• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haşere sorununu nasıl halledebilirim!!

ipekkk_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
244
79
18
34
Daha önce bir kere daha sordum arkadaşlar ama ilaçlama da pek etkili değil küçük değilse bile büyük olanlR geliyorlar dışarıdan ve görünce resmen kendimden geçiyorum kocamanlar,bu yaz akrep bile gördüm..Sürekli yoklar ama bu yaz özellikle dışarıdan gelen bir akrep bir kez de çiyan gördüm..Karşılaşınca da cidden sıkıntı yaşıyorum çünkü böcek ilacı ile resmen gargara yapıyor bunlar!!!Ne olur konum kaldırılmasın ve tecrübeli arkadaşlar yardımcı olsunlar ne oluurrrr:((

Teşekkür ederim:)Ama bahsettiklerim gibi büyük olanlar böcek ilacını hiç tınlamıyorlar!:KK43:
Normal bocek ilaci degilde 25 veya 30 liraya tum evi ilaclatin. Girseler bile ölüp kaliyorlar. Evdekiler de yok oluyor disardan gelenlerde bir gun icinde ölüyorlar ve ilacin etkisi 2 sene falan suruyor. Bende 3. katta oturuyorum ama arka tarafta bos bir arsa var. Ucabilen her tur bocek geliyor ama evde ölüyorlar. En azindan uremiyorlar evin icinde. Birde imkanin varsa cam kapi her yere tel taktir. Kurtulursun.unutmadan tuvalet ve banyo havalandirmasi cam seklindeyse oraya da taktir. Oradan da geliyorlar.kolay gelsin canim.

Normal bocek ilaci degilde 25 veya 30 liraya tum evi ilaclatin. Girseler bile ölüp kaliyorlar. Evdekiler de yok oluyor disardan gelenlerde bir gun icinde ölüyorlar ve ilacin etkisi 2 sene falan suruyor. Bende 3. katta oturuyorum ama arka tarafta bos bir arsa var. Ucabilen her tur bocek geliyor ama evde ölüyorlar. En azindan uremiyorlar evin icinde. Birde imkanin varsa cam kapi her yere tel taktir. Kurtulursun.unutmadan tuvalet ve banyo havalandirmasi cam seklindeyse oraya da taktir. Oradan da geliyorlar.kolay gelsin canim.
Güya apartman ilaçlanıyor!..Bu yaz bu konuda şikayeti olan çok kişi duydum bir anormallik var ve kocamanlar neredeyse ilaçtan etkilenmiyorlar sanırım..Sizinki etkili bir ilaçmış canım ama evin içine girdiğinde benim pilim bitiyor,girdiği zaman ilacın etkisiyle ölmesini beklersem o ölene kadar ben aranızdan ayrılmış olurum muhtemelen:) çıyan mıdır nedir ona böcek ilacı sıkayım dedim oralı bile olmadı!!..Karşılaşma anları sıkıntılı baya yani:(

Bayer in ürettiği akrep ilacı var ficam w
Ben iki yıldır bununla ilaçlıyorum evimi ne akrep ne kertenkele. Pencereler ve balkon kapılarınada tel yaptırdım.
İlaç çok etkili deneyin

Apartman yönetimi ile görüşün öncelikle belediyeden ayarlayıp aprtmanı ilaclasınlar.

adı ddvp tarzı bir ilaçtı sanırım. zirai çok kuvvetliydi. sulandırıp kullanılıyordu. etkisi de uzun sürüyordu.

Güvenilir, ilaçlamasına garanti veren bi firmaya ilaçlatın evinizi.. benim de kırkayak hamam böceği gibi envai çeşit böcek vardı. 2 hafta oldu ilaçlatalı. İlk hafta kaçarken ölmüş hepsi hergün evi süpürüyodum. Bu hafta bi şey görünmüyodu artık. Size de tavsiye ederim

Bende yeni evlendigimde tekirdagin bir ilcesine tasinmistim her taraf tarlaydi. Ilac falan etki etmedi. Zirai ilac aldim evi balkonu apartmani aklima gelen her yeri ilacladim cok ise yaradi. Her yerde ölü bocekler vardi. Cevreye zarar verdiysem ozur dilerim :) ama cok korkuyorum boceklerden mecburdum..

