inaşallah kızlar biran önce sizlerde bebişlerinize kavuşursunuz. ben microenjeksiyon yöntemi ile hamiş kaldım. tabi ondan öncesinde bi 7-8 ay tsh ve antikorların düzene girmesini bekledik. sürekli oynuyordu. antikorları çok hatırlamıyorum ama tsh 2nin altına düşünce başladık tedaviye.şu anda 1 e yakın bi değerde. benim doktorum prof.hakan şatıroğlu. endokrin uzmanımda başkent üniversitesinde bi doçent tesadüf eseri birbirini tanıyor çıktı doktorlarım. ikiside önemli olanın tsh ın 2nin altına düşmş olması dediler.antikorlarla pek ilgilenmediler nedense. allah kısmet ederse oluyor kızlar..hepsi bahane..bende hiç hamile kalamayacakmışım gibi hissediyordum eşimde de problem vardı çünkü. çok şükür rabbim nasip etti. umarım sorularınıza cevap verebilmişimdir.
sizlerden de güzel haberler duymak ümidi ile...
bu arada hamileliğim biraz problemli geçiyor.bebeğin kesesinin yanında kanamam oluyor.dr düşük tehlikesi olabilir dedi ama tiroidle bir igisi yok.evde dinlenmedeyim. dularınızı bekliyorum. sevgilerimle
sizlerden de güzel haberler duymak ümidi ile...
bu arada hamileliğim biraz problemli geçiyor.bebeğin kesesinin yanında kanamam oluyor.dr düşük tehlikesi olabilir dedi ama tiroidle bir igisi yok.evde dinlenmedeyim. dularınızı bekliyorum. sevgilerimle