Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim tsh 2.86 anti tpo bakılmadı ama ultrasonda tiroidit denildi sizce nasıl?bende eutroxy kullanıorum
arkadaşlar bende hashimoto hastasıyım yaklaşık altı aydır sonuçlarım çok iyi ilaç kullanmayı bıraktım iki aydır evliyim doktor a hamile kalmamda bi sorun olur mu dedim olmaz dedi olur mu acaba yaa
arkadaşlar ben de haşimatoyum .arrkadasımda tshı yüksek ve hasimatoymuş hamile kalmış hemde 3 çoçuğu var hepside sağlıklı akıllı.ama ben hamile kalamadım dahaa cunku kıst amelıyatı da oldummm.bence hiç düşünmeden tüp bebek deneyin.inş olur herkezin ben 2.tüp bebek denycem
şu an süper bi moral oldu bana bi zorluk yok allahın izniyle gerçi rabbime kalmış verip vermemek rabbim isteyen herkese bebek nasip etsin inşşş.....
Yaklaşık üç sene ilaç kullandım şuan altı yedi aydır kullanmıyorum....
tshım normal olmasına rağmen suphelenıp antıkorları da olcturdum ve yüksek cıktı. 13. haftaya geldık hamılelıgımde hıc ılac kullanmadım. bebeğe bır sey olmu mudur. lütfen yardım edın
tshım normal olmasına rağmen suphelenıp antıkorları da olcturdum ve yüksek cıktı. 13. haftaya geldık hamılelıgımde hıc ılac kullanmadım. bebeğe bır sey olmu mudur. lütfen yardım edın
canım geb kalabıldın mı bende 2 kez kımyasal geçirdim ve anti tpo yuksekmerhaba arkadaşlar bende 7 senedir gebe kalmaya çalışıyorum bendede haşimoto hipotriod var 2 bucuk sene önce teşhis konuldu benm gitiğim endokrin uzmanıda ilaçlarını kullandıktan sonra engel değil demişti ama düzenli kullanmama rağmen gebe kalamadım bnmde antikorlarım cok yüksek cıkmıştı burda okuyunca aklıma takıldı acaba o yüzdenmi diye 2 tanede kimyasal gebeliğim var bnm bildiğim tabii(
canım gebeliğe etki edıyor mu anti tpo gözlerin aydınarkadaşlar merhaba bende hipotroid hastasıyım(haşhimota var mı bilmiyorum doktor sanırım haşhimota adayısın dedi, o an beynimden kaynar sular indiği için anlamadım onun teşhisi nasıl konuluyor acaba?) TSH'5.27 antiTPO 519 9 aydır gebe kalmaya çalışıyordum ama bir türlü olmadı ilaca geçen hafta başladım aynı zamanda dereotu yiyiyorum her yemekten 15 dk önce acaba ne kadar sürede normal seviyeye ulaşır bu değerlerim ????