Daha önce bir kere daha sordum arkadaşlar ama ilaçlama da pek etkili değil küçük değilse bile büyük olanlR geliyorlar dışarıdan ve görünce resmen kendimden geçiyorum kocamanlar,bu yaz akrep bile gördüm..Sürekli yoklar ama bu yaz özellikle dışarıdan gelen bir akrep bir kez de çiyan gördüm..Karşılaşınca da cidden sıkıntı yaşıyorum çünkü böcek ilacı ile resmen gargara yapıyor bunlar!!!Ne olur konum kaldırılmasın ve tecrübeli arkadaşlar yardımcı olsunlar ne oluurrrr:KK43:(
Bu konudan çok çektim, bir de ciddi korkarım o yüzden bir yığın önlem aldım. Anlatayım belki işine yarar. Önce pencerelere tül yaptım, çift taraflı bantla. içeri sinek, örümcek hiçbir şey giremiyor. Sonra böçeklerin geldiği yerleri tespit ettim, oraları tıkadım ve harçla sıvadım. Parke altlarından çıkıyorlardı, hepsini tıkadım. Ev kıra ama böçeklerle de yaşayamam. Sonra karıncalar çıktı, aynı şekilde geldikleri yerleri tespit ettim, yollarına tarcın, bebek pudrası döküm. Yavaş yavaş azaldılar. Senin anlayacağın bu konuda baya tecrübe sahibiyim. Bir de evi temiz tutmak çok önemli, dolap arkalarını falan.

Bu konudan çok çektim, bir de ciddi korkarım o yüzden bir yığın önlem aldım. Anlatayım belki işine yarar. Önce pencerelere tül yaptım, çift taraflı bantla. içeri sinek, örümcek hiçbir şey giremiyor. Sonra böçeklerin geldiği yerleri tespit ettim, oraları tıkadım ve harçla sıvadım. Parke altlarından çıkıyorlardı, hepsini tıkadım. Ev kıra ama böçeklerle de yaşayamam. Sonra karıncalar çıktı, aynı şekilde geldikleri yerleri tespit ettim, yollarına tarcın, bebek pudrası döküm. Yavaş yavaş azaldılar. Senin anlayacağın bu konuda baya tecrübe sahibiyim. Bir de evi temiz tutmak çok önemli, dolap arkalarını falan.
Tecrübelerini paylaştığın için çok teşekkür ederim canım..Bu sene karşılaştıklarım normal olanlardan değildi aslında onlarla bir şekilde başa çıkabiliyorum ama bu yaz akrep,çıyan,kocaman hamam böceği gibi şeyler gördüm korku filmi gibi resmen!!:(( Bunlar büyükler için de etkili olur mu acaba söyledikleriniz?Bunlarla karşılaştın mı canım daha önce evinizde?

Bende yeni evlendigimde tekirdagin bir ilcesine tasinmistim her taraf tarlaydi. Ilac falan etki etmedi. Zirai ilac aldim evi balkonu apartmani aklima gelen her yeri ilacladim cok ise yaradi. Her yerde ölü bocekler vardi. Cevreye zarar verdiysem ozur dilerim :) ama cok korkuyorum boceklerden mecburdum..
Evet beni anladığınızı düşünüyorum bizde de ilaç fayda etmedi..Eve girenler normal haşereler olsa belki etkili olabilirdi ama kocamanlar?Seninkiler küçük müydü canım ve ilaçlamadan sonra bir daha hiç görmedin mi?

