?Insan vucudu oyle karışık oyle kompleks bir sistem ki. Insan hem hayran oluyor hem korkuyor.
Bence bazen iç sesini dilemek ve kendine iyi geldiğini düşündüğün şeyi yapmak lazım...
Se ve E vitamininin birlikte alınması gerektiğini biliyorum ama C vitamini konusunu senden duydum.Kessinlikle sana katılıyorum..bu arada selenyum c vitamini ile kullanılmamalı diye okudum..benim şu an kullandığım 200mg selenyum,400mg A,80mg C ve 24mg E vitamini bir arada..ne düşünüyorsun bu konuda?
Bana moral oldun canım çok sağ ol benim durumları biliyorsun sadece halşmatoya bağlıyorum bu durumu artık inşallah bizim de olur bebeğimiz de biz de rahat ederiz tez zamandaO da Türkiye de yok ne yazık ki.
Ben bu sene yaptırdım. Temiz ve güvenilir bir yerde yaptır lütfen. Plastik esnek katater kullanan bir yer olmasına da dikkat et. Ben gitmeden ağrı kesici içtim.Daha önce reglim gecikti yazmıştım, yanlış alarm ☺ Fakat hayatımda ilk defa 5 gün gecikmişti,bir umut işte insan umutlanıyor tabiki. Euthyrox a geçen ay daha yeni başlamıştım, gecikmesi ondan olsa gerek zaten şüphelenmiştim. Bu ay olmazsa artık rahim filmi çekeceğiz demişti doktorum, artık kaçınılmaz oldu. Mecbur yaptıracağız, tek o kaldı çünkü.
İzmir’de Özel bir merkezde yaptıracağım, doktorum çok güvendiğim bir profesör, aynı zamanda aile dostumuz. Benim gittiğim yerde anestezi ile çekiyorlarmış, ben sormadan öyle yapıyoruz dedi doktorum.Ben bu sene yaptırdım. Temiz ve güvenilir bir yerde yaptır lütfen. Plastik esnek katater kullanan bir yer olmasına da dikkat et. Ben gitmeden ağrı kesici içtim.
Ben anestesisiz yaptırdım. İşin açıkçası gerek yok anesteziye ama sen bilirsin. Millet abartıyor... İki dk regli sancısı çekiyorsun buna dayanamayan doğum nasıl yapacak merak ediyorum...İzmir’de Özel bir merkezde yaptıracağım, doktorum çok güvendiğim bir profesör, aynı zamanda aile dostumuz. Benim gittiğim yerde anestezi ile çekiyorlarmış, ben sormadan öyle yapıyoruz dedi doktorum.
Aslında regl sancısı gibi hissetmek sorun değil ama ben asıl aletler yerleşirken acıyor mu diye korkuyorum. Çünkü jinekolojik muayenede bile kasılan biriyim maalesefBen anestesisiz yaptırdım. İşin açıkçası gerek yok anesteziye ama sen bilirsin. Millet abartıyor... İki dk regli sancısı çekiyorsun buna dayanamayan doğum nasıl yapacak merak ediyorum...
:) Hafif bir çimdikleme hissi vardı sanırım. Sonrada sıvıyı basıyorlar ve o sırada basıncın etkisi ile biraz adet sancısı gibi bir his oluyor.Aslında regl sancısı gibi hissetmek sorun değil ama ben asıl aletler yerleşirken acıyor mu diye korkuyorum. Çünkü jinekolojik muayenede bile kasılan biriyim maalesef
Aslında almama taraftarıyım ama doktor “anestezi ile yapıyoruz, 5 dk lık çok kısa tatlı bir uyku” diyince dedim herkese öyle yapıyorlar madem ben de biliyorum kendimi kasacağım, öyle olsun dedim. Çünkü kasınca net sonuç da çıkmayabiliyormuş öyle duydum.:) Hafif bir çimdikleme hissi vardı sanırım. Sonrada sıvıyı basıyorlar ve o sırada basıncın etkisi ile biraz adet sancısı gibi bir his oluyor.
Sonra kalkıp eve gidiyorsun. Azıcık kanama gelebiliyor endişelenecek bir durum olmuyor.
Bende birşey çıkmamıştı, Umarım sende de çıkmaz. Çıkacağını da sanmam :)
Anesteziyi her şeyde alıp durmak iyi değil bağışıklık kazanırsan ciddi bir ameilyatta işe yaramama ihtimali var diye okumuştum. Risk almaya gerek var mı?
Ama bana kızmanı da istemem ağrı hissedersen o nedenle sen isteidğini seç.
Doğru çünkü kasarsan sıvı sanırım ilerlemiyor :)Aslında almama taraftarıyım ama doktor “anestezi ile yapıyoruz, 5 dk lık çok kısa tatlı bir uyku” diyince dedim herkese öyle yapıyorlar madem ben de biliyorum kendimi kasacağım, öyle olsun dedim. Çünkü kasınca net sonuç da çıkmayabiliyormuş öyle duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?