kızlar bende de hipotiroid var tedaviye başlayalı 8 ay oldu ama henüz hamilelik yok malesef senağlama inşallah en kısa zamanda hepimiz anne oluruz allahın izniyle :Saruboceq:
ezinecim benim 1 yıldır tsh ım sabit 1.5 ta...ideal aralık 1.5-2.5 arası zaten...ama neden olmuyo...ben ilaçsız yumurta takibi yaptırdım bu ay... yumurtam döllenicek büyüklüğe gelmeden çatladı...öbür ay ilaçla takip yapılacak belkide aşılama bilmiyorum
kızlar bende haşimatoluyum ve 5 haftalık hamileyim,1 sayfada daha önce yazdıklarımı okuyabilirsiniz,ümidinizi kaybetmeyin lütfen,güç ta olsa biz de hamile kalabiliyoruz,ben hamile kaldığımda antikorlarım önceye göre çok düşmüştü ve tsh'ım birbuçuğun altındaydı,ben bunların etkisi olduğunu düşünüyorum,umarım en yakın zamanda sizlerden de güzel haberler alırız:CüvCüv:
nasıl moral oldun arkadaşım hayırlı olsun.ne ilaç kullanıyodun ve antikorlar için selenyum vs kullandın mı hiç lütfen daha ayrıntılı yaz.antikorların ve tsh ın kaçtı gebe kaldığında?Allah bebeğini kucağına almayı da nasip eder inşallah...[/QUOTyazdıklarını tekrar okudum da ben de kullanmak istiyorum senin selenyum hapından adı ne?
bende hipotiroidi hastasıyım 2,5 yıldır tedaviye devam ediyorum ama hala hamile kalamadım.doktorum bunun engel olmadığını söylüyor herşey normal diyor,baktırmadığım bişey kalmadı herşey normal ama hala olmuyor işte....[/QUO
hashimoto var mı sende nelke?
ben deseninle aynı durumdayım işte canım.ama benim hashimoto yeni tespit edildi ve benim çabalamalarımla yoksa dr lara kalsa ben de sorun yok eşimde yok lay lay lom.e iyi de 3 aşılama 1 tüp neden negatif o zaman di mi?kesin bu hashimotodan bence.senin endokrincinin dedğini anlamadım biraz daha anlatsana.tam olarak ne demişti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?