Güvenilir, ilaçlamasına garanti veren bi firmaya ilaçlatın evinizi.. benim de kırkayak hamam böceği gibi envai çeşit böcek vardı. 2 hafta oldu ilaçlatalı. İlk hafta kaçarken ölmüş hepsi hergün evi süpürüyodum. Bu hafta bi şey görünmüyodu artık. Size de tavsiye ederim
Hadi ya size de çok geçmiş olsun:((Güya apartman ilaçlanıyor,olmadı bir kez daha araştırıp kendim yaptırıcağım ama çoğu kişi tek başına benim evimin ilaçlanmasının faydalı olmayacağını söylüyor..Ben de hamam böceği ve kırkayağın büyüğüne denk geldim evde..Bu arkadaşlar resmen hormonlu diğer böceklerle ilgileri yok,ilaç sıkınca tınlamıyorlar bile!!

Güya apartman ilaçlanıyor!..Bu yaz bu konuda şikayeti olan çok kişi duydum bir anormallik var ve kocamanlar neredeyse ilaçtan etkilenmiyorlar sanırım..Sizinki etkili bir ilaçmış canım ama evin içine girdiğinde benim pilim bitiyor,girdiği zaman ilacın etkisiyle ölmesini beklersem o ölene kadar ben aranızdan ayrılmış olurum muhtemelen:) çıyan mıdır nedir ona böcek ilacı sıkayım dedim oralı bile olmadı!!..Karşılaşma anları sıkıntılı baya yani:KK43:
Ama biz de gorunce nasil olsa ölür deyip birakmiyoruz tabi. Ya öldürüyoruz yada bahceye atiyoruz.evet ilac cok etkili ve dedginuz gibi cok buyuk hamam bocegi gordum hatta ilaclarirken balkonu da ilaclatmistim ve gecen gun balkonda ölmüs bocek gordum o kadar etkili yani. Bir arastir istersen ama. Bur konua da yanlis dusunuyorsun ilaci bocegin uzrine siksan bile aninda ölmuyorlar yavas yavas ölüyorlar. Ne diyeyim Allah kurtarsin

Ama biz de gorunce nasil olsa ölür deyip birakmiyoruz tabi. Ya öldürüyoruz yada bahceye atiyoruz.evet ilac cok etkili ve dedginuz gibi cok buyuk hamam bocegi gordum hatta ilaclarirken balkonu da ilaclatmistim ve gecen gun balkonda ölmüs bocek gordum o kadar etkili yani. Bir arastir istersen ama. Bur konua da yanlis dusunuyorsun ilaci bocegin uzrine siksan bile aninda ölmuyorlar yavas yavas ölüyorlar. Ne diyeyim Allah kurtarsin
Teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için tarım ilacını araştıracağım..İlaçlar öldürmeyince kaçıyorlar hemen ve üreme hızları çok yüksek olduğundan korkuyorum ürerler diye..Ama artık karşılaşırsam daha cesaretli ve soğukkanlı olmaya dikkat edeceğim çünkü ne zaman,nereden çıktıkları belli oluyor..Karşılaştığın o çok büyük olanı nası öldürdün ya da evden uzaklaştırdın canım,öyle büyüklerle karşılaşma anında ne yapmalıyız çok hızlı ve dayanıklılar normal böceklere göre?:((

Tecrübelerini paylaştığın için çok teşekkür ederim canım..Bu sene karşılaştıklarım normal olanlardan değildi aslında onlarla bir şekilde başa çıkabiliyorum ama bu yaz akrep,çıyan,kocaman hamam böceği gibi şeyler gördüm korku filmi gibi resmen!!:KK43:( Bunlar büyükler için de etkili olur mu acaba söyledikleriniz?Bunlarla karşılaştın mı canım daha önce evinizde?
Bunlar basit önlemler ama geldikleri yerleri tespit etmeye çalışın bence. Bizim parke altlarından öyle uzun kırk ayak benzeri böcekler çıkıyordu. Korkunç şeylerdiler, bir de hızlı geziyorlar. Bulduğum her yeri tıkadım artık gelmiyor. Gelebileceği yerleri tespit edin bence, akrep bir de tehlikeli. Dışarıdan geliyor olması gerek. Allah kolaylık versin.

Back
X