Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar 2 ekim olmadan tahlilleri yaptırdım ve malesef bende işe yaramadı kortizon hala anti t ve tpo 1000 üstünde... artık umudum yokkkk bizim bu antikorlar düşmez ve ben anne olamam................. kendimi inanılmaz mutsuz hissediyom... hep iyi olacak diyom ve hep hayal kırıklığı yaşıyom artık çok yoruldum ....
napacağım bilmiyommmm
Ama arkadaşlar dr larınızla konuşun benden önce başka bir hastanın antikorları kortizonla 200 lere kadar düşmüş... vücuttan vücuda farklılık gösteriyormuşşşş.... benim artık umudum yok ama umarım sizler bebeklerinize kavuşursunuzzzz
arkadaşlar 2 ekim olmadan tahlilleri yaptırdım ve malesef bende işe yaramadı kortizon hala anti t ve tpo 1000 üstünde... artık umudum yokkkk bizim bu antikorlar düşmez ve ben anne olamam................. kendimi inanılmaz mutsuz hissediyom... hep iyi olacak diyom ve hep hayal kırıklığı yaşıyom artık çok yoruldum ....
napacağım bilmiyommmm
Ama arkadaşlar dr larınızla konuşun benden önce başka bir hastanın antikorları kortizonla 200 lere kadar düşmüş... vücuttan vücuda farklılık gösteriyormuşşşş.... benim artık umudum yok ama umarım sizler bebeklerinize kavuşursunuzzzz
yaaaaaaaa arkadaşım sen kendini neden bu kadar üzüyosun?daha haşimatoluların hamile kalamaması ile ilgili tıbbın kabul ettiği bi şey yok ki?bu anketteki hamile kalanlar ne o zaman?olmazsa bu hamile kalan arkadaşlara soralım bakalım hamile kalanların antikorları kaçmış o dönemde..bilenler yazsın buraya...ispatlanmış bi şey olsa demezmi bu dr lar bize sen hasimatolusun antikorları düşürecek bi şey bulunana kadar hamilelik konusubu kafandan at diye?kanser vs gibi umutsuz hastalığa yakalananlara bile söyleniyo ölümcül bi hastalık olduğu...hastalığı ve hastalığının tedavisi,gidişatı hakkında bilgi sahibi olmak her hastanın hakkı...ne biliiim bu kadar çaresiz durumda olduğumuzu düşünmüyorum ben...sen biraz yıpranmışssın sadece dr larla ve bu hastalıkla uğraşmaktan araştırmaktan...hepimiz yaşadık bunları...üzme kendini lütfen..
saol canım o sinir ve umutsuzluk hali geçti... gittiğimde drla uzun uzun konuştuk. antkikorların yüksek hamile kalamazsın diye birşey söylenemeyeceğini kendiliğinden hamile kalabileceğimi söledi.ama kadın doğum dr larının herşey uygun olmadan yardımcı üreme tekniklerini pek kullanmak istemediklerini söledi... stres yapmamamız gerektiğini, stres ve üzüntünün en büyük düşmanımız olduğunu söledi..
Eşim şehir dışında ve 2 haftada 1 ancak 1-2 günlüğüne gelebiliyor normal yolla hamile kalma şansım bu yüzden yok gibi.... kadın doğum dr ise antikorların baskılanması gerek diyor ve aşılama yapmak istemiyor. işte bu sebeplerle ne yapacağımı bilemedim ve umutsuzluğa düştümmm... ama artık herşeyi zamana bıraktım... alnıma yazılanları yaşayacağım önüne geçmek değiştirmek imkansız... hayat güzel sabahlarr getirir inşalah hepimize....
selam kızlar
ne zamandır bu topiğe giremiyordum...uzun bi tedavi sürecinden sonra nihayet tedavi ile de olsa hamile kaldım. bebeğim beinmle şu an çok şükür. sakın umudunuzu kırmayın ve moralinizi bozmayın ben de haşimato hipotiroid hastasıydım ama kullandığım ilaç işe yaradı..e ile başlayan ilacı kullanıyorum ve şu an hamiş olduğum için dozunu artırdık.
inş. sizlerde bir an önce bu güzel duyguyu yaşarsınız. dualarımdasınız..
selam kızlar
ne zamandır bu topiğe giremiyordum...uzun bi tedavi sürecinden sonra nihayet tedavi ile de olsa hamile kaldım. bebeğim beinmle şu an çok şükür. sakın umudunuzu kırmayın ve moralinizi bozmayın ben de haşimato hipotiroid hastasıydım ama kullandığım ilaç işe yaradı..e ile başlayan ilacı kullanıyorum ve şu an hamiş olduğum için dozunu artırdık.
ezine, kilo takip çizelgen ne güzel. Ben bir türlü beceremedim çizelgeyi de, kilo vermeyi de.
selam kızlar