Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gülem, troit ilacı kullanıyorsan sonuçlarına göre doktorun kesinlikle ilaç dozunun artıracaktı. İlaç dozu artınca, tsh değerin düşecek, t4 değerin artacaktır Belki yumurtlama bozukluğu da troidden kaynaklanıyordur.
ben de bugünlerde tv8 de sanırım nilda diye bi bayanın yaptığı kuantum sıçraması programını keşfetmiş durumdayım.bahsedilenler senin dediklerine benziyo..yatmadan önce ve kalkmadan önce bilinçaltına telkin vermekle ilgili..en etkili yöntem yazmak ve yazdıklarını okumakmış.21+7 gündü sanırım bi süresi vardı bu telkinlerin..gerçi tam olarak teknikleri dinleyemedim ama ilgileniyorum ben de bu konuyla...hatta bu sabah eşimle birlikte gerçekleşmesini istediklerimizi ayrıntılarıyla hayal kurup anlattık birbirimize..devam ettirebilirsek ne alaaa...yeşim yatağını senden duyduğumu hatırlıyorum ama burda yok sanırım ondan..
slm kızlar bende hipotroıt hastası olduğumu 2 ay önce öğrendim.endokrine gittim 50mg euthyrox verdi ilk değerim 6 çıkmıştı.1 ay kullandıktan sonra tekrar baktırdım düşmüş çok şükür.doktorum ilacın dozunu arttırdı şimdi levotrin 75mg verdi hamile kalmam için 2.5 olması gerekir dedi.kilo problemimde var:18:
LH 5.98
FSH 5.67
tsh 3.94
serbest4 0.97
inşallah düşer
geçmiş olsun..fsh ın falan iyi..inşallah bi an önce gebe kalırsın..ilacın dozunu euthyrox ta niye yükseltmedide levotrine geçti acaba..merak ettim..benimde dozumu 75 e çıkardı doktorum..2.aşılamamda dün negatif sonuçlandı.adet oldum..hayırlısı...
evet burayı biliyorum ama millet sıraya giriyomuş yatağa yatmak için:))canım sanırım sen çanakkaledeydin
yeşim taşı yataklarında birden fazla marka var,ceragem,choyang,migun benim bildiklerim
çanakkalede choyang var görünüyor sitesinde;
CHOYANG ÇANAKKALE
E-POSTA
TEL
(0286) 217 90 77
FAX
ADRES
Barboros Mah. Atatğrk Cad. No:266/1 ÇANAKKALE
geçmiş olsun..fsh ın falan iyi..inşallah bi an önce gebe kalırsın..ilacın dozunu euthyrox ta niye yükseltmedide levotrine geçti acaba..merak ettim..benimde dozumu 75 e çıkardı doktorum..2.aşılamamda dün negatif sonuçlandı.adet oldum..hayırlısı...
merhaba arkadaşlar bende haşimato hastasıyım adet düzensizliğimde var ve pko de ama ilaç kullanıyorum dogum kontrol hapı ve zaten gebe kalmamı engelleyen bu kadar sebeb varken acaba bir yenisini eklemek ne kadar akıllıca bilmiyorum şu an için bir bebek istemiyorum ama ya olmassa diyede çok korkuyorum drlar troidin gebeliği etkilemeyeceği söledi antitpo yüksek benimde ne yapacağımı bilemiyorum bana fikir verebilirmisiniz arkadaşlar :26:
evet canım bişeyler yapmıştım.ama uzun süredir ölçülmediği için hangisinin etkili olduğunu bilmiyorum ama belki de hepsi etkili olmuştur.çünkü hepsi aslında tek başına uygulansa bile etkili olabilecek şeyler.ama biraz farklı şeyler :) yani kim ne kadar inanır bilemem.o yüzden sorulduğu taktirde anlatırım demiştim :)
önce "the secret" isimli filmi izledim netten.önce bi gaza geldim,şöyle bi toparlandım,motivasyon kazandım,istemenin de yöntemleri olduğunu öğrendim.inandım.sonra bunla ilgili bi kitap olan R.Şanal isimli yazarın "kuantum sıçrama" kitabını aldım.sonra oturdum sağlığıma dair olumlamalar yazdım.antikorlarım normal aralıkta,bağışıklık sistemim çok sağlıklı çalışıyor gibi.olumlama yazmanın da kuralları var,bu filmde ve kitapta anlatılıyor.sonra yazdıklarımı her gün sabah akşam okudum.arada iş falan yaparken inanarak çok sağlıklıyım dedim ara ara.bir ay kadar yapmışımdır sanırım ama aslında sonucu görene kadar yapılması gereken bişey ama antikorlarım ölçülmediği için sonucu bilmiyordum ben de bir ay kadar yaptım bıraktım.
katkısı çok oldu;artık olumlu düşünmeye başladım,isyan etmeyi bıraktım,yaşadıklarımın bi sebebi vardır diye düşündüm.artık günlük hayatımda bile olumsuz cümle kurmuyorum.
