LALEHAN bence antikorların düşmeme sebebi stres.. biz normal insanlardan daha cok depresyona eğimliyiz..ben kendimi hiç mutlu hissetmıyrm hep uyumak hep uzanmak istiyorum...eğer evdeysem 15-16 saat uyuyabiliyorum...eklemlerim ağrıyor..kendime böyle bi ilaç alıp dinç zinde hiç yorulmamak istiyorum...
bu bence olsa olsa bağışıklık sisteminin çok güçlü olması ile ilgili olabilir,zayıf olması ile ilgili olsa tiroit bezini zararlı olarak görüp neden savaş açsın ki vücut...tıp bu kadar ilerlemişken halen neden antikorları düşürecek ilaç yok ...
bazen düşüş olurken bazen yükselme oluyor bu neye bağlı ki demek düşme ihtimalide varmış...bağışıklık sistemiyle ilgisi varsa eğer o halde bağışıklığı güçlendirici ilaçlar ve besinler kullanmak gerek...bilim adamları bu konuda yeterli çalışma yapmıyorlar sanırım...bütün hayat boyunca yorgun ve bitkin gezmek...nasıl bir duygu...çok şey yapmak isterken bile bişey yapamamak ve ertelemek..sonuç= kronik depresyon ve hasta...vs vs..ilaç dozu artarken bizi bekleyen kemik erimesi, romatizmal hastalıklar...ilaç kullansan bir türlü kullanmasan....
Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil
Çektiğim alamı bir ben birde Allah’ım bilir...
rabbim bizlere GÜÇ kuvvet sabırlık ve herşeyin hayırlsını versin...başka çare yok
a.s.
LALEHAN bence antikorların düşmeme sebebi stres.. biz normal insanlardan daha cok depresyona eğimliyiz..ben kendimi hiç mutlu hissetmıyrm hep uyumak hep uzanmak istiyorum...eğer evdeysem 15-16 saat uyuyabiliyorum...eklemlerim ağrıyor..kendime böyle bi ilaç alıp dinç zinde hiç yorulmamak istiyorum...
kızlar bi arkadaş antikorları düşürmek için kortizon kullandığından bahsetmişti..bilginiz varmı?
kortizonun faydasının yanında zararlarıda var..ben bunları göze alabilirmiyim bilmiyorum?
evet kortizon faydası kadar zararı olan ve mecbur kalınmadıkça önerilmeyen bir ilaç. drlar hashimoto da hep tsh ile uğraşırlar hastanın sağlığı için ama eğer gebelik düşünüyorsanız hem tsh hem antikorların normal aralıkta olması gerekir. ben de anne olmak istiyorum bekleyerek umutsuzluk yaşamaktansa herşeyi yaptım demek istiyorum. ayrıca aylarca kullandığımız klomenlerin, gonal f ve türevlerinin, pregnyllerin de yumurtalıklarımız üzerinde çok ciddi olumsuz etkileri var ...ama bir daha aşılamaya başlamak için can atıyoruz ..
Seni çok iyi anlıyorum ama korkmak yerine hayallerime kavuşmak, mucizemi gerçekleştirmek için herşeyi göze alıyorum..Ayrıca hep kortizon kilo aldırır derler ya arkadaşlar tam tersine ben mayıstan Eylüle kadar çok düşük doz kullandım ve 4 kg verdim. kortizon kullanmadan önce de sonra da kilo problemim hiç olmadı..4 yıl önce tsh 100 ile gittim 48 kgdım ( çok zayıftım ) şimdi 51 kgım hihoyyyt
Arkadaşlar 2 ekimde size tahlil sonuçlarımı bildireceğim ona göre sizi cesaretlendireceğim yada siz bana güç vereceksiniz.... :kedi:
mehaylones hadi hayırlısı canım umarım sen bize örnek olursun...
mehaylones önce bana kortizon tedavisi uygulaması için güvenilir bi dr bulmam lazım..
benim tsh 16 lardayken hamile kalmıştım ve hipotroid hastası olduğumu grbr kaldıktan sonra
öğrenmiştim..
hiç belli olmuyor bu işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?