• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haşema hakkında...

TuRuNCu

Guru
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2007
7.839
4.930
448
Kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim.Umarım doğru yere açmışımdır.:sm_confused:

Sorum şu :Malum tatil sezonu başlamak üzere.Acaba aranızda haşema kullanıp memnun kalanlar var mı ?Kalmayanlar ise sebeb belirtebilir mi ?.a.s

Canım ben kullandım ama benimki çok kapalı bir haşema değil.Resimleyebilirimde...Genç kız elbisesi şeklinde dizlerde içinde taytı var.Kısa kollu çok hoş bone falanda yok yani yarım haşema....Gayetde memnunum.

Canım ben böyle kapalı uzun kollu bir model istiyorum.Acaba kullanışlı olurmu ki

esnarenkler122ey9.jpg

Bilemiyorumki canım kullanmadım ben onu bak benimkini resimleyim netten bulabilirsem..

big_10000023400.jpg

Benimki bunun tarzında ama modeli çok daha hoş...

Canım ben böyle kapalı uzun kollu bir model istiyorum.Acaba kullanışlı olurmu ki

esnarenkler122ey9.jpg
[/QUOTE

Sevgili Turuncu 2 hafta önce yüzme kursuna başladım ve böyle bir haşema aldım.Memnunum ama yüzmeyi yeni öğrendiğimden kol ve ayak hareketlerini biraz zorluyor sanırım.
Ama kadın erkek karışık bir sahilde en uygun modelde bu bence...

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Bende almaya karar verdim sayenizde.
Ahhh birazda fiyatları insaflı olsa.Herneyse rahat etmek için mecburen alacağız artıka.s

Turuncu bende eklediğin haşemalardan kullanıyorum.sadece bonesini değiştirdim yüzücü bonesi aldım.havuzda yüzücü bonesini kullanıyorum.ben çok memnunum tavsiye ederim.şuan fiyatları nedir hiç bi bilgim yok.ben alalı baya oldu.fiyatlar hakkında bilgi verebilir misin?

Turuncu bende eklediğin haşemalardan kullanıyorum.sadece bonesini değiştirdim yüzücü bonesi aldım.havuzda yüzücü bonesini kullanıyorum.ben çok memnunum tavsiye ederim.şuan fiyatları nedir hiç bi bilgim yok.ben alalı baya oldu.fiyatlar hakkında bilgi verebilir misin?

Canım fiyatlar baya uçuk.Ben internetten araştırdım.100 ytl.den başlıyor fiyatlar.Bu resmini koyduğum internette 118 ytl görünüyor.Bide piyasayı araştırmak lazım.Ama üç aşağı beş yukarı aynı kapıya çıkar herhalde.:sm_confused:

Canım fiyatlar baya uçuk.Ben internetten araştırdım.100 ytl.den başlıyor fiyatlar.Bu resmini koyduğum internette 118 ytl görünüyor.Bide piyasayı araştırmak lazım.Ama üç aşağı beş yukarı aynı kapıya çıkar herhalde.:sm_confused:

canım ben de bu tarz bi haşema kullanıyorum ve inanılmaz rahat üstüne yapışmıyo hiç biyerin açılmıyo ben çok rahat etmiştim.Geçen sene 60 milyona aldım.Çanakkaleden almıştım orda bu tarz şeylerde fiyatlar biraz uçuktur.Araştırırsanız daha uygununu bulabilirsiniz bence.

ben evlendigim sene almistim balayina giderken cokta memnun kalmistim, 2 sene oldu.alti sort ustu de esortman gibi duruyordu,denizden cikinca hemen kuruyor uzerinede yapismiyor,ama ben alirken arastirmistim bayaga bi,cunku kalite kalite hemen kurumayanlar var,,uzerine yapisip belli edenler,bonesi haric herseyi kullanisli.umarim yaridmci olmusumdur,

isim vermek yasakmi bilmiyorum ama,bende tekbir giyimden almistim,iki sene once 70 ytlydi,yakininda varsa onada bi bak,yada sitesine gir

Bende 70 e almıştım gösterdiğim modeli bende çok memnunum...

bende Tekbirden almıştım arkadaşlar çokta memnun kaldım.4-5 yıldır kullanıyorum sanırım ben 45 civarında birşeye almıştım.bu sene bir tane daha almayı düşünüyorum ama farklı bi model istiyorum yukarıda ki elbise gibi olan modeli nereden bulabilirim acaba ?

Mayocularda var canım ben ankara kızılaydan almıştım...

bende 2006 yaz sezonunda 65 ytl ye almıştım.çok rahat denize girdim kesinlikle oram buram açıldı yapıştı derdi olmuyor ve sudan çıktıktan sonrada kolay kuruyor ben memnunum açıkçası..

Back