Daha sonra reiki yapmaya başladım.reikide evrensel enerjiyi sağlığınız için kullanmayı öğreniyosunuz.uzun süredir yapıyorum.uyumlama almak şart.uyumlamadan sonra tek yaptığınız niyet edip kendinizi enerji akışına bırakmak.ama süper bişey.
bir ara da iki buçuk üç ay kadar yeşim taşından oluşan termal masaj yatağına gittim.bu yatak mucize gibi bişey,oraya gelenlerden biliyorum.taşlar forumunda konusu var.
en son uyguladığım ise ho'oponopono yöntemi."zero limit" isimli bir kitap okudum,orda anlatılıyor.kitap nette e-kitap olarak var,indirilebilir.bulamayan olursa mail atarım.muhteşem bir kitap mutlaka okumalısınız.bu yönteme göre akşam yatarken şöyle dedim;sevgili vücudum,sana olanlardan tamamen ben sorumluyum.seni seviyorum,özür dilerim,beni affet,teşekkür ederim dedim.bu cümleyi uyuyana kadar tekrarladım.başına "vücudum çok sağlıklı,bağışıklık sistemim çok sağlıklı" şekilde olumlamalar da ekledim arada.komik gelebilir ama mucize gibi bişey :))
yani hepsi yapılmalı diye bişey demiyorum çünkü hepsi tek başına bu konuda iddialı ve örnekleri olan yöntemler.sadece ben biraz maymun iştahlıyım hepsine el attım :)
sonra kontrole gittim,normalde doktorum antikorları hiç ölçmez ama bu sefer içinden geldi heralde bilmiyorum :) antikor testi de yapıldı ve normal aralıkta çıktı.doktorum tekrar yükselebileceğini söyledi,ben de tekrar yükselmeyecek dedim,inşallah dedi :)
evet canım bişeyler yapmıştım.ama uzun süredir ölçülmediği için hangisinin etkili olduğunu bilmiyorum ama belki de hepsi etkili olmuştur.çünkü hepsi aslında tek başına uygulansa bile etkili olabilecek şeyler.ama biraz farklı şeyler :) yani kim ne kadar inanır bilemem.o yüzden sorulduğu taktirde anlatırım demiştim :)
önce "the secret" isimli filmi izledim netten.önce bi gaza geldim,şöyle bi toparlandım,motivasyon kazandım,istemenin de yöntemleri olduğunu öğrendim.inandım.sonra bunla ilgili bi kitap olan R.Şanal isimli yazarın "kuantum sıçrama" kitabını aldım.sonra oturdum sağlığıma dair olumlamalar yazdım.antikorlarım normal aralıkta,bağışıklık sistemim çok sağlıklı çalışıyor gibi.olumlama yazmanın da kuralları var,bu filmde ve kitapta anlatılıyor.sonra yazdıklarımı her gün sabah akşam okudum.arada iş falan yaparken inanarak çok sağlıklıyım dedim ara ara.bir ay kadar yapmışımdır sanırım ama aslında sonucu görene kadar yapılması gereken bişey ama antikorlarım ölçülmediği için sonucu bilmiyordum ben de bir ay kadar yaptım bıraktım.
katkısı çok oldu;artık olumlu düşünmeye başladım,isyan etmeyi bıraktım,yaşadıklarımın bi sebebi vardır diye düşündüm.artık günlük hayatımda bile olumsuz cümle kurmuyorum.
Daha sonra reiki yapmaya başladım.reikide evrensel enerjiyi sağlığınız için kullanmayı öğreniyosunuz.uzun süredir yapıyorum.uyumlama almak şart.uyumlamadan sonra tek yaptığınız niyet edip kendinizi enerji akışına bırakmak.ama süper bişey.
bir ara da iki buçuk üç ay kadar yeşim taşından oluşan termal masaj yatağına gittim.bu yatak mucize gibi bişey,oraya gelenlerden biliyorum.taşlar forumunda konusu var.
en son uyguladığım ise ho'oponopono yöntemi."zero limit" isimli bir kitap okudum,orda anlatılıyor.kitap nette e-kitap olarak var,indirilebilir.bulamayan olursa mail atarım.muhteşem bir kitap mutlaka okumalısınız.bu yönteme göre akşam yatarken şöyle dedim;sevgili vücudum,sana olanlardan tamamen ben sorumluyum.seni seviyorum,özür dilerim,beni affet,teşekkür ederim dedim.bu cümleyi uyuyana kadar tekrarladım.başına "vücudum çok sağlıklı,bağışıklık sistemim çok sağlıklı" şekilde olumlamalar da ekledim arada.komik gelebilir ama mucize gibi bişey :))
yani hepsi yapılmalı diye bişey demiyorum çünkü hepsi tek başına bu konuda iddialı ve örnekleri olan yöntemler.sadece ben biraz maymun iştahlıyım hepsine el attım :)
sonra kontrole gittim,normalde doktorum antikorları hiç ölçmez ama bu sefer içinden geldi heralde bilmiyorum :) antikor testi de yapıldı ve normal aralıkta çıktı.doktorum tekrar yükselebileceğini söyledi,ben de tekrar yükselmeyecek dedim,inşallah dedi :)
merhaba arkadaşlar bende 7 senedir gebe kalmaya çalışıyorum bendede haşimoto hipotriod var 2 bucuk sene önce teşhis konuldu benm gitiğim endokrin uzmanıda ilaçlarını kullandıktan sonra engel değil demişti ama düzenli kullanmama rağmen gebe kalamadım bnmde antikorlarım cok yüksek cıkmıştı burda okuyunca aklıma takıldı acaba o yüzdenmi diye 2 tanede kimyasal gebeliğim var bnm bildiğim tabii(
merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 1 yıldır hipotriod hastasıyım. tabi ki çocuk istiyoruz. Bir hafta önce ödemişte ki doktorum haşhimato teşhisi koydu.İzmir'e doktora gideceğim.doktor önerisi bulunabilirmisiniz? Şİfa da endokrin uzmanı var doktor M.Karadeniz e gitmek istiyorum.sağlıklı düzgün tedavi açısından geç kalmaktan korkuyorum.yaşım 29 oldu artık
anti tpo 1300,0 çıktı endişe ediyorum .