Endokrinoloji Haşemato vitiligo

Yok göz doktoru ölçünce anladı belirgin değil hafif bir tutulum var. Ben aynaya bakınca anlayamıyorum mesela
Anladım peki 10 yıldır haşematoydunuz sanırım size yarattığı sorunlar nedir başka bi hastalığa sebep oldumu sizde cildiniz de vesaire yani açıkçası ben graves e çevirir yada diğer getirdiği Sedef vitiligo gibi göz gibi oluşan hastalıklardan çok korkuyorum yani doktor bu değerler sende yorgunluk bile yapmaz dedi ama anlamadım haşemato kalıcıysa ve yanında getirdiği bi ton hastalık varsa ilerde beni neler bekliyor sizde ne gibi sorunlar oldu yani doktor insanlar haşimatosunuz çok korkarlar ama aksine korkulacak bişey yok surdan rastgele birini çevir onda da çıkar dedi ama bazı haşemato hastalarıyla konuştuğumda ciddi sorunlar yaşadıklarını öğrendim ve bu beni dha çok etkiledi

Kilo alımı ve modunun hemen düşmesi en büyük sorun, tembel gelin hastalığı diye de geçiyor. Ben de de beyaz lekeler var, kolumda bacağımda. Vitiligo mu bilmiyorum açıkçası güneşten diye düşünmüştüm.

Bi dermatologa görünün bu hastalık vitiligo ya da sebep oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…