Endokrinoloji Haşemato vitiligo

Raporda bu şekilde

Eklentiler

• 1832C302-44AE-494B-96C3-67099801F7D8.jpeg
    122,6 KB · Görüntüleme: 103
Benim tsh genelde 12 13 14' ama önemli olan ultrason da nodüllerin iyi huylu veya kötü huylu olmaları onları kontrol ettirmek gerekiyor. Sabahları dereotu yemek de dengeliyormus guatri.

Tiroid değerleriniz normal. Benim ablamın tsh 20 çıktığı oluyor düşünün yani ve hashimato tirodi hastası değil. Sizin tüm değerleriniz güzel. Doktor yok diyorsa yoktur içiniz rahat olsun. Bence vitiligo sayfalarında takılmayın, çünkü onlar da kafalarına birşeyleri takmış olan aslında psikolojik desteğe ihtiyaçları olan insanlar. Onlarla aynı durumdaymış gibi hissedersiniz. Gereksiz yere kendinizi üzersiniz. Ailemizde olan her hastalığı kafamıza takacak olursak işimiz yaş :) üstelik gen haritamızda kimbilir bilmediğimiz ne hastalıklar var ama asla ortaya çıkmayacaklar... Yani bi de öyle şeyler var. Rahat olun lütfen.

Çok haklısınız güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim

Zamaninda benzer birsey yasamistik.Kizimin vucudunda beyaz beyaz birsuru lekeler olusmustu.Kac tane dermotolog profesöre goturmustum o mavi Isiklada bakmislardi karanlik bir odada ne vitiiligo ne degil diyememislerdi.En sonunda botoks yaptirdigim dermatologa laf arasinda sormustum bir sampuan soylemisti ve sam yeli mantari olabilecegini soyledi.Nitekim o sampuani kullandik 15 gun sonra gecmisti butun lekeler

Gözlerim büyük benim ya doğuştan
sordum ama mantarda değil dediler

Bizede mantar diyen olmamisti ustelik biri alaninda unlu bir profesördü.
Yani nasıl desem yüzüm deki böyle gölge gibi çok dikkatli bakınca yarım Ton açık gibi ben bu haşimato hastalığı çıkınca vitiligo olmasından süphelendim ama onada beyaz olur dedi doktorlar anlamadım yani noldugunu

Peki haşimato da gözün öne çıkması oluyormu yani göz büyümesi vs
Evet oluyor benim oldu ama doktor ölçünce farketti belirgin değil yani. Gözde tutulum var dediler. Ama görünürde bir şey yok yani.

Evet oluyor benim oldu ama doktor ölçünce farketti
Hangi şampuan bende de var aynı sıkıntı

Bence vitiligo degilsiniz takmayin kafaniza ayrica haşimato evet bir hastalik ama kafaya takilacak birsey degil.

Bence vitiligo degilsiniz takmayin kafaniza ayrica haşimato evet bir hastalik ama kafaya takilacak birsey degil.
haklısınız ama şu sıralar aşırı bir kaygı sorunum var bunalıma girdim ua böyle olursa ya şöyle olursa diye daha 24 yaşındayım ve çok korkuyorum çocuğumla bile ilgilenemez hale geldim psikolojim çok bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…