MERHABALAR....sayfanızı yeni gördüm,ilk sayfalara baktım..ben 2 yıldır hamile kalmaya çalışırken geçen kış adetlerimde şiddetli ağrıyla hastaneye yatırıldım..endometriozis 4.evreymiş..ameliyattan sonra hemen aşılama yaptı doktorum..bu arada aşılama işlemleri sırasında tsh 5,6 çıktı..t3-t4 normaldi.beni endokrine gönderdiler..ordada antkorlarım yüksek çıkınca hemen günde 50 mg.euthyrox başladılar..bikaçgün sonra aşılamam yapıldı fakat tutmadı..1 ay ara verip 2.aşılamaya geçecektik..bu 1 ay arada kendiliğimden hamile kaldım,1 kutu bile bitmemişti..(bu arada eşimin morfolojisi %3..hep sebebi bu zannederdik)..fakat 7 haftalıkken kalp atımı alınamadı ve kürtaj oldum..ilaca hala devam ediyorum ama hamile kaldığımda değerlerim takip edilmedi.doktorum bildiği halde troidlerine sık sık bakılacak demediler..şimdi şimdi aklım abşıma geliyo..benim öncedende hiç adet düzensizliğim olmazdı,ovülasyon olmadığımı farkedip doktorlara söylememe rağmen önemsemediler,her ay yumurtlayacaksın diye bişey yok dediler..ben troid ultrasonunada giremedim henüz,gebelik,kürtaj girdi araya..ama geçenyıl tam bir buhran geçirdim,etrafımı görmez halde,hergün sebepsiz ağlayan bi hale gelmiştim..şimdi gözüm açıldı.dünya varmışdedim resmen.çevremdeki herkes değişikliği farketti..önümüzdeki dönemde tekrar aşılama yaptırmayacağım...seneye yaza kadar beklycem..